Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως όλα είναι ένα σατανικό video-game;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Η τραγωδία του Παρισιού έχει αφήσει μετά το πέρας της πρώτης ταραχής και της πρώτης αναστάτωσης πολλά ερωτήματα, όπως γιατί ακριβώς εκείνη την μέρα είχαν πραγματοποιήσει οι δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής κάποιες ασκήσεις εναντίων πιθανών τρομοκρατικών επιθέσεων; Μήπως ήξεραν κάτι, μήπως έκρυβαν κάτι;

Έρχεται όμως άλλη μια «αποκάλυψη» που όταν την συνειδητοποιήσαμε πραγματικά μας άφησε λιγάκι άφωνους. Και αυτή είναι η συγκεκριμένη ημερομηνία, δηλαδή η Παρασκευή 13 Νοεμβρίου οπότε και πραγματοποιήθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με την εκατόμβη και πλέον των νεκρών. Κάποιο ήξεραν, κάποιοι είχαν προγραμματίσει αυτή την ημερομηνία, κάποιοι καθορίζουν τις εξελίξεις και «παίζουν» με τους λαούς;

Μήπως οι συνωμοσιολόγοι έχουν κάποια βάση;
Ποιους εξυπηρέτησε η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου;
Ποιοι την δημιούργησαν και ποιους εξυπηρέτησαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις των Τζιχαντιστών, όπως αυτή στο Παρίσι;
Η επίθεση στο Ιράκ έγινε με τη πρόφαση των χημικών οπλών που δεν υπήρξαν ποτέ. Κάποιοι είχαν εξαπατήσει τον αμερικανικό λαό και τον οδήγησαν σε ένα αδιέξοδο πόλεμο. Η επέμβαση στην Λιβύη εξυπηρέτησε εκτός των άλλων και το ξεφόρτωμα όλων των ληγμένων οπλικών συστημάτων της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας, για τα οποία θα χρειάζονταν να πληρώσουν τεράστια ποσά στον Καναδά για να τα ξεφορτωθούν σε μια καθορισμένη καναδική περιοχή.

Αλλά ας έρθουμε στο προκείμενο, στην τραγωδία του Παρισιού. Όσοι παίζουν πολεμικά παιχνίδια στο διαδίχτυο ίσως το ξέρουν. Στο διαδίχτυο κυκλοφορεί ένα φοβερό πολεμικό video game που αναφέρεται σε μια τρομοκρατική επίθεση που γίνεται στο Παρίσι με πολλούς νεκρούς και η οποία γίνεται… ακριβώς στις 13 Νοεμβρίου!

Το βίντεο αυτό ανέβηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2011! Σατανική σύμπτωση, ή κάτι άλλο;
Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχειό στο ίδιο βίντεο είναι ότι το περιπολικό της αστυνομίας που κυνηγούσε τους τρομοκράτες, έχει το σημαδιακό νούμερο 666!
Αυτό σας λέει τίποτα;

Κάπου η συνομωσιολογία, το μυστικό διεθνές παρασκήνιο και η τραγική πραγματικότητα φαίνεται πως έχουν κοινά σημεία συνάντησης, ή ίσως είναι ένα συμπτωματικό video game!

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα ερωτήματα γιατί το θέμα είναι τεράστιο, πολύ «καυτό» όσο και τραγικό και θα επανέλθουμε.



Πηγή Νikosxeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]