Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άχθος αρούρης...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν κρεμάλα.
Υπάρχουν και άλλοι των οποίων η εγκληματική τους δράση εναντίον της κοινωνίας και των άλλων ανθρώπων δεν πρέπει να τους επιτρέπει να ελπίζουν σε τέτοιες εύκολες λύσεις τιμωρίας για την κακουργηματική παρουσία τους στον κόσμο.

Άνθρωποι(;) στιγματισμένοι απ΄ το γονίδιο της παλιανθρωπιάς, της κακίας, της μοχθηρίας, της απληστίας, της αχαλίνωτης φιλοδοξίας, γεννημένοι φασίστες, μιάσματα του ανθρώπινου είδους, που το δυσανάλογο για τον πλανήτη μέγεθός τους επιβαρύνει εκατομμυριοσαπλάσια τις ζωές των άλλων ανθρώπων, ώστε επάξια να κερδίζουν τον τίτλο του ''άχθος αρούρης'', βάρος της γης!

Άνθρωποι ταγμένοι στην υπηρεσία της καταδυνάστευσης και εξαθλίωσης των πολλών, προς όφελος των ολίγων του παράλογου πλούτου και της ανεξέλεγκτης εξουσίας, που ελπίζουν πως και οι ίδιοι αξίζουν, με την σχιζοφρενική εγκληματική τους δράση εναντίον του συνόλου, μιά θέση στην κλειστή κάστα των ανθρώπινων εκείνων τρωκτικών.

Βάρος της γης αυτός που σχεδιάζει ''αμυνες'' κατά της λαϊκής κυριαρχίας.
Βάρος της γης αυτός που σκόπιμα και συστηματικά εκφοβίζει παραπληροφορώντας τον λαό.
Βάρος της γης, και μάλιστα της συγκεκριμένης γωνιάς αυτού του πλανήτη, αυτός που την ώρα που η κοινωνία χειμάζεται, που πολίτες ψάχνουν στα σκουπίδια ή αυτοκτονούν, με εντολή του η Τράπεζα της Ελλάδος δαπανεί 17 δις για να αγοράσει τίτλους άλλων χωρών της Ευρωζώνης, συμμετέχοντας έτσι στο ''πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης'' της Ευρωπαϊκής τράπεζας του Ντράγκι, πρόγραμμα απ' το οποίο η Ελλάδα έχει παράνομα αποκλειστεί από τον ίδιο τον αχυράνθρωπο Ντράγκι, με την συμπαιγνία την δική του.

Την ώρα που το αίμα τον ελλήνων τρέχει για να εξοικονομηθούν 2-3 δισ., το βάρος της γης διευκολύνει με  17δις τους άλλους ''Εταίρους'', ώστε να μπορούν μετά να μας εξοντώσουν με την ησυχία τους.

Τόσο επικίνδυνος.
Τόσο προδότης.
Τέτοιος παλιάνθρωπος.

Τέτοια ανθρώπινα αποβράσματα θα ήταν καλό να μην εμφανίζονται ποτέ στην επιφάνεια του πλανήτη.
Ή όταν εμφανίζονται να υπάρχει κάποιος μηχανισμός απομόνωσής τους απ' την υπόλοιπη κοινωνία, για την ασφάλεια και την άμυνά της απέναντί τους.

Είθε η τιμωρία τους να είναι το ίδιο απάνθρωπη μ' αυτούς και παραδειγματική!...

*  Άχθος αρούρης: Ομηρική έκφραση που σημαίνει κατά λέξη ''βάρος της γης'', δηλαδή τον άχρηστο και συνάμα επικίνδυνο άνθρωπο για την κοινωνία, για την ίδια την γη.

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί που μας δολοφονούν συνειδητά, κε (;) στουρνάρα.
    Τον εν λόγω "κύριο" τον μισώ, όπως μισώ και όλα αυτά τα αποβράσματα που μας θανατώνουν με σκοπό τον πλουτισμό και την καρεκλίτσα τους. Αηδία γι' αυτό το υποκείμενο και για την απάντηση που έδωσε σε έναν άνθρωπο που αναγκάστηκε να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί επειδή κάποιοι είναι οικονομικοί δολοφόνοι.
    Ό,τι και να κάνουν να ξέρουν ότι το αίμα μας από τα χέρια τους δεν φέυγει. Μακάρι να πληρώσουν τα παιδιά τους για ό,τι κακό μας έχουν προκαλέσει.
    https://www.youtube.com/watch?v=Lp6nBYU47Jk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
    ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΣΤΑ
    ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ. (ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑ ΣΤΗΡΗΞΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣ ΤΩΡΑ)
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ......
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΛΛΑΓΗ Σ`ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ.
    Θ. Διάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]