Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το βρώμικο παιχνίδι Τούρκων και τζιχαντιστών στη Συρία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφοι - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Ένας θαρραλέος Ρώσος δημοσιογράφος πήγε στα σύνορα Τουρκίας Συρίας και τράβηξε αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο που ξεσκεπάζει τα τουρκικά ψέματα αλλά και την δυτική υποκρισία.

Ο Ρώσος πήγε στις περιοχές που βομβαρδίζουν οι Τούρκοι, 25 χιλιόμετρα από τα τουρκικά σύνορα και δείχνει τις καταστροφές του τουρκικού πυροβολικού σε κατοικήσιμο μέρος των Κούρδων. Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν με ρουκετοβόλα-οβιδοβόλα τύπου Τ-155 που τους τα προμήθευσαν οι σύμμαχοι τους Γερμανοί (όπως πάντα) και με αυτά χτυπούν τον άμαχο πληθυσμό.

Μιλούν στην κάμερα αυτόπτες μάρτυρες για τους τουρκικούς βομβαρδισμούς και αποκαλύπτουν ότι ρίχνουν βόμβες διασποράς που καρφώνονται μέσα στο σώμα.
Εμείς, λέει ο μάρτυς στην πόλη Marjiaman 16 χιλιόμετρα από τα τουρκικά σύνορα, δεν έχουμε εδώ στρατό αλλά παρ’ όλα αυτά μας χτυπούν συνεχώς.
Άλλοι μάρτυρες αποκαλύπτουν τα τουρκικά εγκλήματα σε βάρος του άμαχου πληθυσμού της περιοχής.

Στη συνέχεια ο Ρώσος πάει κοντά στα σύνορα με την Τουρκία να εποπτεύσει την άλλη πλευρά των συνόρων. Απέναντι είναι το τουρκικό χωριό Azibach. Από εκεί οι Τούρκοι βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό.

"Βλέπετε τα οβιδοβόλα. Ακόμα και τώρα βομβαρδίζουν". Δείχνει τις θέσεις των Τούρκων σε απόσταση 3 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Φαίνονται τουρκικά άρματα μάχης και οβιδοβόλα. Κάθε δέκα λεπτά ρίχνουν και μια βολή στο συριακό έδαφος.

Και τώρα ο Ρώσος δημοσιογράφος κάνει την αποκάλυψη. Εκεί δίπλα, μέσα στην Συρία, βρίσκεται το χωριο Bab as-Saljam. Εκεί βρίσκονται οι Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα που στηρίζονται από την Τουρκία. Εκεί έρχονται συνεχώς τουρκικά φορτηγά με όπλα, πολεμοφόδια και άλλες προμήθειες στους Τζιχαντιστές για να πολεμήσουν τους Σύριους και τους Κούρδους και να σκοτώνουν άμαχο πληθυσμό. Διακρίνεται η σημαία των Τζιχαντιστών.

Εδώ φαίνεται το πόσο συνεργάζονται οι Τούρκοι με τους Τζιχαντιστές. Η τουρκική υποκρισία και τα τουρκικά ψέματα για τα οποία τα δυτικά ΜΜΕ κάνουν την… πάπια και τους τυφλούς χωρίς να βλέπουν την πραγματικότητα. Οι Τζιχαντιστές και οι Τούρκοι σε πλήρη συγχρονισμό και συνεργασία, χτυπούν συνέχεια τους Κούρδους και τον άμαχο πληθυσμό.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει και ξεσκεπάζει το μεγάλο ψέμα που διέδιδαν οι Τούρκοι, ότι δήθεν οι Ρώσοι βομβάρδισαν ένα νοσοκομείο. Μιλούν αυτόπτες μάρτυρες που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι και οι Τζιχαντιστές βομβάρδισαν το νοσοκομείο με πολλούς νεκρούς και τραυματίες για να το αποδώσουν στα ρωσικά βομβαρδιστικά.

Όλο αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο, δείχνει την μεγάλη υποκρισία και τα ψέματα που προβάλλουν τα τουρκικά αλλά και πολλά δυτικά ΜΜΕ για τον πόλεμο της Συρίας.

Ιδού ποιοί είναι οι πραγματικοί συνέταιροι - εγκληματίες!

Να ευχόμαστε οι Ρώσοι να τους τιμωρήσουν όπως το αξίζουν!



Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]