Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το “ηθικό πλεονέκτημα” της “Αριστεράς”

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Η έννοια του τι είναι “απάτη”, (για να μην εννοεί ο καθ' ένας ότι του κατέβη) βρίσκεται καταγεγραμμένη στα λεξικά, αλλά και στον ποινικό κώδικα και συνίσταται στην “παρουσίαση ψευδών γεγονότων ως αληθινά, ή στην παρασιώπηση αληθινών γεγονότων, με σκοπό τον προσπορισμό οφέλους”.

Στα δρώμενα στην πολιτική σκηνή στη Χώρα μας, όπου (μεταπολεμικώς, πρό και μετά τη χούντα των συνταγματαρχών) επί δεκαετίες στην κυβερνητική εξουσία εναλλάσσονταν η “Δεξιά”, το “Κέντρο” η “Κεντροδεξιά” και η “Κεντροαριστερά”, υπό κομματικούς τίτλους “ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ”, “ΕΡΕ”, “ΕΝΩΣΗ ΚΈΝΤΡΟΥ”, “ΝΔ”, “Πα.Σο.Κ” και κάτι υπολείμματα αυτών, η έννοια της “εξαπάτησης” του “κυρίαρχου λαού”, συνυφάνθηκε με το πολιτικό αυτό κατεστημένο και προσωπογραφήθηκε εκπληκτικά στο κινηματογραφικό πρόσωπο του “Μαυρογιαλούρου”, από τον άφθαστο συγγραφέα μας Αλέκο Σακελλάριο.

Σε αυτή τη συνύφανση, στα χρόνια αυτά, απουσίαζε από κάθε κυβερνητικό σχήμα η Αριστερά (με εξαίρεση την “Οικουμενική Κυβέρνηση Ζολώτα”, το 1989-1990) που (μετά τον εμφύλιο του 1945-48) υπέστη τη μοίρα του κάθε ηττημένου, διωκόμενη και παραγκωνιζόμενη από κάθε κυβερνητική θέση.

Η κατάσταση εκείνη, της (επί 10ετίες) χορταστικής λεηλασίας του Δημόσιου πλούτου από την κομματοκρατία, με την Αριστερά να γλύφει κοκαλάκια (κι αυτά χωρίς να φαίνεται) δημιούργησε (και δικαίως) την αίσθηση του έχοντος αδιαμφισβήτητο “ηθικό πλεονέκτημα”.

Ώσπου, φθάσαμε στο σωτήριον έτος 2015, όταν ο “ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” (“ΣΥ.ΡΙΖ.Α”) κέρδισε τις εκλογές και έγινε Κυβέρνηση (με την κυβερνητική συμπαράταξη του “Δεξιού” Πάνου Καμμένου) έχοντας πείσει τον “κυρίαρχο Λαό” ότι αποτελεί τη δύναμη εκείνη που θα σταματήσει την καταστροφική αιχμαλωσία της Χώρας και της κοινωνίας, στα “Μνημόνια” που, κατά το ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούσαν Συνθήκες άνευ όρων υποδούλωσης της Χώρας στους “Δανειστές”, όχι της Χώρας, αλλά του προηγουμένου κυβερνητικού καθεστώτος.

Και τότε, με την απόκτηση της πολυπόθητης κυβερνητικής εξουσίας, αποκαλύφθηκε αυτό που φοβόμασταν οι κομματικά ακαπίστρωτοι πολίτες, πολλοί από τους οποίους συνδιαμορφώνουν το 45% των απεχόντων από την διαδικασία των εκλογών.

Αποκαλύφθηκε πως ΚΑΙ η Αριστερά, είναι ικανή και πρόθυμη να εξαπατήσει τον “κυρίαρχο Λαό” !!

Και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερη έκταση και βάθος απ' ότι ήταν ικανές να τον εξαπατήσουν οι “άλλες Δημοκρατικές δυνάμεις”, οι γνωστές μουτσούνες των Μαυρτογιαλούρων....με το μεγάλο, γνωστό και παραδεδεγμένο “ηθικό μειονέκτημα” τους.....

Αυτοί οι επαίσχυντοι Μαυρογιαλούροι, δεν τόλμησαν, όχι να κάνουν, αλλά ούτε να το σκεφτούν, το τερατώδες που έκαναν οι “Αριστεροί” ομοφρονούντες τους: να αντιστρέψουν αποτέλεσμα Δημοψηφίσματος (!!!!) και από βροντερό ΟΧΙ να υπογράψουν ΝΑΙ στις εξωχώριες δυνάμεις που, από τη σκιά, κυβερνούν φανερά σήμερα τη Χώρα μας, επιβάλλοντας στη “Βουλή των Άβουλων” να υπογράφει, ως Νόμους που θέλει ο “Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός”, τις αποφάσεις των “δανειστών” τους !!!......

Ο κομματικός “κυβερνισμός”, ρούφηξε στη μαύρη τρύπα του κάθε ίχνος “ηθικού πλεονεκτήματος” που υποτίθετο πως είχε η “Αριστερά” του ΣΥΡΙΖΑ και ξέβρασε την κυνική πραγματικότητα.

Το “ηθικό πλεονέκτημα” της “Αριστεράς” απέβη η μεγάλη παγίδα της κοινωνίας που παγιδεύτηκε εντελώς ανήθικα, στην πρώτη απόπειρα δραπέτευσής της από την αιχμαλωσία της, εξαπατημένη/προδομένη κατά τον πλέον ύπουλο και αποτελεσματικό τρόπο....

Αποκαλύφθηκε έτσι, πως ο βούρκος της εξαπάτησης είναι το φυσικό περιβάλλον που ανθεί και ευδοκιμεί η κομματοκρατία, οριζόμενη ως “η πάγια πολιτική νοοτροπία και πρακτική που προτάσσει πάντοτε το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος”.

Το συμπέρασμα είναι φαεινότερο ηλίου: Όσο ο Λαός θα επιτρέπει να λειτουργεί το καθεστώς αυτής της κομματοκρατίας, ενδεδυμένης άλλοτε τα γαλαζοπράσινα “ταγιέρ” της και άλλοτε τα ροζέ εσώρουχα της, τόσο και περισσότερο θα καταστρέφεται η Χώρα και η κοινωνία μας.

Και, ο Λαός θα το επιτρέπει, όσο αργεί να αντιληφθεί τον ευνουχισμό της κριτικής του σκέψης που γίνεται καθημερινά με μικρές επεμβάσεις της τεράστιας προπαγάνδας, που αποτελεί το νυστέρι αυτού του ευνουχισμού του...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]