Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ηθικά πλεονεκτήματα...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Όχι πείτε μου... Πού ακριβώς στο διπλανό tweet της Ζωής υπάρχει μία ανακρίβεια, κάτι που δεν είναι αλήθεια;

Το μόνο που δεν ταιριάζει είναι η τελευταία λεξούλα: ''ντροπή''.

Γιατί ''ντροπή'' Ζωή μας;
Οι άνθρωποι, το παραδέχονται: χάσανε!
Σκουρλέτης: "Χάσαμε δυστυχώς τη μάχη για το δημόσιο χαρακτήρα του ΑΔΜΗΕ"...
Ξανθός: "Χάσαμε τελικά τη μάχη για τα φαρμακεία...
Σταθάκης: "Χάσαμε δυστυχώς τη μάχη για τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας"...
Τσαλακώτος: "Χάσαμε τη μάχη για τις διοικήσεις των Τραπεζών"...

Τί έπρεπε δηλαδή;
Να παραιτηθούνε; Να κάνουν χαρακίρι; Να φερθούν σαν άντρες;
(το blog είναι της αντρικής σχολής. Ψευταρά ζεις, εσύ μας οδηγείς!)

Αυτοί έχουν το ηθικό πλεονέκτημα να δηλώνουν αριστεροί.
Τί νομίζεις; Ότι αριστερή είσαι εσύ που στην πρώτη δυσκολία τα βρόντηξες, και τρέχεις τώρα στα εξωτερικά, κι όλο και κάτι παρλαπίπες λες για το ''χρέος'', που είναι τάχα απεχθές και επονείδιστο και άλλα τέτοια αναρχικά;

Αυτοί ρε, είναι ηθικοί πλεονέκτες.
Τα εκατομμύρια που έχουν και κρύβουν είναι αριστερά και τίμια.
Τα νερά που δεν πληρώνουν είναι για αριστερές πισίνες.
Οι κωλοτούμπες που κάνουν είναι προς τ' αριστερά.
Το μνημόνιο το τρίτο το μακρύτερο δεν είναι μνημόνιο, είναι αριστερή συμφωνία.
Ακόμη κι ο πρωθυπουργός απ΄ το αριστερό μάτι δακρύζει από το βήμα της Βουλής όταν μιλάει για τους πρόσφυγες. Το άλλο, το δεξί, είναι στεγνό και σιδερόφραχτο.

Η ''ντροπή'', Ζωή μας, είναι για τους ανθρώπους.
Αυτοί, Ζωή μας, δεν είναι άνθρωποι, είναι ηθικοί τύπου ΤΣΙΡΙΖΑ.
Αυτοί έχουν το ηθικό πλεονέκτημα να μην κόβεται η πέτσα τους.
Αυτοί μπορούν να ξεχνάνε να δηλώνουν εκ παραδρομής κάτι εκατομμύρια και να κάνουν μετά καινούργιες δηλώσεις ''πόθεν έσχες'', και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ο λαός επειδή δεν μπορεί να πληρώνει τα δάνειά του, γιατί του ανέτρεψαν όλη την ζωή, γιατί βρέθηκε άνεργος, γιατί του μειώθηκε ο μισθός, γιατί αυξήθηκαν τα χαράτσια και οι φόροι, θα πρέπει να χάσει τα σπίτια του.

Γιατί αυτοί είναι ηθικοί πλεονέκτες!
ΗΘΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!

Και ο λαός, Ζωή μας, είχε ηθικό πλεονέκτημα...
Είχε, αλλά τό 'χασε. Στις 20 Σεπτεμβρίου.
Τώρα έχει μία κυβέρνηση ηθικών προδοτών και μία αντιπολίτευση ανήθικων πολιτικών εγκληματιών.

Έτσι είναι.
Ο λαός τά 'κανε, ο λαός να τα ξεκάνει!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μακάρι να ήξερε που βαδίζει η σημερινή Κυβέρνηση. Την Παρασκευή που μας πέρασε πολλοί πολίτες με άγχος μέσα στις τράπεζες πλήρωναν το ενοίκιο του σπιτιού τους ,που άλλοι το απέκτησαν με τις οικονομίες τους ,άλλοι το κληρονόμησαν από τους γονείς τους και άλλοι το απέκτησαν με δανεικά που δεν μπορούν να τα επιστρέψουν ,επειδή είναι πλέον άνεργοι από την δήθεν κρίση ,το κατασκεύασμα των οικονομικών θεωριών που γράφουν διάφοροι εγγράμματοι και υλοποιούνται από τα συμφέροντα δια μέσω των πολιτικών .Ζούμε σε μια κοινωνία που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή ,ασχολείται με αριθμούς ,που στο τέλος μετονομάζονται σε χρήμα .Τα πάντα διαλύονται σιγά σιγά από τους λεγόμενους τεχνοκράτες που έρχονται ,πότε από το Βέλγιο και πότε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για μας ελέγξουν αν πληρώσαμε αυτά που θέλουν τα αφεντικά τους ,οι γνωστοί άγνωστοι ξένοι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας διαλύσουν με κάθε τρόπο .Κάθε τεχνοκράτης και μία θεωρία ,κάθε συμφέρον και ένας νέος φόρος ,και τους Έλληνες πολίτες να τρέχουν σαν τρελοί να πληρώσουν, αλλά τα ξένα αφεντικά ζητούν συνέχεια και άλλα περισσότερα . Ας θυμηθούμε συνέντευξη τεχνοκράτη στην τηλεόραση που στην αρχή της κρίσης (2009) στην συνέντευξη ανέφερε την λέξη περιορισμός της κατανάλωσης ,δια μέσω μειώσεων μισθών και συντάξεων και φόρων .Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα στον νότο της Ευρώπης . Μέχρι πότε εμείς οι Έλληνες θα είμαστε ραγιάδες αυτής της νέας αυτοκρατορίας ( ΕΕ) που κάθε μέρα μας αναλύουν και ένα καινούριο μέτρο που πρέπει να λάβουμε για να σωθούμε από την χρεοκοπία της χώρας μας . Γιατί οι υπαίτιοι αυτής της σημερινής κατάστασης μένουν ανενόχλητοι στον καναπέ του σπιτιού τους και εμείς οι απλοί Έλληνες να τρέχουμε να πληρώνουμε τα λάθη αυτών που αναπαύονται στους καναπέδες των σπιτιών τους ? Δεν είναι ποινικό αδίκημα να διαλύεται ο ΟΕΚ που είχε κάποιο πλεόνασμα χρημάτων από το υστέρημα των ασφαλισμένων ? Δεν είναι ποινικό αδίκημα και δεν μοιάζει με το αποφασίζουμε και διατάσσουμε η διάλυση των επικουρικών ταμείων και η συγχώνευση όλων των ταμείων . Αυτό δεν το τόλμησε ούτε η χούντα . Δεν θα μας αναλύσουν επιτέλους οι τολμηροί ελεγκτές τεχνοκράτες τι σημαίνει χρεοκοπία και τι πτώχευση των Ελλήνων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι τρεχουν να πληρώσουν τους κατοχικους κατσαπλιαδες ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ σας , βοήθησε τα μέγιστα να έλθουν στην εξουσια , καλα να πάθουν και πεινουν και τους ξεσπιτωνουν .
      Αντίσταση ρε , ανυπακοη , γενικη ανυπακοη και ολα τα αλλα ειναι για μαμουχαλους .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]