Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επικίνδυνος Αλβανός τζιχαντιστής βρίσκεται στα Σκόπια


Ο αιμοσταγής Αλβανός τζιχαντιστής μέλος στο Ισλαμικό Κράτος, Λαβντρίμ Μουχατζέρι, και άλλοι έξι Αλβανοί τζιχαντιστές κρύβονται σε χωριά κοντά στα Σκόπια, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδα Koha του Κοσόβου, επικαλούμενη πηγές από την κοσοβαρική υπηρεσία πληροφοριών.

Ο Λαβντρίμ Μουχατζέρι Μουχατζέρι είναι από τους πρώτους Κοσοβάρους Αλβανούς που εντάχθηκε στον στρατό του Ισλαμικού Κράτους και έγινε γνωστός όταν ανάρτησε στο Διαδίκτυο φωτογραφία που απεικονίζει τη στιγμή που έσφαζε νεαρό Σύρο στρατιώτη.

Θεωρείται αρχηγός της ομάδας των Αλβανών που μάχονται στη Συρία.

Η πηγή την οποία επικαλείται η εφημερίδα αναφέρει ότι πιθανότατα ο Μουχατζέρι και η ομάδα του εισήλθαν στα Σκόπια με τα κύματα των προσφύγων και δεν αποκλείεται να προετοιμάζουν κάποια τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή.

Η εφημερίδα εννοεί ξεκάθαρα ότι ο Λαβντρίμ Μουχατζερί εισήλθε μέσω Ελλάδας στα Σκόπια.

Η αστυνομία του Κοσόβου, ντε φάκτο αποσχισθείσας αυτόνομης επαρχίας της Σερβίας, εξάλλου, συνέλαβε ένα άτομο ως ύποπτο για σχέσεις με ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν της Αστυνομίας, σε χωριό κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια συνελήφθη ο Σ.Ι. και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, μία καραμπίνα και ηλεκτρονικό υλικό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη στοιχειοθέτηση των κατηγοριών για τρομοκρατία.

Στα τέλη του Αυγούστου του 2014 είχε μεταδοθεί η είδηση ότι ο Λαβντρίμ Μουχατζερί είχε σκοτωθεί από τους Κούρδους. Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται ότι έχουν πληροφορίες ότι είναι ζωντανός, οπλισμένος και κυκλοφορεί λίγα χιλιόμετρα βόρεια από τα σύνορα της Ελλάδας.

Πηγή Tribune


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]