Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το FBI ειδοποίησε την Ιταλία ότι κινδυνεύει από επίθεση του ISIS

Το FBI ειδοποίησε την Ιταλία ότι κινδυνεύει από επίθεση του ISIS, γεγονός που είχε ώς άμεσο αποτέλεσμα να σημάνει κόκκινος συναγερμός στην γειτονική μας χώρα.

Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά τις πληροφορίες που έφτασαν στις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει κίνδυνος να διαπραχθούν τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους σε ιταλικό έδαφος, αλλά και στο Βατικανό.

Σε απόρρητο έγγραφο που διαβιβάσθηκε στις αρχές της Ιταλίας, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναφέρεται ότι υπάρχουν τρεις πιθανοί στόχοι: η Βασιλική του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη, το θέατρο Λα Σκάλα και ο καθεδρικός ναός Ντουόμο στο Μιλάνο.

Η ιταλική εφημερίδα Ιl Fatto Quotidiano γράφει πως βάσει των στοιχείων αυτών, αποφασίσθηκε η περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας. Παράλληλα, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa αναφέρει ότι το FBI απέστειλε στις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες και πέντε ονόματα υπόπτων, αραβικής καταγωγής, καλώντας να γίνουν διεξοδικές έρευνες.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]