Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γερμανίδα υπουργός Παιδείας προτείνει το βιβλίο του Χίτλερ στα σχολεία


Η Γερμανίδα υπουργός Παιδείας και Έρευνας, Γιοχάνα Βάνκα, προτείνει το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ «Ο Αγών μου» να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς στα γερμανικά σχολεία, όπως έγραψε βαυαρική εφημερίδα, την οποία επικαλούνται τα ειδησεογραφικά πρακτορεία την Παρασκευή.

Η Βάνκα δήλωσε στην εφημερίδα «Neue Presse Pasauer» ότι τον Ιανουάριο το Ινστιτούτο Σύγχρονης Ιστορίας θα δημοσιεύσει μια νέα έκδοση του βιβλίου στο οποίο εμπεριέχονται 3.000 επεξηγηματικές σημειώσεις.

«Η κριτική έκδοση του Ινστιτούτου του Μονάχου για τη Σύγχρονη Ιστορία, αποσκοπεί να συμβάλλει στην πολιτική αγωγή. Είναι γραμμένο σωστά και με σαφήνεια για όλους», είπε η Βάνκα.

Η Υπουργός χαιρέτισε το γεγονός ότι θα παρουσιασθεί ένα επιστημονικό έργο στο οποίο «οι σκέψεις του Χίτλερ θα παραμείνουν ολοκληρωμένες».

The Hellenic Information Team


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]