Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο... καρχαριοκυνηγός Πάνος Καμμένος

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Γράφαμε προ καιρού για τον Πάνο Καμμένο: "Ο "Εφιάλτης" της δε­ξιάς, αφού πρώτα ακύρωσε τον ί­διο του τον εαυτό ποδοπατώντας την ιδρυτική διακήρυξη του κόμ­ματός του με όλες τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του για ανυποχώρητη στάση στις "κόκκι­νες γραμμές", στη συνέχεια εκ του ασφαλούς "παίζει" το παιχνίδι της Εξουσίας. Το παίζει επαναστάτης και δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μετανάστες, αφού πρώτα εξασφάλισε πως θα υπάρξει στη Βουλή πλειοψηφία από άλλους καλοθελητές του Συστήμα­τος και έτσι δεν θα κινδυνεύσει με πτώση η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αφήνει ελεύθερους κατά συνείδηση τους βο(υ)λευτές του να ψη­φίσουν το νομοσχέδιο που αφορά στη συμβί­ωση των ομόφυλων ζευγαριών. Αφού πρώτα εξασφάλισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε την πλειοψηφία στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη επί του νομοσχεδίου, του ΠΑΣΟΚ, του "Ποτα­μιού" και της ‘Ένωσης Κεντρώων"....

Είναι πλέον πολύ επικίνδυνος

Βέβαια, ο Πάνος Καμμένος ζει τον προσωπι­κό του μύθο από την καρέκλα του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Και έχει τεράστιες ευθύνες για τα διαπραττόμενα εγκλήματα κατά του Έ­θνους των Ελλήνων. Γιατί, συνομολογεί σε ό­λα τα ανοσιουργήματα που νομοθετούν "οι α­ριστεροί σύντροφοί του" κατά της Πατρίδος. Είναι συνυπεύθυνος, εκείνος και οι εναπομείναντες όμοιοι του στο κόμμα των "Εξαρτημέ­νων Ελλήνων", γι' αυτά τα εγκλήματα. Να το γνωρίζει πως, η Ιστορία θα είναι πολύ σκληρή μαζί του.

Ωστόσο, την ίδια ώρα προσπαθεί να "πείσει" το αφελές κατά την άποψή του ακροατήριο, πως είναι πατριώτης. Έτσι, προσέρχεται με την ιδιότητά του ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης σε κάθε εκδήλωση Μνήμης, προκειμένου να αδράξει από την ευαισθησία των Ελλήνων, εκείνες τις ψήφους που θα τον διατηρήσουν, σε επερχόμενες εκλογές, στο Κοινοβούλιο των Αχρείων.

Γι' αυτό παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τους Ήρωες των Ιμίων, τους τρεις αξιωματι­κούς του Πολεμικού μας Ναυτικού που θυσία­σαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την Πατρί­δα και οι οποίοι δεν μπορούσαν να γνωρίζουν τα προδοτικά παιχνίδια που έπαιζε, την ίδια ε­κείνη ώρα, η κυβέρνηση Σημίτη.

Έτσι, έριξε από ελικόπτερο στεφάνι στο θα­λάσσιο χώρο για να τιμήσει τη Μνήμη τους. Αυτή την ίδια ώρα, το Γενικό Επιτελείο Εθνι­κής Αμύνης ανακοίνωνε πως ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών F - 16 εισήλθε στο FIR Αθηνών, με υπερ-πτήση πάνω από τη νήσο Καλόλιμνο.

Λεονταρισμοί από τον Καμμένο

Και ο “πολύς" Πάνος Καμμένος στη συνέχεια προέβαινε σε βαρύγδουπους λεονταρισμούς, του τύπου "είμαστε εδώ για να μην επιτρέπουμε να παραβιάζουν οι Τούρκοι τα σύνορά μας" και άλλα τέτοια ευτράπελα!

Panos Kammenos ‏@PanosKammenos
Επειδή γράφονται διάφορες ανακρίβειες η ρίψη στεφάνου έγινε στις 10:10 και η υπέρπτηση και αναχαίτιση στις 10:45 λίγος σεβασμός στους ΗΡΩΕΣ

Όπως, στις 25 Νοεμβρίου 2015, όταν σχετικά με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία, στο ρ/σ Real fm, ο Πάνος Καμμένος απαντούσε μεταξύ των άλλων: ‘Το ΝΑΤΟ, σε περίπτωση που ζητηθεί η συνδρομή της χώρας μας υπέρ της Τουρκίας, θα έπρεπε να αποδεχθεί ότι η Τουρκία συνεχώς παραβιά­ζει τον εθνικό εναέριο χώρο μας. Έχουν άμε­ση εικόνα οι νατοϊκοί για αυτές τις παραβιά­σεις εκ μέρους της Τουρκίας. Έχουμε από 1/1/2015, 68 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου. Έχουμε υπερπτήσεις μέσα στο 2015 από τις 30/1/15 μέχρι 8/10/15, έχουμε 21 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά εδάφη, σε χαμηλό ύψος, προκειμένου να προκαλούν. Αν το ΝΑΤΟ θα ήθελε να επιβάλλει την εφαρμογή των κανονισμών, αυτά θα έπρεπε να είχαν οδηγήσει την Ελλάδα, αν έπαιρνε αντίστοιχα μέτρα, να είχε καταρρίψει τα αεροσκάφη αυ­τά. Δεν είναι το ΝΑΤΟ μια συμμαχία που μπο­ρεί να βλέπει με δυο μέτρα και δυο σταθμά, την παραβίαση των διεθνών κανονισμών από τη μεριά ενός μέλους του ΝΑΤΟ σε ένα άλλο κράτος - μέλος του ΝΑΤΟ και από την άλλη πλευρά να αποδεχθεί τον ισχυρισμό της Τουρκίας ότι 17 δευτερόλεπτα και για 1,5 μίλι παραβιάσθηκε δήθεν ο εναέριος χώρος της Τουρκίας".

Η απάντηση του ΝΑΤΟ

Παρακολουθείστε παρακάτω τις θέσεις που διατύπωσε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015 στον τηλεοπτικό σταθμό CNN, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, εάν η Ελ­λάδα έχει δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της, σύμφωνα και με την κατάρριψη του ρωσι­κού μαχητικού από την Τουρκία.

"Όχι δεν έχει αυτό το δικαίωμα, γιατί δεν είναι κυρίαρχο κράτος. Η Ελλάδα είναι μια χρεοκο­πημένη χώρα υπό κηδεμονία και δικαίωμα για κατάρριψη έχει μόνο η Γερμανία. Από τη στιγ­μή που η Γερμανία δεν ενοχλείται που η Τουρ­κία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της περιου­σίας της στην Ελλάδα, δεν υπάρ­χει κανένα θέμα. Αν οι Γερμανοί ε­νοχληθούν από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο οικόπεδό τους, θα καταρρίψουν τα τουρκικά μα­χητικά".

Να σημειωθεί πως ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, είναι πρώην Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, προστατευόμενος της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, αφού εκείνη ανέλαβε την πρωτοβου­λία για τον διορισμό του σ' αυτό το αξίωμα. Αντιλαμβάνεστε όλοι το "άδειασμα" που έκα­νε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος, Πάνο Καμμένο!!

Κατά τα άλλα πιάνει τους "μεγαλοκαρχαρίες"

Στις 9 Ιανουαρίου 2016 ο πολυάσχολος Πάνος Καμμένος διακίνησε διά μέσω του προσωπι­κού του λογαριασμού στο twitter, μια φωτο­γραφία δίπλα στον καρχαρία δυόμιση μέτρων που έπιασε ένας ψαράς από τον Πόρο, ανοι­χτά της Ύδρας, κάνοντας λογοπαίγνιο με σκοτωμένο "μεγαλοκαρχαρία" που κρατάει ε­πιδεικτικά από το στόμα.
Ναι Πάνο Καμμένε, τους ξεπάστρεψες εσύ και τα συντρόφια σου στο ΣΥΡΙΖΑ τους "μεγαλο­καρχαρίες" που επί δεκαετίες λυμαίνονται και απομυζούν την έρμη την Πατρίδα μας. Πρό­σεξε μόνο μη σκίσεις κανά καλσόν. Τους τρό­μαξες τώρα, όπως τρόμαξες και το ΝΑΤΟ, τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε και όλο αυτό το άθλιο σκυλολόι.

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις

Ο Πάνος Καμμένος όταν ανέλαβε Υπουργός Ε­θνικής Άμυνας τον Ιανουάριο του 2015, είχε δώσει διαταγή όσοι στρατιώτες υπηρετούν στο Πεντάγωνο και σε άλλες βυσματικές θέ­σεις, χωρίς να έχουν υπηρετήσει σε παραμε­θόριες μονάδες, θα φύγουν αμέσως για τα σύνορα. Όσοι δε, νεοσύλλεκτοι εξέρχονται της βασικής εκπαίδευσης από τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως, θα μετατίθενται σε στρατιωτικές μονάδες των συνόρων.

Κι όμως ο πονηρός Πανούλης -όπως μας κα­ταγγέλλουν- με δική του παρέμβαση πήρε νεοσύλλεκτο στρατιώτη, πριν ένα περίπου μήνα, από το Κ. Ε. Καλαμάτας και τον τοποθέ­τησε στο Πεντάγωνο. Ο πατέρας του συγκε­κριμένου στρατιώτη καθώς και η μητέρα του υπήρξαν παλαιοί πρασινοφρουροί και τώρα σκληροί Συριζαίοι. Ο πατέρας έχει μεγάλο λογιστικό γραφείο και πελάτισσά του φρόντισε για την μετάθε­ση από τη στιγμή που είναι κολλητή του Πάνου Καμένου. Έχουμε τα στοιχεία του στρατιώτη στα χέρια μας και περιμένουμε να πάρει άμεσα θέση ο Υπουργός.

Μετά την περιπέτεια που έζησε ο Πά­νος Καμμένος, με τους κατοίκους στην Κω να βγαίνουν στους δρόμους και να εμποδίζουν το Σινούκ του να προσγειωθεί, ο πολυμήχανος υπουρ­γός Εθνικής Άμυνας βρήκε την λύση. Έτσι σύμφωνο με το ρεπορτάζ του νίmatisko.gr το ελικόπτερο της Πολεμι­κής Αεροπορίας που τον μετέφερε κατάφερε να προσγειωθεί σε ένα χωράφι με αγελάδες πίσω από τον Ιππικό Όμι­λο. Ο Υπουργός κατέβηκε συνοδευόμενος από μηχανικούς και άλλα υπη­ρεσιακά στελέχη, έκανε μια σύντομη περιήγηση στο ακίνητο και αναχώρησε αμέ­σως, με προορισμό τη Λέρο. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι άλλος από αυτόν που είχε αρχικά προταθεί για τη δημιουργία hotspot στο νησί.

Πηγή εφημ. "Ελεύθερη Ώρα"

Σημείωση ιστολογίου: Ο αλιευθείς καρχαρίας αποτελεί είδος υπό προστασία και απαγορεύεται ρητά η αλίευσή του. Επίσης, με μία πρόχειρη "ανατομία" της φωτογραφίας αντιλαμβανόμαστε πως ο καρχαρίας δεν έχει αίματα, αλλά έχει "σκάσει" από ασφυξία, προφανώς επειδή μπερδεύτηκε μόνος του σε δίχτυα ψαράδων, δεν μπορούσε να κινηθεί, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Οπότε το ότι ο κ. Καμμένος αλίευσε καρχαρία, εκτός της δηλωθείσας παρανομίας είναι και ένα ψέμα που δεν τιμά τον καρχαρία. Ο δε συνειρμός της αλίευσης του καρχαρία με τους "καρχαρίες" της οικονομίας και της πολιτικής, καταρρίπτεται, εκτός και εάν ο κ. Καμμένος περιμένει από αυτούς να πιαστούν μόνοι τους στα δίχτυα της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...
Σχετικά με την δήλωση του κ. Καμμένου που προτρέπει σεβασμό στους ήρωες, πρέπει να του ομολογήσουμε πως ο σεβασμός μας σε όσους έπεσαν υπέρ πατρίδας είναι δεδομένος. Σε όσους έπεσαν στα τέσσερα, όμως, ο σεβασμός μας είναι μηδενικός. Και, υποδείξεις για το ποιούς θα σεβόμαστε και ποιούς όχι, δεν δεχόμαστε από κανέναν, κυρίως από εκείνους που εμπορεύτηκαν την λέξη πατρίδα για  να στηρίξουν την πολιτική τους ανεπαρκή ύπαρξη...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ο Stoltenberg δεν είπε αυτό στη συνέντευξή του στο CNN. Γιατί παραπληροφορείτε τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι ο γγ του ΝΑΤΟ είπε "αυτή είναι ειδική περίπτωση". Και κανένας Καμμένος δεν απαίτησε διευκρινήσεις. Εσύ γιατί προσπαθείς να περάσεις άλλα μηνύματα; Σου πείραξαν τον εργοδότη μήπως;

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια που είναι όντως έτσι και η απαράδεκτη απραξία του κάθε Καμμένου που δεν έχει τα κότσια και το φιλότιμο να διεκδικήσει τα αυτονόητα για την πατρίδα, είναι παραπάνω από αρκετά για να στηρίξουν το πνεύμα τού άρθρου. Τα ψεύδη υποβαθμίζουν το άρθρο και απομακρύνουν αναγνώστες που ζητούν να πληροφορηθούν σωστά. Δεν προσπαθώ να περάσω τίποτα περισσότερο.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]