Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν: Η Τουρκία θα μετανιώσει για την κατάρριψη του μαχητικού


"Εάν νομίζει κανείς ότι η αντίδραση της Ρωσίας θα περιοριστεί σε εμπορικές κυρώσεις, κάνει μεγάλο λάθος", υπογράμμισε ο ρώσος Πρόεδρος. Βοηθά τρομοκράτες η Άγκυρα. Σήμερα η συνάντηση Λαβρόφ - Τσαβούσογλου στο Βελιγράδι.

Επίθεση στην Άγκυρα εξαπέλυσε σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του προς τους Ρώσους.

Η Τουρκία θα μετανιώσει "περισσότερες από μια φορά" την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους, τόνισε ο ρώσος πρόεδρος.

"Εάν νομίζει κανείς ότι η αντίδραση της Ρωσίας θα περιοριστεί σε εμπορικές κυρώσεις, κάνει μεγάλο λάθος", υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι το Κρεμλίνο "δεν θα ξεχάσει" το περιστατικό της κατάρριψης του μαχητικού.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ότι η Μόσχα δεν θα αγνοήσει το γεγονός ότι η Τουρκία "βοηθά τρομοκράτες".

Στην ομιλία του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπογράμμισε ότι οι χώρες "δεν θα έπρεπε να εφαρμόζουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στην τρομοκρατία", ή να βοηθούν τρομοκρατικές οργανώσεις για να καλύψουν δικές τους ανάγκες.

Συνάντηση Λαβρόφ-Τσαβούσογλου σήμερα στο Βελιγράδι

Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ πρόκειται να συναντηθεί με τον τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου σήμερα, στο περιθώριο συνεδρίασης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, όπως μεταδίδει το πρακτορείο RIA, επικαλούμενο διπλωματική πηγή.

Χθες Τετάρτη ο Λαβρόφ είχε πει πως είναι έτοιμος για μια τέτοια συνάντηση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]