Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ψυχασθενική περίπτωση του Ερντογάν

Μωραίνει… Αλλάχ ον βούλεται απολέσαι

Τι απίθανος τύπος που είναι αυτός ο πρόεδρος της Τουρκίας! Πόσο γέλιο μας χαρίζει απλόχερα! Πόση υποχρέωση πρέπει να του έχουμε εν μέσω της μιζέρια μας, αφού τα κάναμε ρόιδο στα οικονομικά και αυτός ο καλός άνθρωπος δεν φροντίζει μόνο για τα συμφέροντά μας, αφού δεν έχει αφήσει μαλ@&*@ που να μην έχει κάνει, φροντίζοντας παράλληλα και για την ψυχαγωγία μας.

Αυτός ο απίθανος τύπος που… ήθελε η μούρη του να κατοικεί σε νεοθωμανικά παλάτια και να διαγωνίζεται στο κιτς και τη γραφικότητα με γνωστούς Έλληνες «καλλιτέχνες» γνωστούς για τις λαμέ εμφανίσεις και άλλες εκκεντρικότητες, δεν μπορεί να χωνέψει το τσαλάκωμα της εικόνας του σε παγκόσμιο επίπεδο και απαντά στους Ρώσους, επαναλαμβάνω στους Ρώσους, στον διαχρονικό εφιάλτη της χώρας του δηλαδή και ζητάει με θράσος τη ρωσική συγνώμη, σε απάντηση της απολογίας που ζήτησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όταν όμως ο Αλλάχ… έβρεχε ιστορικά βιβλία, αυτός δεν κρατούσε ομπρέλα αλλά είχε εμμονή με το Κοράνι και τριγύρναγε σε μαντράσας, τα ισλαμιστικά θρησκευτικά σχολεία… για να μορφωθεί. Ναι, αυτόν εξέλεξαν οι γείτονες οι Τούρκοι για να τους εκπροσωπεί. Πως λέμε για τα δικά μας χάλια ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν; Αν ισχύει για εμάς, πόσες φορές ισχύει και για τους γείτονες;

Δεν μπορείς παρά να κάτσεις σε μια γωνιά ενεός και να χαζεύεις αυτόν τον διεθνή γελωτοποιό, αυτό το φαιδρό και βαθύτατα διεφθαρμένο πρόσωπο που παριστάνει τον πεφωτισμένο απεσταλμένο του προφήτη επί της γης, στον περιούσιο λαό, τους Τούρκους, έναν λαό που τον έχει κατασκευάσει στο κεφάλι του να περιέχει τις άνω των 100 μειονότητες που ζουν στον «παράδεισο» που τους έχει φτιάξει.

Μόνο οι 72 μαυρομάτες παρθένες τον διαφοροποιούν από τον κανονικό. Που να βρεθούν τόσες στις μέρες μας… πολλαπλασιάστε το 72 με τον αρσενικό πληθυσμό της Τουρκίας και θα αντιληφθείς ευφυέστατε αναγνώστη μου ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Ας όψεται η διεφθαρμένη Δύση που δεν κρατάει τις κόρες της στο σπίτι μέχρι ο στοργικός πατέρας να φέρει τον γαμπρό (κουτσός, στραβός, ζαβός, τί σημασία έχει όταν τον εγκρίνει ο γεννήτορας…), να την παραδώσει για να ξεκινήσει η καριέρα της κουνέλας.

Αυτός ο τύπος λοιπόν με το υπερτροφικό «εγώ», συνεπικουρούμενος από αυτή τη νυφίτσα με το μουστάκι, τον Αχμέτ, επιχείρησε να τινάξει στον αέρα ολόκληρη την περιοχή και να βάλει τα βουβάλια να σκοτωθούν μεταξύ τους για να μην αποδειχθεί η γύμνια της «μπουγιούκ» (μεγάλης) Τουρκίας, που στα χέρια του κατόρθωσε να την κοιτάνε όλοι με αισθήματα που κυμαίνονται από καχυποψία έως απέχθεια.

Που να πάρει πρέφα όμως ο πολυχρονεμένος… Που να ασχοληθεί όταν του λένε ότι θα καταλήξει σαν τον Μεντερές… Διότι δεν θα τον προστατεύσουν τα εκατομμύρια που βγήκαν στο εξωτερικό από το καμάρι του, τον Μπιλάλ-εφέντη που παριστάνει τον μεγαλοεπιχειρηματία έχοντας συγκεντρώσει τις μίζες από την κάστα των μεγαλοκατασκευαστών χρηματοδοτών του ισλαμιστικού κόμματός του για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες μπίζνες. Διότι η οργή όλων θα στραφεί στο τέλος εναντίον του.

Και δεν καταλαβαίνει ο καψερός τι φωτιά ανάβει στους δύστυχους Τούρκους που τους παραμύθιασε με τον μεγαλοϊδεατισμό του. Δεν διαισθάνεται ότι αν πλακωθούν τα βουβάλια κάτι γιαλαντζί κατά δήλωση συνάδελφοί τους, θα συντριβούν. Μωραίνει Αλλάχ ον βούλεται απολέσαι λοιπόν… Κι αν νομίζει ότι και οι σύμμαχοί του θα ανέχονται τα καπρίτσια του στο διηνεκές και θα σπεύσουν να τον προστατεύσουν, πλανάται πλάνην οικτράν…

DAVE
Πηγή MIgnatiou



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]