Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χιονόπτωση και ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κωνσταντινούπολη


Ακυρώθηκαν 142 πτήσεις των τουρκικών αερογραμμών

Σε ακυρώσεις 142 προς τα δύο αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης προχώρησαν οι Turkish Airlines, προειδοποιώντας για ενδεχόμενο περαιτέρω προβλημάτων, εν αναμονή του χιονιά. Στην ίδια την πόλη, οι δημοτικές αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για τις μετακινήσεις και έχουν σε ετοιμότητα εκχιονιστικά μηχανήματα.

H χιονόπτωση προβλέπεται να ξεκίνησει την Τετάρτη και να ενισχυθεί την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το χιόνι αναμένεται να συνεχίσει μέχρι και το Σάββατο.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Turkish Airlines αναφέρουν πως οι περισσότερες από τις πτήσεις που ακυρώνονται ήταν πτήσεις εσωτερικού, όμως επηρεάζονται και αρκετά δρομολόγια σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Οι ακυρώσεις μέχρι στιγμής αφορούν την Τετάρτη και την Πέμπτη και η εταρεία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νέες ακυρώσεις.

Οι δημοτικές αρχές έχουν καλέσει επίσης τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί και, σύμφωνα με την Hurriyet, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις εάν δεν είναι απαραίτητες.

Παράλληλα, βρίσκονται σε ετοιμότητα «εκατοντάδες εκχιονιστικά μηχανήματα» για να καθαρίσουν τους δρόμους (στους οποίους σχηματίζονται εύκολα μποτιλιαρίσματα ακόμη και σε κανονικές συνθήκες).


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]