Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση επιτάσσει σπίτια και κτίρια για να στεγάσει μετανάστες!

  • Ετοιμάζουν hotspots σε όλη την Ελλάδα για 1.500.000 κόσμο!!!
  • Έως 5.000 ανθρώπους θα υποχρεωθεί να φιλοξενήσει ο κάθε δήμος στην περιοχή του
Του Πάνου Τζίφα

Σε ένα απέραντο hotspot ετοιμάζεται να μετατρέψει τη χώρα η αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα μεασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες μας, που κάνουν λόγο για «διασπορά ενάμισι εκατομμυρίου (1.500.000) μεταναστών σε όλους τους ηπειρωτικούς δήμους της χώρας».
Οι δήμοι Μεσσηνίας, Τριφυλίας, Βόλου, Πατρών, είναι μερικοί μόνο από τους προορισμούς εγκατάστασης των «ανεπιθύμητων» για την Ευρώπη μεταναστών, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για να… μείνουν!

«Παλιές αποθήκες, δημόσια κτίρια και παλιά εργοστάσια, που δεν χρησιμοποιούνται πια, όπως και δημοτικές εγκαταστάσεις, σε λίγους μήνες θα μετατραπούν σε γκέτο αλλοδαπών, διάσπαρτα σε όλη την επικράτεια», μας καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης και έμπειρος δημοσιογράφος του Ράδιο Φιλιατρά 96,4, Παναγιώτης Χριστοδούλου, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι στην πόλη του, όπως και σε Καλαμάτα και Βόλο, ετοιμάζονται «γκέτο» για τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που πρόκειται να δεχθεί η υπόλοιπη Ε.Ε.
«Οι δήμαρχοι ακόμα και σε συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων τους αρνούνται πεισματικά να παραδεχθούν το γεγονός της εγκατάστασης εκεί έως και 5.000 προσφύγων και μεταναστών σε κάθε περιοχή, ανάλογα με τον πληθυσμό τους. Όμως, σε λίγες ημέρες θα σκάσει σαν μπαλόνι η είδηση και τότε όλοι θα αναγκαστούν να καταπιούν τις γλώσσες τους», καταλήγει ο κ. Χριστοδούλου, εξηγώντας μας τον λόγο που αποκρύπτουν το γεγονός.
«Φοβούνται τη λαϊκή κατακραυγή και νομίζουν ότι είναι καλύτερα να πιάσουν στον ύπνο τον κόσμο. Ποιος θέλει μια χωματερή δίπλα στο σπίτι του; Κανείς! Αντιστοίχως, κανένας δεν θέλει στη γειτονιά του δυστυχία, πόνο, φτώχεια και μιζέρια! Αυτό είναι που φοβούνται… Όσο γα τον λόγο που το δέχονται και δεν αντιδρούν; Το οικονομικό όφελος, αφού οι χρεοκοπημένοι δήμοι έχουν να βγάλουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τις αναθέσεις για τη θερμαινόμενη στέγαση, τη σίτιση και ποιος ξέρει τι άλλο τους έχουν τάξει»!

«Άσος στο μανίκι» του Τσίπρα

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις αποκαλυπτικές πληροφορίες μας, τον διαχειριστικό ρόλο έχε αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, που καλείται να κάνει τη «βρώμικη» δουλειά, καθώς ήδη «ξηλώνει» μεταλλικά κτίρια τύπου ΤΟΛ από παλαιά στρατόπεδα για τις ανάγκες των μεταναστών, όπως κουζίνες, αποθήκες και τουαλέτες. Μάλιστα, οι κινήσεις του ΥΠΕΘΑ, κ. Πάνου Καμμένου, παρά το ότι γίνονται υπό άκρα μυστικότητα (χαρακτηριστικό των Ενόπλων Δυνάμεων), σε λίγα εικοσιτετράωρα θα δουν το φως της δημοσιότητας, καθώς όσοι γνωρίζουν καλά το θέμα υποστηρίζουν ότι «ο πρωθυπουργός θέλει να χρησιμοποιήσει το σχέδιο των «ηπειρωτικών hotspots» ως άσο στο μανίκι του για τη Σύνοδο της 6ης Μαρτίου, όπου θα κληθεί αφενός να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο διαχείρισης του Προσφυγικού στους Ευρωπαίους εταίρους, αλλά και για να ασκήσει την ανάλογη πίεση σε Ευρωπαίους και Τούρκους που δεν έχουν κάνει το παραμικρό βήμα προόδου στο υπό εξέλιξη δράμα».

Πηγή εφημ. «Ανεξαρτησία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]