Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Εθνοκάθαρση και ο σάκκος με τις ακαθαρσίες μιάς δίποδης περιφερόμενης σκατοσακκούλας

Η φιλοκεμαλική σκατοσακκούλα, που εκτελεί χρέη υπουργού παιδείας, εξέμεσε για άλλη μία φορά τις απίστευτες ακαθαρσίες του μυαλού της (καθώς φαίνεται αυτές είναι περισσότερες από όσες κρύβει στην κοιλιακή της χώρα). Βγήκε για άλλη μία φορά να πει ότι ο Κεμάλ δεν διέπραξε γενοκτονία σε βάρος του Ελληνισμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αλλά μόνο εθνοκάθαρση!

Ναι, καλά διαβάζετε, ο ανήκουστος αυτός τύπος έρχεται να διακρίνει μεταξύ των δύο όρων και μάλιστα να ισχυριστεί ότι από επιστημονικής επόψεως δεν πρόκειται για γενοκτονία, αλλά για εθνοκάθαρση. Αν το θέμα δεν ήταν τόσο σοβαρό από εθνικής, ανθρωπιστικής και νομικής πλευράς θα έσκαγε κανείς στα γέλια και μόνο για την επίκληση της επιστημονικής οπτικής του ζητήματος από κάποιον που δεν διαθέτει ούτε το ελάχιστο προσόν επιστημονικής κατάρτισης, δηλαδή το πανεπιστημιακό πτυχίο. Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο, της οποίας ο υπουργός παιδείας εν έτει 2015 δεν διαθέτει πτυχίο!

Καταρχάς θα όφειλε η σκατοσακκούλα να γνωρίζει ότι ως υπουργός του Ελληνικού κράτους δεν μπορεί να υποστηρίζει δημόσια διαφορετικές θέσεις από τις επίσημες θέσεις της ελληνικής πολιτείας σε θέματα με εθνικό χαρακτήρα.
Η γενοκτονία του Ελληνισμού της Ανατολής από τον μεγαλύτερο δολοφόνο της παγκόσμιας ιστορίας Μουσταφά Κεμάλ αποτελεί επίσημη θέση του ελληνικού κράτους, η οποία έχει αναγνωριστεί με σχετικό ψήφισμα της Βουλής των Ελλήνων.
Ως εκ τούτου, ακόμη και αν έχει διαφορετική προσωπική άποψη για το θέμα, δεν επιτρέπεται να την εκφράζει όσο τουλάχιστον εκτελεί χρέη υπουργού. Αλλά θα μου πείτε πώς να καταλάβει αυτήν την διάκριση και την ευθύνη και σημασία της θέσης του υπουργού κάποιος σαν τον εν λόγω κύριο;

Αλλά ακόμη και αν δεν μπορεί να κατανοήσει τα ανωτέρω θα πρέπει τουλάχιστον να μπορεί να κατανοήσει ότι με τις θέσεις του αυτές διαπράττει ρατσιστικό έγκλημα, όχι μόνο κατά του Ελληνισμού αλλά και κατά της ανθρωπότητας.
Με τον ισχύοντα αντιρατσιστικό νόμο στην Ελλάδα προβλέπεται ήδη φυλάκιση για τις απόψεις του. Εδώ βέβαια είναι συνένοχοί του όλες οι ομοσπονδίες και οι σύλλογοι Μικρασιατών και Ποντίων, οι οποίοι δεν προσφεύγουν στην δικαιοσύνη (και εδώ να διευκρινίσουμε ότι δεν τον καλύπτει ο άθλιος νόμος περί ευθύνης υπουργών για τέτοια ζητήματα).

Επειδή έχουμε χάσει κάθε μέτρο και κάθε όριο εθνικής ξεφτίλας, θα πρέπει να κάνουμε έναν παραλληλισμό για να κατανοήσουμε το εγκληματικό των δηλώσεων της διανοητικής αυτής σκατοσακκούλας. Φανταστείτε έναν υπουργό του Ισραήλ να δηλώνει ότι το Ολοκαύτωμα δεν ήταν γενοκτονία, αλλά μόνο εθνοκάθαρση, επειδή ο Χίτλερ δεν επέτυχε να εξοντώσει πλήρως τους Εβραίους! Θα ήταν ή δεν θα ήταν την επομένη στην φυλακή; Εδώ όμως είναι Ελλάδα και πρέπει οι κυβερνώντες να είναι ανθέλληνες· δυστυχώς αυτό το συνηθίσαμε.

Τέλος, για να πούμε και τα αυτονόητα πέρα από την Βουλή των Ελλήνων και άλλες χώρες έχουν αναγνωρίσει την Γενοκτονία του Ελληνισμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Στην Διεθνή Ένωση Ιστορικών για την Μελέτη των Γενοκτονιών και των συναφών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας επίσης έχει αναγνωριστεί ως Γενοκτονία, η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Σύμφωνα δε με το διεθνές δίκαιο ως υπαίτιος γενοκτονίας δεν διώκεται ο ηγέτης που επιτυγχάνει την πλήρη εξόντωση ενός λαού, αλλά όποιος έχει θέσει ρητά ως στόχο του κάτι τέτοιο, ακόμη και αν δεν το επιτύχει. Και ο μακελάρης Μουσταφά Κεμάλ είχε δηλώσει ρητά ότι στην Μικρά Ασία δεν θα μείνει κανένας που δεν είναι Τούρκος.
Αυτή και μόνο η δήλωση αρκεί με τα σημερινά δεδομένα ώστε ένας ηγέτης να καταδικαστεί για το έγκλημα της Γενοκτονίας. Η δήλωση της σκατοσακκούλας αρκεί από μόνη της για να την καταδικάσει για το έγκλημα της υποστήριξης της Γενοκτονίας.
Υπάρχουν στην Ελλάδα δικαστές;

Χαράλαμπος Μηνάογλου


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]