Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιαβάς - γιαβάς (α λα τούρκα) το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο...

Δεν βιάζεται το ΝΑΤΟ να αναλάβει δράση 
για την ανακοπή των "προσφυγικών" ροών 
από την Τουρκία στην Ελλάδα

Δεν βιάζεται το ΝΑΤΟ να ξεκινήσει τις περιπολίες στο Αιγαίο και ακολουθεί το τουρκικό “γιαβάς-γιαβάς”. Όπως προκύπτει από το κείμενο συμπερασμάτων των Ευρωπαίων ηγετών οι περιπολίες του ΝΑΤΟ θα ξεκινήσουν από τις 29 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ , θα περιπολούν στο Αιγαίο από το βόρειο άκρο της Λέσβου έως την περιοχή νότια της Κω (ενώ ήδη άρχισαν να εμφανίζονται βάρκες με λαθρομετανάστες σε Καστελλόριζο και... στο Θρακικό Πέλαγος βόρεια της Λήμνου και ανατολικά της Σαμοθράκης).

Από αυτά τα πλοία, εννέα θα ανήκουν στον ελληνικό στόλο, ενώ ισάριθμα αναμένεται να διαθέσει και η Τουρκία.

Την ίδια περίοδο και στην ίδια περιοχή θα περιπολούν επιπλέον και 11 πλοία της FRONTEX.

Τα ελληνικά πλοία θα επιχειρούν στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας, τα νατοϊκά θα επιχειρούν ανατολικά από τα ελληνικά νησιά, ενώ τα τουρκικά πλοία θα έχουν ως περιοχή ευθύνης τα τουρκικά παράλια.

Και τα Δωδεκάνησα; Εκεί το ΝΑΤΟ δεν πλησιάζει! Και με αυτό τον τρόπο "σιγοντάρει" (ημιεπίσημα πλέον) το γκριζάρισμα των Δωδεκανήσων που επιδιώκει η Τουρκία.
Τις περιπολίες θα τις κάνει το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό.

Πηγή Militaire


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εχει πλακώσει το χιλιάρμενο στο Αιγαιο, πλησιάζουμε στη κορύφωση των γεγονότων. Ουσιαστικά κυβέρνηση δεν εχουμε, κυβερνά Διευθυντήριο της ΕΕ, όλοι μιλούν για ΓΠΠ και η περιρεουσα ατμόσφαιρα αυτό δείχνει. Το πότε ακριβώς μόνο ο Θεός το ξέρει αλλά καλό είναι να ετοιμάζομαστε τουλάχιστον ψυχολογικά γιατί πολλοί ούτε που βάζουν τέτοια στο μυαλό τους και θα πέσουν απ τα συννεφα.
    "Θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλαδα, αυτό θα το εκμεταλλευτουν οι Τουρκοι"Αγ. Παισιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]