Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν κήρυξε εθνική εορτή την ημέρα των... γενεθλίων του!

  • Το ένα μετά το άλλο καταρρίπτει τα δικά του ρεκόρ παράνοιας και γελοιότητας ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
  • Η παρανοϊκή ματαιοδοξία του "σουλτάνου" οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα την Τουρκία στην απόλυτη καταστροφή

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Ο «μεγάλος σουλτάνος» της Άγκυρας, ο νεοοθωμανιστής ηγέτης, ο άνθρωπος που πολλοί τον χαρακτήρισαν σαν τον μοιραίο άνθρωπο που θα οδηγήσει την χώρα του στην τελική διάλυση, φαίνεται πως έχει… χάσει την μπάλα, αν μπορούμε να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ ανακήρυξε την ημέρα των γενέθλιων του σαν… εθνική εορτή και εθνική αργία για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες!
Αλήθεια, δεν είναι... ποντιακό ανέκδοτο!!!

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, η 26η Φεβρουαρίου, ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο «μεγάλος» σουλτάνος της Τουρκίας, ο Ταγίπ Ερντογάν, ανακηρύχτηκε εθνική αργία και θα εορταστεί με μεγάλες τιμές σαν ένα από τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της σύγχρονης Τουρκίας!

Η απόφαση αυτή ήδη έχει κοινοποιηθεί σε όλες τις τουρκικές δημόσιες υπηρεσίες και στα δημόσια σχολεία της χώρας, ενώ θα τελεστούν και εορταστικές εκδηλώσεις για την μεγάλη αυτή μέρα.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση προς τιμή του θα γίνει στο προαύλιο του προεδρικού μεγάρου, δηλαδή του μεγάλου παλατιού που έκτισε για τον εαυτό του ο Ερντογάν, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης παρέλαση με τιμώμενο πρόσωπο φυσικά τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν.

Την ίδια ώρα στην νοτιοανατολική Τουρκία οι Κούρδοι σφάζονται εν ψυχρώ, ενώ καθημερινά τα τουρκικά κανάλια γεμίζουν από σκηνές των κηδειών των θυμάτων του τουρκικού στρατού από αυτόν τον σαρακονταετή πόλεμο.

Μετά από όλα αυτά, τύφλα νά 'χει ο… Κιμ Τζονγκ-Ουν!

Πηγή NikosXeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]