Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και στο επίγραμμα των τάφων μας θα γράφει: "Πρώτη φορά αριστερά"


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Το κατάλληλο επίγραμμα στον τάφο τούτης της ''αριστερής'' κυβέρνησης θα είναι:
''Δεν προλάβαμε να ελέγξουμε τους πλούσιους, γι αυτό γ@μήσαμε τους φτωχούς''.

Γι αυτό παρακαλούνται όσοι κυβερνητικοί παράγοντες φέρουν αρχαιοπρεπή ονόματα να τα
επιστρέψουν, διότι τα μαγαρίζουν.
Στην θέση τους θα τους δοθούν νέα, εμπνευσμένα από τον κόσμο του Θεάτρου Σκιών όπως: Κολλητήρης, Μπιρικόκος, Σταύρακας, Μορφονιός, Βεζυροπούλα, Βεληγκέκας κλπ κλπ. Αρχηγός βεβαίως θα είναι ο Καραγκιόζης.
Ειδικά ένας Ευκλείδης, παρακαλείται να παραδώσει το όνομα άμεσα, και θα του αποδοθεί ο τίτλος του επίτιμου Χατζιαβάτη.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης οι οποίοι ανησύχησαν από κάτι θορύβους στο υπέδαφος της πόλης μετά την προχθεσινή σύλληψη του εγκληματία καστανά, να μην ανησυχούν.
Δεν πρόκειται, παρά για τα κόκκαλα του Μαρξ, του Ένγκελς, και λοιπών θεωρητικών του υπαρκτού και του ανύπαρκτου σοσιαλισμού που τρίζουν, προκαλώντας τους σχετικούς θορύβους.

Κατά τ' άλλα όλα βαίνουν κατά τα αναμενόμενα:
Τα ''κόκκινα'' δάνεια των οικογενειών, που έγιναν κόκκινα γιατί τους μειώθηκε βίαια το εισόδημα, ή γιατί τα μέλη τους βρέθηκαν άνεργα, θα πουληθούν σε ξένους ''επενδυτές'' έως και στο 10% της αξίας τους, ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να βγάλουν το κατιτίς τους απ' την γενική σφαγή (αντί βεβαίως να επιχειρηθεί η πώληση των δανείων αυτών στην ίδια τιμή στους ίδιους τους δανειολήπτες).
Τα σπίτια του κοσμάκη θα βγούν στο σφυρί, κατά τα πρωθυπουργικά και κυβερνητικά υπεσχημένα.
Επιχειρήσεις κρατικές, και λιμάνια και αεροδρόμια και περιουσία του λαού αξίας δεκάδων δις θα ξεπουληθούν εντός μιά εβδομάδος, ''μ' έναν νόμο κι ένα άρθρο'', με τον αγαθό σκοπό βεβαίως να εισπράξουμε την υπέρογκη δόση του ΕΝΟΣ δις!
Και η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να είναι κυβέρνηση, διότι ο λαός είναι ηλίθιος.

Οι δολοφόνοι του λαού, που είναι συγχρόνως και νεκροθάφτες, και παπάδες και ''κοράκια'', τώρα γίνονται και επιγραμματοποιοί, έτοιμοι να χαράξουν πάνω στην ταφόπλακα του λαού το δικό τους αριστερό επίγραμμα, αποτελούμενο από νόμους με ''προαπαιτούμενα'', από ασύστολα ψέμματα, από απατεωνιές, από βρωμιές και από κάθε λογής ιαβερισμούς εις βάρος των φτωχών και αδύναμων, και προς όφελος των πλούσιων και ισχυρών.

Δοξάστε τους, και μετά... φτύστε τους! 
Και όχι οικονομία στο σάλιο!
O λαός πρέπει να είναι ''large'' όταν πρόκειται για τους ηγέτες του.
Ροχάλες, λέμε!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]