Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συμμορφωθείτε μην σας πάρει και σας γκρεμίσει!

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Ώστε  ''Έκθεση Συμμόρφωσης'' η επίσημη ονομασία της αξιολόγησης απ' τους τοκογλύφους!
Τσ, τσ, τσ.. Ποιός το περίμενε απ' την πρώτη, άντε, δεύτερη φορά, τέτοια συμμόρφωση.

Και για να συμμορφωθεί  ''προς τας υποδείξεις'' ο αριστερός (λέμε και καμιά μ@λακία να περνάει η ώρα) πρωθυπουργός, έχει πετάξει ''λευκή πετσέτα'' σε ό,τι αφορά την προστασία από τους πλειστηριασμούς και ετοιμάζεται να κάνει και νέες υποχωρήσεις στην ρύθμιση για τις εκατό δόσεις.

Στον Καιάδα λοιπόν πάνω από 200.000 οικογένειες, και εκατομμύρια φορολογούμενοι που προσπαθούν να είναι συνεπείς προς τις υπογραφές τους, έστω και εις βάρος του ψωμιού της οικογένειας, αρκεί να δώσουν οι εκβιαστές τα 2 δις, αλλά προπαντός τα άλλα 10 δις για την ανα-ξανα-μανα-χρηματοδότηση-κεφαλαιοποίηση των τραπεζών, 10 δις που θα τα χρεωθούνε (και πάλι) οι έλληνες πολίτες, συμπεριλαμβανόμενων και όσων από μάς, μας πάρουν τα σπίτια.

Αυτό το έγκλημα που χρηματοδοτούνται οι ιδιωτικές τράπεζες με δανεικά που χρεώνεται ο λαός, και που αυτές οι τράπεζες αντί να διαγράψουν ή να μειώσουν τα δάνεια κατά το ποσό που ο καθένας μας χρεώνεται για την αναχρηματοδότηση τους, μας παίρνουν και τα σπίτια, είναι ένα έγκλημα εναντίον των πολιτών, που όποιος πολιτικός το αποδέχεται και το προσυπογράφει, είναι άξιος της έσχατης ποινής!

Και σε όλη αυτή την κακουργία και την πολιτική αλητεία, πώς απαντάει ο λαός;

Με μιά χλωμή μονοήμερη απεργία, στην ουσία η χαρά της κυβέρνησης, που θα κόψει μισθούς μίας μέρας για να δώσει πιό πολλά, πιό σύντομα στους ''εταίρους'' τοκογλύφους.

Οι κακούργοι, οι απατεώνες, οι αλήτες, δεν παλεύονται και δεν συγκινούνται με απεργία μιάς μέρας. 

Απαιτείται παράλυση του κράτους με ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ.

Απαιτείται να φύγουν κακήν-κακώς οι κακούργοι-προδότες του ελληνικού λαού, παρέα με τα αφεντικά τους, κάτι Σούλτς, και κάτι Μοσκοβισί, και Ολάντ, και Γιούνκερ και της μάνας τους το λιλί, που έρχονται και μπαινοβγαίνουν εδώ όποτε θέλουν και όπου θέλουν, και μας κουνούν το δάχτυλο, και συμπεριφέρονται σαν μαϊμούδες σε οίστρο, όπου με πρησμένα γεννητικά όργανα ζητούν και άλλη ικανοποίηση, κι άλλη, κι άλλη, μέχρι τελικής εξόντωσης των ''αντισυμβαλλομένων''.

Το ''συμμορφωθείτε'' του τίτλου, αφορά λοιπόν τον λαό.
Αυτός είναι που πρέπει πιά να αντιδράσει, σοβαρά και αποφασιστικά. 
Ηγεσία δεν υπάρχει.   
Πολιτικοί για τον λαό δεν υπάρχουν, τουλάχιστον μέσα στο κοινοβούλιο. 

Πρέπει να τα πάμε όλα απ' την αρχή.
Μέσες λύσεις δεν χωράνε!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνο για την άλωση της χώρας μας από το ΔΝΤ ,βγαίνει τώρα στις TV και βρίζει τα μνημόνια που υπεύθυνο είναι το ίδιο και ζητάει Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ,γιατί είναι ένα χρόνο εκτός εξουσίας .Αυτά έπρεπε να τα επισημάνει κατά την γνώμη μου ο αρθρογράφος .Την πόρτα την άνοιξε η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του 2010 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]