Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ σε τουρκικό πολιτιστικό κέντρο στη Γαλλία

Sputnik News
Απόδοση: "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Ομάδα ατόμων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έριξε αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ στιο κτίριο τουρκικού πολιτιστικού συλλόγου στη Μασσαλία της Γαλλίας, προξενώντας μικρές υλικές ζημιές, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ το Σάββατο, επικαλούμενα πηγή της γαλλικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, τρεις ή τέσσερις άνδρες πέταξαν τέσσερις βόμβες μολότοφ στο κτίριο που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της παραθαλάσσιας γαλλικής πόλη.

Λίγο αργότερα, κατόρθωσαν να διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο Peugeot 307.

Κανένας από τους ύποπτους εγκληματίες δεν έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής.

Ο τουρκικός σύλλογος, γνωστός με την επωνυμία “Millennium” (“Χιλιετία”), αποτελεί σημείο συναθροίσεων για την τοπική τουρκική νεολαία και τους Τούρκους που εργάζονται στα προάστια, καθώς και στην ίδια την πόλη της Μασσαλίας.

Η δραστηριότητα της οργάνωσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, έχει στόχο την ανάπτυξη πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, οι οποίες αποσκοπούν στη διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξης των Τούρκων εφήβων και ενηλίκων στη γαλλική κοινωνία.





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]