Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία, κράτος τρομοκράτης!


Λεϊλά Μπιρλίκ: Στην Σιλόπη οι Κούρδισες γυναίκες εκτελέστηκαν ενώ ήταν ήδη τραυματισμένες

Η βουλευτής νομού Σιρνάκ του HDP Λεϊλά Μπιρλίκ που αναγνώρισε τις τρεις δολοφονημένες Κούρδισες πολιτικούς, δήλωσε: ¨Το πρόσωπο της Σεβέ είχε κομματιαστεί. Την γνώρισα από τα χέρια της. Όντας τραυματισμένη την εκτέλεσαν. Είμαι σίγουρη για αυτό¨.

Σύμφωνα με την είδηση από το ANF, η βουλευτής νομού Σιρνάκ του HDP Λεϊλά Μπιρλίκ, ανέφερε πως στην πόλη Σιλόπη όπου συνεχίζονται τα μέτρα εκτάκτου καταστάσεως, η Σεβέ Ντεμίρ-μέλος του DBP, η Πακιζέ Ναγίρ-αντιπρόεδρος του Λαϊκού Συμβουλίου Σιλόπης και η ακτιβίστρια του KJA Φατμά Ουγιάρ, ήταν τραυματισμένες και εκτελέστηκαν.

Η Λεϊλά Μπιρλίκ έκανε την αναγνώριση στο νοσοκομείο του Σιρνάκ και περιέγραψε αυτά που είδε ως εξής: ¨Η Σεβέ και οι άλλες φίλες μας εκτελέστηκαν ενώ ήταν τραυματισμένες. Αυτό το πιστεύω απόλυτα. Και θα υποστηρίξω μέχρι τέλους αυτήν μου την άποψη¨.

Η Μπιρλίκ που μιλούσε μετά δυσκολίας είπε ¨Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Στην δεκαετία του 90 ήμουν μικρή, μου τα έλεγαν. Σαν όνειρο θυμάμαι κάποια πράματα. Τώρα όμως τα ζούμε, τα βλέπουμε. Σε βάρος του λαού μας εφαρμόζονται φρικώδη πράματα. Είμαι 7 μήνες βουλευτής και όλος μου ο χρόνος περνά στα νοσοκομεία και τα νεκροτομεία¨.

Η Μπιρλίκ ανέφερε πως εδώ και μέρες κάτοικοι της συνοικίας δολοφονούνται, ενώ οι υγιείς συγκεντρώνονται σε χώρους που μοιάζουν με στρατόπεδα συγκέντρωσης. Είπε επίσης πως δεν μπορεί να ενημερωθεί και σχετικά με τις τρεις δολοφονημένες γυναίκες πρόσθεσε πως ¨Την Σεβέ εγώ την αναγνώρισα στο νεκροτομείο. Τέτοια φρίκη δεν έχω δει ξανά. Είναι σίγουρο πως ήταν τραυματισμένες και εκτελέστηκαν. Δολοφονήθηκαν επειδή ήταν γυναίκες και εργαζόμενες στο κόμμα μας.

Γνώρισα την Σεβέ από τα χέρια της

Την Δευτέρα βράδυ γύρω στις 19:30 η αναπληρωτής πρόεδρος του DBP Γκιουλσέν Οζντέν δέχεται ένα τηλεφώνημα. Της λένε πως ¨Υπάρχουν 4-5 τραυματίες και μεταξύ τους είναι και η Σεβέ¨.
Ακολούθως στις 21:00 δέχτηκα εγώ ένα τηλεφώνημα. Ήταν η Γκιουλσέν που μου είπε πως η Σεβέ ήταν τραυματισμένη. Συνομίλησα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής μας ομάδας Τσαγλάρ Ντεμιρέλ και με τους φίλους βουλευτές Φερχάτ Εντζού και Αϊτζάν Ιρμέζ. Είχαμε επαφές, ζητήσαμε ασθενοφόρο και δώσαμε και την διεύθυνση. Το ασθενοφόρο πάει στο σημείο γύρω στις 01:00.
Είναι σίγουρο πως οι φίλες μας ήταν τραυματισμένες. Το άτομο που μας τηλεφώνησε έκανε λόγο για τραυματίες. Διότι εάν η Σεβέ είχε δεχτεί από την αρχή αυτό το χτύπημα στο κεφάλι, αυτός που τηλεφώνησε θα μιλούσε για νεκρή και όχι για τραυματία.
Η περίπτωση αυτή μοιάζει με εκείνη του Χατζή Μπιρλίκ. Τον Χατζή τον συνέλαβαν ενώ είχε τραυματιστεί και τον εκτέλεσαν. Εκ των υστέρων αυτό φάνηκε.
Δεν μπορώ με λέξεις να περιγράψω αυτή τη φρίκη. Όταν πήγα στο νεκροτομείο αυτό που είδα ήταν μια φρίκη. Η Σεβέ δεν είχε κεφάλι. Τα 2/3 του προσώπου της έλειπαν. Πίσω μέρος κρανίου δεν υπήρχε. Τα ωραία της μαλλιά δεν υπήρχαν, ήταν μέσα στα αίματα. Εγώ αναγνώρισα την Σεβέ από τα χέρια της. Το επαναλαμβάνω, οι φίλες μας ήταν τραυματίες και τις εκτέλεσαν εκ των υστέρων¨

¨Δυσκολεύομαι να περιγράψω την φρίκη¨

Η Μπιρλίκ ανέφερε πως 2 μέρες τώρα δεν δίνεται άδεια για να παραλάβουν τις σορούς 2 νέων που δολοφονήθηκαν και είπε: ¨ Πλέον δυσκολεύομαι να περιγράψω την φρίκη. Μα ποιά θρησκεία, ποια κουλτούρα και ποια πίστη επιτρέπει κάτι τέτοιο ; Ο κόσμος δύο μέρες τώρα προσπαθεί να πάρει τις σορούς των νέων. Αυτοί ήταν παιδιά της συνοικίας. Τι πιο φυσικό και ανθρώπινο από το να ζητά κάποιος να κηδέψει τους νεκρούς του ; Κι όμως δύο μέρες τώρα έχουν βάλει τα οχήματα Κόμπρα κοντά και πυροβολούνε όποιον πάει να πλησιάσει τις σορούς¨.

Πηγή "Τουρκικά Νέα"

Σχόλιο ιστολογίου: Με αυτό το κράτος δολοφόνο - τρομοκράτη συζητά η ηγεσία της Ευρώπης κλείνοντας τα μάτια στις σφαγές και στην απόλυτη καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου...  Με την Τουρκία, τη χώρα που είναι ο απόλυτος υποστηρικτής των τζιχαντιστών και της παράνοιας του "Ισλαμικού Κράτους"... Η Ευρώπη δημιουργεί ένα άλλοθι στον αιμοσταγή Ερντογάν συζητώντας μαζί του, τη στιγμή που ο τουρκικός στρατός εισβάλει σε τουρκικές πόλεις και δολοφονεί αδιακρίτως γυναίκες, παιδιά έως και... βρέφη! Η Ευρώπη "αθωώνει" τον Ερντογάν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και συδιαλλέγεται με έναν στυγνό εκβιαστή και δολοφόνο, με έναν ημιπαράφρονα τρομοκράτη που απειλεί έως και την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.
Σε αυτή την Ευρώπη συμμετέχει, δυστυχώς, και η Ελλάδα, η κυβέρνηση της οποίας παραγνωρίζει όχι μόνο τα όσα κάνει ο "σουλτάνος" στην Τουρκία, τη Συρία, το Ιράκ, στη Βόρειο Αφρική και στα Βαλκάνια, αλλά και όσες ευθείες προκλήσεις προχωρά το καθεστώς Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα, αμφισβητώντας την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, διαγράφοντας τα θαλάσσια κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και υποδαυλίζοντας ακραίες καταστάσεις στην Ελληνική Θράκη.
Κάποια στιγμή, κάποια Ελληνική κυβέρνηση (όχι φυσικά η παρούσα των Τσίπρα - Καμμένου) θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ερντογάν και να απευθυνθεί στη διεθνή κοινότητα έτσι όπως απαιτείται... Πριν ο μεγαλομανής Ερντογάν αποφασίσει να αιματοκυλίσει την Ελλάδα... Άλλωστε, τα προληπτικά μέτρα είναι πάντοτε καλύτερα από την καταστολή, ιδιαίτερα απέναντι σε ένα καθεστώς που δεν σέβεται κανέναν, ούτε τους πολίτες της χώρας τους οποίους στοχοποιεί και δολοφονεί για να καλύψει με αίμα τα εγκληματικά λάθη του "σουλτάνου"...


 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]