Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Αγκαλιασμένοι" και πάλι οι παλιοί γενοκτόνοι των λαών, Γερμανία και Τουρκία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Οι παλιοί παραδοσιακοί σύμμαχοι που πρώτοι διδάξαν στην ανθρωπότητα το πως διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία μια γενοκτονία, Γερμανοί κι Τούρκοι, επισφράγισαν για άλλη μια φορά την ιστορική τους συμμαχία με την επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ στην Άγκυρα.

Αυτό φάνηκε και από τα εντυπωσιακά εγκώμια του γερμανικού τύπου για την Άγκυρα, γερμανικά εγκώμια για τον αδίστακτο σουλτάνο, Ταγίπ Ερντογάν, που δεν διστάζει να σφάζει τους Κούρδους της νοτιοανατολικής Τουρκίας.
Ο γερμανικός τύπος επαινεί την Τουρκία για την πολιτική της σtο θέμα των προσφύγων της Συρίας, ενώ κατακρίνει έντονα τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, που δεν… ανταποκρίνεται πρόθυμα στις εντολές του Βερολίνου να γίνει αποθήκη εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών.

Είναι εξοργιστικό, αυτοί που πρωτοστάτησαν στην γενοκτονία των χριστιανών της Ανατολής, αυτοί που διδάξαν ολοκαυτώματα και φρικτές σφαγές, σήμερα να ζητούν και τα ρέστα από όσους δεν συμφωνούν με την πολιτική τους, μια πολιτική καταστροφής της Ευρώπης και κυρίως της δύσμοιρης Ελλάδας που ενώ βουλιάζει στην μνημονιακή της κατοχή, υποχρεώνεται τώρα να φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες προσφυγές που οι δίκες τους πολιτικές προκάλεσαν.

Ενώ η Τουρκία διευθύνει ένα τεράστιο δίχτυο δουλεμπορίας που με το αζημίωτο προωθεί καθημερινά χιλιάδες προς το Αιγαίο όπου πολλοί βρίσκουν τον θάνατο από τα σωσίβια-θανάτου που τους έχουν πουλήσει οι Τούρκοι, ενώ οι η ίδια η τουρκική ακτοφυλακή σπρώχνει καθημερινά χιλιάδες προς τα ελληνικά νησιά, η κυρία Μέρκελ για όλα αυτά… επαίνεσε με τα πιο θερμά λόγια τον κύριο Νταβούτογλου για την προσφυγική πολιτική της Τουρκίας! Μάλιστα!

Η γερμανική ειρωνεία και η τουρκική ασυνειδησία σε όλο της το μεγαλείο!

Άλλωστε ο Γερμανοί δεν δίδαξαν στους Τούρκους το πώς θα ξεπαστρέψουν όλους τους χριστιανούς της Μικράς Ασίας στις αρχές του εικοστού αιώνα;

Το μόνο που τους «έτσουξε», είναι η στάση της Ρωσίας που μάλλον έχει χαλάσει κάποια από τα σχέδια τους και γι’ αυτό η Γερμανίδα καγκελάριος έσπευσε να επικροτήσει τις τουρκικές κατηγορίες κατά της Μόσχας.

Αλλά… αυτά η Αρκούδα δεν τα φτουράει!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]