Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία και ΗΠΑ στρέφονται στην Ανατολική Μεσόγειο

Αμερικανικό αεροπλανοφόρο και ρωσικά βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας μπαίνουν στην μάχη κατά των τζιχαντιστών 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στέλνουν το αεροπλανοφόρο «Harry S. Truman (CVN75)» στη Μεσόγειο, όπου θα συμμετάσχει μαζί με το γαλλικό αεροπλανοφόρο ««Charles de Gaulle» σε επιθέσεις κατά του Ισλαμικού κράτους, όπως δημοσιεύει το αμερικανικό πρακτορείο Ασοσιέιτεντ Πρες.

Η ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας των δυτικών δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο παρουσιάζεται μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Οι ΗΠΑ και η Γαλλία έχουν αυξήσει σημαντικά τις αεροπορικές επιθέσεις κατά των τρομοκρατών του ισλαμικού κράτους τις τελευταίες ημέρες.

Από την πλευρά της η Ρωσία έχει αναπτύξει ένα νέο σχέδιο εντατικοποίησης των αεροπορικών επιθέσεων κατά στόχων του Ισλαμικού κράτους στη Συρία με απογειώσεις 25 ρωσικών βομβαρδιστικών μακράς εμβέλειας, από το έδαφος της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Ήδη, μετά τους πρώτους βομβαρδισμούς τα αεροσκάφη τύπου Tu-160 και Tu-95MS έχουν επιστρέψει στη βάση τους, ενώ έχουν απογειωθεί και βρίσκονται σε δραστηριότητα βομβαρδιστικά μακράς εμβέλειας Tu-22M3, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αεροπορίας Ανατόλι Ζιχάρεφ, όπως σημειώνει η ‘Ζβέζντα’.

Πηγή "Εχέδωρος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]