Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη Βουλή οι μηνύσεις κατά του Ν. Φίλη για τις δηλώσεις του για το Ποντιακό


Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, δύο μηνυτήριες αναφορές σε βάρος του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τις δηλώσεις του ότι η γενοκτονία των Ποντίων δεν ήταν «γενοκτονία» αλλά «εθνοκάθαρση».

Η Βουλή θα αποφανθεί για την άρση ή μη της ασυλίας του κ. Φίλη.

Η πρώτη μηνυτήρια αναφορά έχει κατατεθεί από το στέλεχος της ΝΔ και δικηγόρο Φαήλο Κρανιδιώτη και η δεύτερη από τον πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Παναγιώτη Σταμάτη.

Οι δύο μηνυτές υποστηρίζουν ότι ο κ. Φίλης παραβίασε διατάξεις του νόμου 4285/2014 για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Από την πλευρά μας θα τολμήσουμε μία πρόβλεψη για την εξέλιξη της συγκεριμένης υπόθεσης: Η Βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του κ. Φίλη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στο... αρχείο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. να δουμε τι θα ψηφισουν οι πανξεφτιλες χριστιανοδεξιουληδες της χαζονουφουλας, τα ρεζιλια των μπολσεβικων που βλεπουν αριστερο απο χιλιομετρα και τα κανουν πανω τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]