Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο τούρκος αρχιμουφτής εξαγνίζει τους τζιχαντιστές


Είναι ένας τύπος, Τούρκος, αρχιμουφτής το επάγγελμα, στενός φίλος του Ερντογάν. Το όνομα αυτού Μεχμέτ Γκορμέζ και οι δηλώσεις του ικανές να ταράξουν και τα πιο ισχυρά νευρικά συστήματα.
Ο εξαίρετος αυτός κύριος, λοιπόν, θεωρεί ότι «η ζημιά που έχει κάνει το Ισλαμικό Κράτος είναι συγκρίσιμη με αυτή που έκαναν τα προσβλητικά για τον Μωάμεθ σκίτσα».

Προφανώς για τον φανατικό Γκορμέζ το να σφάζεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λαιμούς, να συντρίβεις αρχαιολογικούς θησαυρούς, να πουλάς ανθρώπους στα σκλαβοπάζαρα είναι το ίδιο με την «προσβολή» στον «προφήτη» Μωάμεθ.

«Σήμερα η ζημιά που προκαλούν δημοσιεύματα μακριά από κάθε πίστη, λογική και σοφία, που αποτυπώνουν το όνομα του Αλλάχ σε σημαίες (το ΙΚ), δεν είναι μικρότερη από αυτή που προκαλούν μη ανεκτά με κανέναν τρόπο σκίτσα από τους πρωτοπόρους της ισλαμοφοβίας», είπε ο Τούρκος αρχιμουφτής, κατά τους εορτασμούς των γενεθλίων του Μωάμεθ.

Οι μουσουλμάνοι, κατά τον Γκορμέζ είναι αυτοί που παρουσιάζουν τη διδασκαλία του Μωάμεθ σε όλο τον κόσμο. «Ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα είναι πως οι μουσουλμάνοι δεν αποτελούν σήμερα παράδειγμα του μηνύματος του προφήτη», είπε.

Και όμως κ. Γκορμέζ αυτό ακριβώς κάνουν. Παράδειγμα των πράξεων του παιδόφιλου Μωάμεθ αποτελούν. Ακριβές αντίγραφο του Μωάμεθ που έσφαζε και λεηλατούσε αποτελούν, εδώ και 1.400 περίπου χρόνια, διότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά ένα σύστημα διακυβέρνησης.

Η σύγκριση λοιπόν των σφαγέων του ΙΚ που η χώρας σας, η Τουρκίας, βοήθησε να ισχυροποιηθούν, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τα όποια σκίτσα, βιβλία ή οτιδήποτε άλλο και είναι τουλάχιστον ντροπή να τα λέτε αυτά. Αλλά Τούρκος του περιβάλλοντος Ερντογάν είστε. Τι σχέση έχετε με τη ντροπή;

ΠΚ
Πηγή MIgnatiou


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]