Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καλή αντάμωση παλικάρια, αθάνατοι!


"Αθάνατος! Ήρωας!", φώναζαν με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι του Υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση, ο οποίος μαζί με άλλους δύο χειριστές, τον Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ελευθέριο Ευαγγέλου, έχασε τη ζωή του στη συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ-212, στη νήσο Κίναρο στις 11 Φεβρουαρίου. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο ξαφνικά και άδικα έφυγε από τη ζωή.

Αύριο στη 1 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου.

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 15:00 θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον, η εξόδιος ακολουθία του ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου, ναύκληρου του ελικοπτέρου ΑΒ- 212 του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στην Κίναρο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό των τριών μελών του πληρώματος κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Ευελπιστώντας πως η Πολιτεία θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων τιμώντας τη μνήμη των νεκρών και αναλαμβάνοντας στον μέγιστο βαθμό την προστασία των οικογενειών τους...

Δεξιά με τη κίτρινη κάσκα ο Κυβερνήτης του ελικοπτέρου, Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, περίπου 24 ώρες πριν τη μοιραία πτήσηΑποχαιρετούμε εκείνους που υπηρέτησαν την πατρίδα με αυταπάρνηση και έπεσαν στο καθήκον....
Αποχαιρετούμε εκείνους που μπήκαν στον ¨χορό των αθανάτων"...
Αποχαιρετούμε εκείνους που στέκονταν όρθιοι εκεί που οι πολλοί λυγίζουν...

Τους αποχαιρετούμε και ευχόμαστε "ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ", αν θα μπορέσουμε να είμαστε άξιοι για να ανταμώσουμε μαζί σας...





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συλλυπηρήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Μιας και αυτοί οι άνθρωποι δολοφονήθηκαν από ένα άθλιο τυρρανικό καθεστώς.
    Αν ήμουν στην θέση των συγγενών αυτών των 3 ανθρώπων, όλους αυτούς που θεωρώ υπεύθυνους θα τους πετούσα με τις κλωτσιές. Δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να καπηλεύονται την μνήμη και την θυσία αυτών των τριών νεαρών ανθρώπων που "έφυγαν" τόσο άδικα.
    Οι οικογένειες τους ζητάνε το γιατί και όχι την "φιλανθρωπία" για να φανείς και να το παίξεις καλός. Άφησες ορφανά και το παίζεις φιλάνθρωπος;
    http://www.zougla.gr/politiki/article/to-siginitiko-minima-tou-panou-kamenou-gia-ton-xamo-tou-patera-tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]