Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος στρατηγός αρνείται τη συμφωνία με το ΝΑΤΟ για το Αιγαίο

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τούρκος στρατιωτικός διοικητής αμφισβήτησε ευθέως την συμφωνία για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, αρνούμενος να εκτελέσει τα συμφωνημένα!
«Εγώ δεν πρόκειται να εκτελέσω αυτά που υπέγραψαν οι μ*** οι πολιτικοί μας», είπε, καταφερόμενος κατά της τουρκικής κυβέρνησης που αποδέχθηκε την συμφωνία εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Το όλο θέμα έγκειται φυσικά στα 6 – 10 μίλια τα οποία η Ελλάδα επέτυχε την Νατοϊκή αναγνώριση τους ως συνόρων της Ευρώπης, ενεργοποιώντας για πρώτη φορά την υπογραφή του συμφώνου μετανάστευσης που υπεγράφη το 2008 και αναγνώριζε τα Ελληνικά σύνορα ως ευρωπαϊκά.

Παράλληλα ο νατοϊκός έλεγχος στα τούρκικα παράλια έχει δώσει δεκάδες στοιχεία για συνεργασία του τουρκικού κράτους και των σωμάτων ασφαλείας του με τους διακινητές, στοιχεία που παραδόθηκαν στην τουρκική στρατιωτική ηγεσία. Πιθανότατα αυτή να ήταν και η αφορμή της «έκρηξης» του τούρκου διοικητή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διεκόπη το στρατιωτικό συμβούλιο των εμπλεκομένων μελών του ΝΑΤΟ ενώ γίνονται συντονισμένες ενέργειες από την Ελληνική πλευρά, το ΥΠΕΘΑ, το ΥΠΕΞ την κυβέρνηση και την προεδρία ώστε να ενημερωθούν οι πολιτικές ηγεσίες για αυτή την σοβαρότατη εξέλιξη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]