Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η "όμορφη" Νέα Τάξη με τους μετανάστες!

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Δήμαρχος στο Bad Schlema είπε στους κατοίκους: Αν δεν θέλετε να βιάζουν τις κόρες σας τότε πείτε τις να ντύνονται πιο σεμνά και να μην προκαλούν τους μετανάστες. Και δεύτερον, να μην περνάνε από τις περιοχές που βρίσκονται λαθρομετανάστες δηλαδή (από παντού γιατί βρίσκονται παντού).

Σε μια συνεδρίαση στο δημαρχείο με θέμα ο καθημερινός κίνδυνος των λαθρομεταναστών και ο συνεχής αυξημένος αριθμός που είναι να έρθουν και έρχονται καθημερινά, έκανε τους γονείς να εξοργιστούν με τον δήμαρχο του Bad Schlema.

Το κοινό έγινε έξαλλο μάσα στο δημαρχείο, διότι δεν μπορούν πλέον με ασφάλεια να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, διότι κινδυνεύουν καθημερινής βάσεως από τους λαθρομετανάστες.

Mayor dismisses Grandfather: "Don't provoke them"

Καθημερινά υπάρχουν καταγγελίες πλέον από ομαδικούς βιασμούς σε ανήλικα παιδιά και τα ΜΜΕ κλείνουν το στόμα. Δεν έχει πολύ καιρό που μέρα μεσημέρι ένας Αφρικανός βίασε ένα 7χρόνο κορίτσι και το τραυμάτισε τόσο δυνατά που χρειάστηκε να νοσηλευτεί εβδομάδες στο νοσοκομείο του Chemnitz.

Οι διάλογοι που έγιναν στο δημαρχείο ήταν ως εξής:
Ενας παπούς: Έχω μια ερώτηση σχετικά με το σχολείο.
Δήμαρχος: Ναι πείτε μου.
Παπούς: Για το μάθημα τις γυμναστικής, η εγγονούλα μου είναι 10 ετών και όπως λέει η ιδία και άλλες μαρτυρίες από την περιοχή, παρενοχλούνται σεξουαλικά από λαθρομετανάστες. Τι θα γίνει το καλοκαίρι με αυτήν την κατάσταση όταν τα παιδιά μας θα είναι ελαφρά ντυμένα;
Δήμαρχος: Είναι απλό, να μην ντύνονται ελαφρά (μήπως να... βάζουν τσαντόρ;) και να αποφεύγουν αυτές τις περιοχές.

Εκείνη την στιγμή επαναστατεί το κοινό...
Τι λέτε στην δική μας την πόλη δεν θα έχουμε πλέον το δικαίωμα να κυκλοφορούμε;
Ποιος στο κόρακα σε ψήφησε εσένα, λένε τον δήμαρχο και του λένε να πάει καλύτερα σπίτι του. Αυτοί ήρθαν εδώ σε εμάς και εμάς μας απαγορεύετε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους μας;
Τι δήμαρχος είναι αυτός, θα έπρεπε να παραιτηθεί, ούτε να δικαιολογηθείς δεν μπορείς πλέον του λένε.

Ηρεμήστε, έχω μια σκέψη λέει ο δήμαρχος, να τους μετακινήσω στην άλλη άκρη της πόλης.

Οι κάτοικοι λένε: Τα παιδιά μας πρέπει να πάνε από εκεί στο σχολείο.
Δήμαρχος: Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν εκείνον τον δρόμο για να πηγαίνουν στο σχολείο, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.
Οι κάτοικοι λένε: Δεν μας ενδιαφέρου άλλα μονοπάτια. Δεν μπορούμε να στέλνουμε τα παιδιά μας από άλλους πιο μακρινούς δρόμους εξαιτίας των λαθρομεταναστών.

Μετά ξέσπα πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα και δεν αφήνουν να μιλήσει πλέον ο δήμαρχος.

Έτσι είναι όταν ξεπουλούν οι πάντες από δήμαρχοι, μέχρι δεν ξέρω και εγώ μέχρι ποιους.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]