Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είναι η… κατάρρευση της ΕΕ νέο στοίχημα του Τζορτζ Σόρος;


Μετωπική επίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τους θεσμούς της, αλλά και στις επιμέρους ηγεσίες ηγετικών κρατών της, όπως η Γερμανία, εξαπέλυσε ο δισεκατομμυριούχος, αυτοαποκαλούμενος ως «φιλάνθρωπος» διεθνής επενδυτής, Τζορτζ Σόρος, αναφέροντας ότι η Ένωση τελεί υπό κατάρρευση…

«Όπως σωστά προέβλεψε η Άγκελα Μέρκελ, η ΕΕ βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης. Η ελληνική κρίση ανάγκασε τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να ανταποκρίνονται όπως-όπως στις απανωτές κρίσεις. Αυτή η πρακτική έχει ως σκοπό να αναβάλουν οποιαδήποτε αποφασιστική δράση, προκρίνοντας μια βραχυπρόθεσμη λύση.

»H Μέρκελ σωστά προέβλεψε το ενδεχόμενο η προσφυγική κρίση να καταστρέψει την ΕΕ. Η πρόβλεψή της έγινε πραγματικότητα. Η ΕΕ χρειάζεται απεγνωσμένα διορθώσεις. Αυτό είναι γεγονός, αλλά δεν είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση και αυτοί που είναι ικανοί να την αλλάξουν είναι ο ίδιος ο γερμανικός λαός», ήταν τα προκλητικά λόγια του Τζορτζ Σόρος.

«Τώρα είναι η στιγμή αποφάσεων για τους Γερμανούς: Θέλουν αν αποδεχτούν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το γεγονός ότι είναι οι ισχυρότεροι στην Ευρώπη;», ανέφερε χαρακτηριστικά, δείχνοντας να έχει «καβαλήσει το κύμα» της επικρατούσας άποψης στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να εγείρονται εύλογες απορίες αναφορικά με τα κίνητρα ενός ανθρώπους που έχει γράψει Ιστορία με «στοιχήματα» που του απέφεραν δισεκατομμύρια, όπως αυτό εναντίον της βρετανικής στερλίνας…

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]