Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Πακιστάν αρνήθηκε απελαθέντες από την Ελλάδα! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;


Οι αρχές του Πακιστάν αρνήθηκαν να επιτρέψουν την αποβίβαση από αεροπλάνο στο Ισλαμαμπάντ 30 μεταναστών που απελάθηκαν από την Ελλάδα, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, μία εβδομάδα μετά τις υψηλού επιπέδου συνομιλίες του Ισλαμαμπάντ με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διευθέτηση του θέματος των αναγκαστικών επαναπατρισμών.

Γράφει ο  Γεωργίου Μιχαήλ

«Κατόπιν εντολής του υπουργού Εσωτερικών, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών δεν επέτρεψε σε αυτούς τους παράνομα απελαθέντες και στο πλήρωμα να αποβιβασθούν από το αεροσκάφος», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Το υπουργείο διευκρινίζει ότι οι 30 είναι «μη επιβεβαιωμένοι απελαθέντες» που έφθασαν στο Ισλαμαμπάντ με πτήση τσάρτερ από την Ελλάδα.
Δηλαδή, το Πακιστάν δεν δέχεται ότι οι απελαθέντες είναι δικοί του πολίτες... και γι αυτό δεν τους δέχεται.
Τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο;
Αρχικά, πως οι "πρόσφυγες" κατέθεσαν ψευδή δήλωση χώρας καταγωγής, προκειμένου να διαφύγουν τον έλεγχο της πραγματικής τους ταυτότητας επειδή μετείχαν σε εγκληματικές πράξεις ή, επειδή είναι τζιχαντιστές, εκπαιδευμένοι και οργανωμένοι σε φονταμενταλιστικές ισλαμιστικές ομάδες που ενεργοποιούνται στην τρομοκρατία...
Επίσης, μπορεί να σημαίνει πως το Πακιστάν δεν επιθυμεί τον επαναπατρισμό όσων έφυγαν από την πατρίδα τους και, τους παραδίδει στην ευθύνη της... Ελλάδας! Και, αυτό, δυστυχώς, είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο για την Ελλάδα, αφού μία τέτοια γενική στάση των χωρών καταγωγής των υπό επαναπατρισμό "προσφύγων" θα σημάνει την μεταβολή της Ελλάδας σε ανοιχτή φυλακή όλων των "προσφύγων" που δεν θα είναι επιθυμητοί στις πατρίδες - χώρες καταγωγής τους (όπως οι ίδιοι τις δηλώνουν), αλλά -σύμφωνα και με τις εξελίξεις στην Ευρώπη- η Ελλάδα θα μετατραπεί σε ανθρώπινη χαβούζα στην οποία θα επιστρέφονται (λόγω της συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ) όλοι οι ανεπιθύμητοι -ανά την Ευρώπη- λαθρομετανάστες - "πρόσφυγες".

Πώς σκοπεύει, άραγε, να αντιδράσει η συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις; Τι σχέδιο έχει το Μέγαρο Μαξίμου, για να διαφυλάξει επαρκώς την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας και, δη, των Ελλήνων πολιτών στην περίπτωση που ο κάθε ανεπιθύμητος "πρόσφυγας" του πλανήτη θα τοποθετείται στην Ελλάδα, η οποία θα είναι υποχρεωμένη να δεχτεί άγνωστο αριθμό επικίνδυνων προσώπων, με αντάλλαγμα την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη; Σε ποιά μέτρα σκέφτεται να προχωρήσει το κυβερνητικό δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου, ώστε να αποφευχθεί μία εξέλιξη η οποία θα δημιουργήσει συνθήκες ισλαμοποίησης της Ελλάδας, αλλά και μετατροπής της σε χώρο παραμονής τρομοκρατών;
Η κυβέρνηση της Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας επιπλέον και την περίπτωση της εξόδου της χώρας από τη Συνθήκη Σένγκεν, οφείλει να τοποθετηθεί άμεσα και υπεύθυνα, προτείνοντας ξεκάθαρες λύσεις που θα απεμπλέκουν την Ελλάδα από μελλοντικές εξελίξεις λίαν επικίνδυνες για την χώρα. Και αυτές τις λύσεις θα πρέπει να τις περάσει σε υψηλότατους και απαιτητικούς τόνους τόσο προς την Ε.Ε. (που διαβλέποντας τον κίνδυνο των "προσφύγων" επιθυμεί την με κάθε τρόπο απομάκρυνσή του από τις χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης) όσο και προς τις χώρες καταγωγής των λαθρομεταναστών - "προσφύγων". Εκτός και εάν το θλιβερό και επικίνδυνο κυβερνητικό δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου, επιθυμεί την μετατροπή της Ελλάδας σε ισλαμικό χώρο, αποκλεισμένο από την Δύση και χαρακτηρισμένο ως χώρο υποδοχής και διαμονής τρομοκρατών... άρα και ως στόχο της δύσης στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]