Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η προσβολή του Σόϊμπλε και οι ηλίθιοι εντός Ελλάδας που πανηγυρίζουν


Το μίσος του Σόϊμπλε για την Ελλάδα ξεχειλίζει. Για να πούμε την αλήθεια, ο άνθρωπος δεν κάνει καμία προσπάθεια να το κρύψει, είναι ειλικρινής. Δεν μας θέλει στην ευρωζώνη και θα χαιρόταν πολύ αν ζούσε τη στιγμή της αποχώρησής μας.

Όσα λέει ο Σόϊμπλε για την Ελλάδα, είναι πάντα σχεδιασμένα να προκαλέσουν την οργή μας.
Συνειδητά μιλά περιφρονητικά για την Ελλάδα.
Θέλει να προκαλέσει την οργή μας.
Δυστυχώς δεν προκαλεί μόνο αυτή.
Υπάρχουν ηλίθιοι -χωρίς εισαγωγικά- οι οποίοι πανηγύρισαν επειδή απευθυνόμενος ουσιαστικά στον Έλληνα πρωθυπουργό είπε ότι “είναι η εφαρμογή ηλίθιε”!
Η εφαρμογή των εμμονών του που έχουν καταστρέψει ήδη την Ελλάδα και είναι θέμα χρόνου να διαλύσουν την ΕΕ!
Την οποία η χώρα του η Γερμανία, έχει επιβαρύνει με τις επιλογές της. Όπως το να βάλει στην Ευρώπη… τον κάθε πικραμένο, μόνο και μόνο για “φτιαχτούν” νέες αγορές για τη Γερμανία.

Όποιος κι αν είναι ο πρωθυπουργός, είτε Σαμαράς, είτε Τσίπρας, είτε οποιοσδήποτε άλλος, ουδείς έχει το δικαίωμα να τον προσβάλει με τέτοιο τρόπο.
Ειδικά ένας εκ του αποτελέσματος κρινόμενος αποτυχημένος στα οικονομικά υπουργός Οικονομικών.
Αποτυχημένος σ΄ ότι αφορά το… ευρωπαϊκό του όραμα, αφού ο κ.Σόϊμπλε έχει αυτοαναγορευτεί σε υπερυπουργό Οικονομικών όλων των Ευρωπαίων.
Μας προσβάλει όλους ο χερ Σόϊμπλε και είναι ανόητοι όσοι πανηγυρίζουν επειδή δήθεν η προσβολή αφορά μόνο στον Τσίπρα!

Όσο για την “συμβουλή” του κ.Σόϊμπλε;
Κάποιος να του πει ότι βρισκόμαστε στην κατάσταση που είμαστε όχι μόνο λόγω των δικών μας τραγικών λαθών, αλλά κι επειδή δεχτήκαμε από το 2010 και μετά να εφαρμόσουμε όσα απίθανα έχει ο ίδιος σκεφτεί ως “συνταγή σωτηρίας”!
Τα αποτελέσματα γνωστά, τα ζούμε καθημερινά.
Και μην μας πει κάποιος ότι “σε άλλες χώρες πέτυχαν”!
Η επιτυχία της ό,ποιας οικονομικής συνταγής δεν κρίνεται από τα νούμερα σε οθόνες υπολογιστών, αλλά από την καθημερινόητα των πολιτών.
Κι αυτή η καθημερινότητα πουθενά στην Ευρώπη -ακόμη και στη Γερμανία- δεν έγινε καλύτερη, από την ημέρα που έχουμε την ατυχία να τη διαχειρίζεται ο κ. Σόϊμπλε.

Πηγή OnAlert


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]