Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανήλικα και ασυνόδευτα παιδιά γίνονται εισιτήρια των "προσφύγων" προς την Ευρώπη;

Θύματα τζιχαντιστών, θύματα σε εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και θύματα σε κυκλώματα παιδεραστών...!
Ο ανθρωπισμός εξαφανίζεται στα κυκλώματα δουλεμπόρων...
Παιδιά από τη Συρία εξαφανίζονται στην Ευρώπη!!!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Τα όσα γίνονται στην Συρία με τους τζιχαντιστές και τις διάφορες συμμορίες που καταστρέφουν τη χώρα και σφάζουν αδιακρίτως (στο όνομα του Αλλάχ), είναι ένα τραγικό γεγονός, αφού πρόκειται για έναν πόλεμο του οποίου οι σκοπιμότητες και οι λεπτομέρειες θα αναδειχθούν επαρκώς από τους ιστορικούς.
Όμως σε αυτόν τον πόλεμο, πέρα από τις αισχρότητες που έχουν δημοσιοποιηθεί (και σε βίντεο που κυκλοφορούν από τους πρωταγωνιστές αποκεφαλιστές τζιχαντιστές), υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που παρά την δραματικότητά τους δεν έχουν κατορθώσει να συγκινήσουν τους ανά τον κόσμο επαγγελματίες ανθρωπιστές (βλ. ΜΚΟ) ή τους δημοσιογράφους των μεγάλων ΜΜΕ (που είτε υπηρετούν είτε εξυπηρετούν σχέδια ισχυρών δυτικών κρατών).

Η πρώτη αναφορά αίσχους αφορούσε τους Γεζίντι και συγκεκριμένα τις απαγωγές γυναικών και παιδιών από τζιχαντιστές και την μετέπειτα πώλησή τους προς πάσα χρήση… Υπήρξαν μερικά πρωτοσέλιδα κροκοδείλιων δακρύων, κάποιες αναφορές μερικών δευτερολέπτων (ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πολύ ακριβός) ευαίσθητων δημοσιογράφων και, κάποιες ομιλίες σε πλούσιες κυρίες της Δύσης… Και η τραγικότητα της ιστορίας, η αισχρότητα των υπανθρώπων, συνεχίστηκε απρόσκοπτα…

Η δεύτερη αναφορά αίσχους αφορούσε την εξαφάνιση περισσότερων από 20.000 παιδιών στη Συρία, τα οποία απήχθησαν από «επαναστάτες» (τζιχαντιστές, συμμορίτες κ.α.) και εξαφανίσθηκαν από το πρόσωπο της γης, έως ότου κάποια πτώματα ανήλικων, που ταυτοποιήθηκαν ως «ασυνόδευτοι πρόσφυγες από τη Συρία», άρχισαν να βρίσκονται σε διάφορες πόλεις της νοτιο-ανατολικής Τουρκίας. Λεπτομέρεια, που φαίνεται δεν έθιξε τις ευαίσθητες χορδές των μεγάλων ΜΜΕ, είναι πως τα πτώματα αυτών των παιδιών βρέθηκαν χωρίς εσωτερικά όργανα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους ύπαρξης και λειτουργίας οργάνωσης που δρα μεταξύ Τουρκίας και Συρίας και εμπορεύεται ανθρώπινα όργανα… Όμως, ο συνολικός αριθμός των 20.000 απαχθέντων παιδιών και το τι συνέβη σε αυτά, παραμένει ένα μυστήριο και μία ερώτηση που φαίνεται πως δεν επιχείρησε ή δεν θέλησε να απαντήσει κανείς...

Κι ενώ όλοι όσοι παρακολουθούν την εξέλιξη των ειδήσεων για την Μέση Ανατολή, άρχισαν να νιώθουν πως «φαινόμενα» σχετιζόμενα με τις εξαφανίσεις ανήλικων σύριων είτε περιορίστηκαν είτε αντιμετωπίστηκαν ως εσωτερικές υποθέσεις του Ισλαμικού Κράτους (των τζιχαντιστών), ξαφνικά, από το πρώτο τρίμηνο του 2015, άρχισε «η μεγάλη απόβαση» των «προσφύγων» στα ελληνικά νησιά… Στα «αποβατικά κύματα» παρατηρήθηκε πως υπήρχε μία επανάληψη που αποκτούσε τα χαρακτηριστικά «ταυτότητας δράσης» (συναισθηματικό εσταντανέ). Σχεδόν σε κάθε βάρκα που ερχόταν (και έρχεται) στην Ελλάδα, υπήρχαν 2-3 γυναίκες και 2-4 μικρά παιδιά (έως και βρέφη), ενώ οι υπόλοιποι μεταφερόμενοι ήταν (και είναι) άντρες, οι περισσότεροι με ηλικίες μεταξύ 18 και 28 ετών και ελάχιστοι με ηλικίες άνω των 40 ετών… (στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε πως οι φωτογράφοι των διαφόρων ΜΚΟ που αποθανατίζουν τις «αποβάσεις» των «προσφύγων» επιλέγουν να φωτογραφίζουν τις γυναίκες και τα παιδιά, ενώ αποφεύγουν συστηματικά να αποθανατίζουν τους υπόλοιπους επιβαίνοντες πρόσφυγες, ιδιαίτερα όταν οι λαστιχένιες φουσκωτές βάρκες αποτελούνται μόνο από νεαρούς άντρες…).

Μετά τον θάνατο (πνιγμό) του μικρού Αϊλάν, και τις εντυπώσεις που προκάλεσε στη διεθνή κοινότητα το κορμάκι του στην τουρκική ακτή, κι ενώ ήδη άρχισαν να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τα δρομολόγια μεταφοράς λαθρομεταναστών – προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα, ξαφνικά παρατηρήθηκε μία αλλαγή στο «μοτίβο μεταφοράς». Οι διακινητές (και τα αφεντικά τους) διαπίστωσαν πως η συναισθηματική φόρτιση μπορούσε να γίνει εργαλείο που θα τους διευκόλυνε στην ανεμπόδιστη μεταφορά του «εμπορεύματός» τους προς τα ελληνικά νησιά. Τότε, λοιπόν, παρατηρήθηκε η αύξηση των νεκρών – πνιγμένων παιδιών, που σε καθημερινή βάση έχαναν (και συνεχίζουν να χάνουν) τη ζωή τους στα νερά του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (πέθαιναν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Ευρώπη, στον πολιτισμό και να ξεφύγουν από τον θάνατο, την μιζέρια και την καταστροφή, γράφουν οι «εξειδικευμένοι» δημοσιογράφοι και λοιποί επαγγελματίες ανθρωπιστές των ΜΚΟ…). Ταυτόχρονα, άρχισαν να γίνονται οι πρώτες αναφορές, από κατοίκους ελληνικών νησιών, για ασυνόδευτα παιδιά, τα οποία εγκαταλείπονταν μετά την είσοδό τους στην Ελλάδα…! Η απάντηση που δόθηκε από τους "ειδικούς" και "επαγγελματίες ανθρωπιστές" των ΜΚΟ, ήταν πως πρόκειται για παιδιά των οποίων οι γονείς πέθαναν στην Συρία ή στο Ιράκ και συγγενείς τα αποστέλλουν σε άλλους συγγενείς στην Ευρώπη... Η δικαιολογία αυτή αποδείχθηκε μύθευμα, αφού στην Ευρώπη τώρα καταγράφονται "ασυνόδευτα ανήλικα" (δηλαδή, δεν υπήρξαν συγγενείς να τα παραλάβουν!), μερίδα των οποίων έχουν εξαφανιστεί...!!!
Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι το γεγονός πως οι θάνατοι των ανήλικων παιδιών συνεχώς αυξάνονται, όσο αυξάνεται και η δυτική δυσαρέσκεια για την συνέχιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν μειωθεί καθόλου τα "δρομολόγια" (όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω χειμώνα και κακών καιρικών συνθηκών) προς την Ελλάδα. Το αιτιολογικό για την διατήρηση της (σχεδόν) σταθερής ροής μετακίνησης από την Τουρκία προς την Ελλάδα είναι ότι έχουν μειωθεί οι τιμές (στα 500 ευρώ από 1500 που ήταν) των δρομολογίων, αλλά και πως οι "πρόσφυγες" εκβιάζονται από τους τούρκους διακινητές, οι οποίοι τους λένε ότι "η Ελλάδα ανά πάσα στιγμή θα κλείσει τα σύνορα"... Να σημειώσουμε πως αυτή η δικαιολογία αφορά "πρόσφυγες" και λαθρομετανάστες, απολύτως ενημερωμένους, αφού μέσω των υπερσύγχρονων smarth phones που διαθέτουν, ενημερώνονται με χάρτες, διαδρομές, καιρικές συνθήκες, ειδήσεις κ.α. που τους ενδιαφέρουν άμεσα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις διαμαρτύρονται για το αργό Internet που υπάρχει στην Ελλάδα...!!!

Η εμφάνιση των παιδιών στα σημεία ελέγχου, επαναλαμβάνεται έντονα στην μετακίνηση αυτών των λαθρομεταναστευτικών – προσφυγικών ροών προς τις χώρες της Ευρώπης. Στα σύνορα κάθε ενδιάμεσης χώρας οι λαθρομετανάστες – πρόσφυγες χρησιμοποιούν τα ανήλικα παιδιά ως «διαβατήριο». Τα σηκώνουν στα χέρια τους και τα επιδεικνύουν για να μπορέσουν να συγκινήσουν και να περάσουν από τους συνοριακούς ελέγχους. Το μοτίβο αυτό είναι συνεχές, αν και υπήρξε (τουλάχιστον μία) περίπτωση, στην οποία διαπιστώθηκε πως ο «πατέρας» παιδιού ήταν τζιχαντιστής, αλλά κανένας επώνυμος δημοσιογράφος και μεγάλο δυτικό ΜΜΕ δεν έδωσε σημασία στην αποκάλυψη… (αν και όλοι ασχολήθηκαν με την δημοσιογράφο που έχασε τη δουλειά της επειδή προσπάθησε να τον ρίξει στο έδαφος βάζοντάς του τρικλοποδιά)!

Η πορεία της φρίκης και της εκμετάλλευσης, όμως, γι αυτά τα παιδιά δεν τελείωσε με την είσοδό τους στην Ευρώπη, αφού ένας σημαντικός αριθμός από αυτά φαίνεται πως, σύμφωνα με την Europol, έχει… εξαφανιστεί, δίνοντας έτσι σοβαρή τροφή για σκέψεις σχετικές με παιδεραστία και εμπόριο οργάνων… Έτσι, εφιαλτικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτονται κάτω από το ξεδίπλωμα μιας ακόμη πτυχής της προσφυγικής τραγωδίας, μετά και από την «ομολογία» ανώτατου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας πως περισσότερα από 10.000 μικρά παιδιά που έφτασαν χωρίς συνοδεία από τις ζώνες του πολέμου, έχουν εξαφανιστεί.
Τα στοιχεία ταυτότητας των συγκεκριμένων παιδιών έχουν ήδη καταγραφεί από την Europol και πλέον, αποτελεί σχεδόν βεβαιότητα πως, εφόσον εξακολουθούν να βρίσκονται εν ζωή, τα περισσότερα έχουν πέσει θύματα οργανωμένων εγκληματικών συμμοριών που τα εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο.

Μιλώντας στον βρετανικό Observer ο Brian Donald, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «μόνο στην Ιταλία αγνοούνται περίπου 5.000 ενώ ακόμη 1.000 έχουν εξαφανιστεί από το έδαφος της Σουηδίας», διατυπώνοντας ταυτόχρονα την εκτίμηση πως πρέπει να έχουν αναπτυχθεί εγκληματικές υποδομές που έχουν θέσει ως αποκλειστικό τους στόχο το πιο ευάλωτο αυτό τμήμα των προσφύγων.
«Δεν είναι εκτός πραγματικότητας να πούμε ότι αναζητούμε περισσότερα από 10.000 παιδιά. Δεν έχουν πέσει όλα θύματα εγκληματικής εκμετάλλευσης. Ορισμένα μπορεί να είναι με μέλη της οικογένειάς τους. Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται, τι κάνουν και με ποιους είναι» σημείωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την οργάνωση Save the Children, εκτιμάται ότι 26.000 ασυνόδευτα παιδιά εισήλθαν πέρυσι στην Ευρώπη. Η Europol πιστεύει ότι το 27% των αφίξεων στην Ευρώπη ήταν ανήλικοι.
«Είτε έχουν καταγραφεί είτε όχι, μιλάμε για 270.000 παιδιά. Δεν είναι όλα ασυνόδευτα, αλλά έχουμε ενδείξεις ότι μεγάλο ποσοστό αυτών μπορεί να είναι» είπε ο αξιωματούχος της Europol.

Όπως σημειώνει ο Observer, τον Οκτώβριο αξιωματούχοι στο Τρέλεμποργκ της νοτίου Σουηδίας αποκάλυψαν ότι αγνοείται η τύχη περίπου 1.000 ασυνόδευτων παιδιών που είχαν φτάσει στο λιμάνι τον προηγούμενο μήνα. Την Τρίτη, άλλη έκθεση από την Σουηδία, ανέφερε ότι πολλά ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί και ότι υπάρχουν «ελάχιστες πληροφορίες για το τι συμβαίνει μετά την εξαφάνισή τους».
Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στη Βρετανία ο αριθμός των προσφυγόπουλων που εξαφανίζονται λίγο μετά την άφιξή τους στη χώρα διπλασιάστηκε το προηγούμενο έτος, αυξάνοντας τους φόβους ότι τα παιδιά-πρόσφυγες πέφτουν θύματα εγκληματικών οργανώσεων.

Ο Brian Donald επιβεβαίωσε ότι η Europol διαθέτει στοιχεία ότι κάποια από τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
Ο ίδιος είπε ότι σε Γερμανία και Ουγγαρία έχουν συλληφθεί αρκετά άτομα για εκμετάλλευση προσφύγων:
«Υπάρχουν φυλακές στη Γερμανία και την Ουγγαρία, όπου η πλειοψηφία των ατόμων που συλλαμβάνονται και κρατούνται εκεί σχετίζονται με εγκληματική δραστηριότητα που αφορά την μεταναστευτική κρίση» σημείωσε. Δήλωσε, μάλιστα, ότι φαίνεται να υπάρχει μία ανησυχητική σύνδεση μεταξύ των οργανώσεων εμπορίας λευκής σαρκός και των οργανώσεων παράνομης μεταφοράς προσφύγων στην Ευρώπη.

Αυτα συμβαίνουν πριν την έναρξη της νέας περιόδου, της Άνοιξης του 2016, χρονιά που αναμένεται να φέρει 3 έως τέσσερα εκατομμύρια "πρόσφυγες" και λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, οι περισσότεροι από τους οποίους θα εξαναγκαστούν να μείνουν στην Ελλάδα, περιφερόμενοι ή φρουρούμενοι. Πόσα θα είναι τα νέα ασυνόδευτα παιδιά; Πόσα από αυτά θα καταγραφούν και πόσα θα καταλήξουν στα χέρια δουλεμπόρων για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ανά τον κόσμο παιδεραστές που περιμένουν εναγωνίως να τα... αγοράσουν; Άραγε θα υπάρξει ευρωπαϊκή μέριμνα ή κάποια επιμέλεια της κυβέρνησης των Τσίπρα - Καμμένου γι αυτά τα παιδιά ή θα αφεθούν στην "φροντίδα" διαφόρων ΜΚΟ;

2014
2015
Αύξηση %
Ιανουάριος
1.062
1.805
70 %
Φεβρουάριος
1.154
3.007
161 %
Μάρτιος
1.437
8.162
468 %
Απρίλιος
1.483
14.009
845 %
Μάιος
2.007
18.444
819 %
Ιούνιος
3.751
30.938
725 %
Ιούλιος
4.850
51.951
971%
Αύγουστος
7.544
107.843
1.330%
Σεπτέμβριος
8.096
156.457
1.833%
Οκτώβριος
8.061
213.886
2.553%
Νοέμβριος
3.956
154.852
3.814%
Δεκέμβριος
2.231
111.487
4.897%
Σύνολο
45.452
872.881
1820%




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μετα απο χρονια και οταν αυτα τα παιδια ενηλικιωθουν θα μαθουμε πως ακριβως διακινηθηκαν στην Τουρκια και στην Ευρωπη, αν φυσικα μεγαλωσουν φυσιολογικα και δεν εξελιχθουν σε τζιχαντιστες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτωχά μου αθώα αγγελούδια, ούτε η μάνα πού τά γέννησε δέν ενδιαφέρθηκε γιαυτά, ίσως νά τά χρησιμοποίησαν καί αυτοί οι ίδιοι, δέν θάταν καί τόσο δύσκολο, τόσο εύπειστα πού είναι συνήθως τά μικρά παιδιά, μού έχει κάνει εντύπωση τό πώς σώζονται οι γονείς καί τά παιδιά πνίγονται, ίσως προσβλέπουν στό ότι θά γεννήσουν άλλα, κι αυτά θά είναι σάν νά μήν υπήρξαν ποτέ. Οσα επέζησαν ποιός ξέρει πού θά γείρουν τό κεφαλάκι τους, σέ τί χέρια θά πέσουν στόν ψυχρό Βορρά τής δήθεν πολιτισμένης Ευρώπης. Νύν καί αεί, στούς Ναούς τών Μεγάλων Λυγμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]