Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η βλακεία σκοτώνει την Ευρώπη...

Η Ευρώπη είναι καταδικασμένη να υποστεί τις συνέπειες της πανευρωπαϊκής βλακείας που έχει χτυπήσει τους πάντες, με άξιο εκπρόσωπο του «κινήματος της ηλιθιότητας» τον ΣΥΡΙΖΑ και τη μεγάλη πλειοψηφία των παραδοσιακών του ψηφοφόρων που έλεγαν απύθμενες βλακείες επί σειρά ετών, συνοδεύοντάς τις από πράξεις…

Αποτέλεσμα ήταν η άνοδος της Χρυσής Αυγής, αφού κάθε «εκτροπή» προς τη μία πλευρά, ακολουθείται νομοτελειακά από αντίστοιχη «εκτροπή» προς το άλλο άκρο. Δεν θα σταματήσουμε να τους το λέμε παρότι τους ενοχλεί σφόδρα, όπως άλλωστε ενοχλεί κάθε δυσάρεστη αλήθεια, ιδίως όταν αυτό που τον αφορά αρνείται να κάνει αυτοκριτική και συνεχίζει να προσπαθήσει να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα…

Εννοούμε τις πράξεις – πολιτικές αποφάσεις που υπαγορεύει η αντιμετώπιση της πραγματικότητας όταν πλέον βρεθείς σε θέση εξουσία και καλείσαι να διαχειριστείς το αδιέξοδο, όπου και ανακαλύπτεις με τραυματικό τρόπο το πόσο θεωρητικές κουταμάρες τάιζες τον κόσμο και το πολιτικό σου ακροατήριο.

Η κατάσταση γίνεται πολύ πιο δύσκολη όταν αρνείσαι να παραδεχτείς δημόσια τα λάθη σου, λέγοντας παράλληλα το αυτονόητο, ότι το κίνητρο ήταν αγνό, ο ανθρωπισμός, όμως ανακαλύπτεις ότι όσοι σου έλεγαν κάποτε ότι υπάρχουν και ζητήματα ουσίας όπως η ασφάλεια της κοινωνίας δεν ήταν ούτε… απάνθρωποι ούτε «φασίστες», απλά κατανοούσαν καλύτερα ότι η αντικειμενική δυνατότητα περίθαλψης των μεταναστών και των προσφύγων, είναι πεπερασμένη.

Τώρα, σε ένα ακόμα περίεργο – αν είναι – παιχνίδι της τύχης, καλούνται να διαχειριστούν ένα χάος που οι ίδιοι βοήθησαν να δημιουργηθεί, αφού δεν λήφθηκαν τα κατάλληλα μέτρα όταν έπρεπε, με αποτέλεσμα να μη διαψεύδονται απλά ιδεολογίες και πεποιθήσεις, αλλά να τρίζει συθέμελα το οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τα κράτη-μέλη να περιχαρακώνονται και να αναδεικνύουν με τον χειρότερο τρόπο τη θεωρητική, ή πεπερασμένη αν θέλετε εναλλακτικά, ισχύ των αρχών και των αξιών που ευαγγελίζεται η ΕΕ.

Τα γεγονότα στο Μόναχο αποτελούν ένα ακόμα σοκ, μετά αυτά στις Σκανδιναβικές χώρες, τις μητροπόλεις της ανεκτικότητας και του «σύγχρονου πνεύματος», που αποδεικνύει τόσο τη μεγάλη δυσκολία να συμβιώσουν πληθυσμοί που δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε έναν ελάχιστο κοινό παρονομαστή των αξιών που θα διέπουν αυτή τη συμβίωση, κι αυτό όχι διότι ο ένας είναι κακός και ο άλλος καλός…

Όταν έχεις μάθει ότι πηγή κάθε σοφίας είναι το Κοράνι, το οποίο μάλιστα σου δίνει δικαίωμα να μη σέβεσαι και να ασχημονείς σε βάρος των γυναικών αν δεν τηρούν τα δικά σου θρησκευτικά πρότυπα δημόσιας εμφάνισης, πέραν της υποταγής στους άνδρες, τότε είναι εξ ορισμού αδύνατο να συμβιώσεις, ενώ όταν οι αστυνομικές αρχές σου δηλώνουν ότι δεν μπορούν να σε προστατεύσουν, το μέλλον φαντάζει πολύ συγκρουσιακό και εκτός ελέγχου…

Τι έγινε όμως στο Μόναχο; Ηλικιωμένοι Γερμανοί επιβάτες δέχθηκαν επίθεση στο μετρό του Μονάχου από αραβικής καταγωγής αλλοδαπούς, όταν προσπάθησαν να υπερασπιστούν νεαρή γυναίκα η οποία έπεσε θύμα παρενόχλησης. Όταν δε ειδοποιήθηκε η αστυνομία, τους δήλωσε ότι δεν μπορεί να επέμβει.

Όπως αναφέρει το «ΕΘΝΟΣ», οι αλλοδαποί εξαγριώθηκαν όταν οι ηλικιωμένοι άνδρες επιχείρησαν να τους σταματήσουν και επιτέθηκαν στους δυο Γερμανούς που προσπάθησαν να υπερασπιστούν την νεαρή γυναίκα. Αφού τους έβρισαν και τους έπιασαν από τα χέρια, ένας εκ των αλλοδαπών κλώτσησε τον έναν Γερμανό, μετά τον κράτησε από το λαιμό και τον απείλησε.

Οι υπόλοιποι της ομάδας έσπευσαν να δημιουργήσουν μια «ζώνη ασφαλείας», φωνάζοντας και δείχνοντας αγριεμένοι, ώστε κανείς από τους υπόλοιπους επιβάτες να μην μπορεί να επέμβει. Ο δεύτερος Γερμανός φαίνεται να έρχεται σε αντιπαράθεση με έναν από την ομάδα.

«Σύμφωνα με τον Τομ Ροθ, κάτοικο Μονάχου που τράβηξε το βίντεο το περιστατικό σημειώθηκε όταν μια νεαρή γυναίκα απέρριψε έναν από τους αλλοδαπούς που της απευθύνθηκε στα αγγλικά και έβαλε το χέρι στην πλάτη της.

»Εκείνος, εκνευρισμένος από την στάση της γυναίκας, χτύπησε δυνατά το παράθυρο για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του και τότε επενέβη ο ένας εκ των Γερμανών, ζητώντας του να συμπεριφερθεί κόσμια. Ο αλλοδαπός αντέδρασε βίαια, χτυπώντας το κεφάλι του Γερμανού που αμέσως σηκώθηκε όρθιος.

»Άλλοι επιβάτες προσπάθησαν να επαναφέρουν στην τάξη τους αλλοδαπούς. Όταν το τρένο έφθασε στον σταθμό, ο Τομ Ροθ που τράβηξε το βίντεο φώναξε την αστυνομία, ωστόσο οι αστυνομικοί του είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

»Το εν λόγω περιστατικό εντάσσεται σε πλήθος καταγεγραμμένων συγκρούσεων μεταξύ Γερμανών και αλλοδαπών που φθάνουν μαζικά στην Ευρώπη. Το 2015 έφθασαν στην Γερμανία 1,1 εκατομμύριο αιτούντες ασύλου και φέτος αναμένονται περίπου 1,5 εκατ.

»Οι πιο σοβαρές επιθέσεις επί γερμανικού εδάφους σημειώθηκαν την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, όπου πάνω από 100 γυναίκες κακοποιήθηκαν και παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά, ενώ υπήρξαν και καταγγελίες για βιασμούς. Η αστυνομία δέχθηκε τότε έντονες επικρίσεις για αδράνεια.»

Βοήθειά μας…

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Άλλοι επιβάτες προσπάθησαν να επαναφέρουν στην τάξη τους αλλοδαπούς"

    Πως;;! Με μπουγατσες;;

    Διοτι η πλειοψηψια των επιβατων ειναι αλλοδαποι,που δεν ανακατευονται

    γενικως αν συμβει κατι!

    Οι δε γερμανοι, αν ακουσουν καποιον καννιβαλο να φωναζει τρεχουν πιο

    γρηγορα απο τον ισκιο τους!

    Το μοναδικο πραγμα που κανουν -αν το αποφασισουν- ειναι να

    ειδοποιησουν τον οδηγο μεσω πατηματος ενος κουμπιου ,που βρισκεται

    διπλα στις πορτες εισοδου του καθε βαγονιου.

    Αλλα μου κανει εντυπωση που δεν επενεβη η αστυνομια!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]