Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανούσης: «Αν θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν»

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ζητεί και μάλιστα επειγόντως ο Ι. Πανούσης (φωτογραφία) ώστε «να προλάβουν τα χειρότερα», όπως λέει, ενώ παράλληλα δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι δέχεται πόλεμο από την κυβέρνηση, στον οποίο εμφανίζεται αποφασισμένος να απαντήσει: «Αν θέλουν πόλεμο, και φαίνεται ότι τον θέλουν με την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, θα τον έχουν. Εγώ προσωπικά δεν θέλω πόλεμο, αλλά είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω»
 
Ο κ. Πανούσης απάντησε μιλώντας σε συνεργάτες του στη μηνυτήρια αναφορά: «Από την οπτική γωνία του αριστερού βλέπω ότι εξελίσσεται επικίνδυνα αυτή η υπόθεση. Πιστεύω ότι έχει παγιδευτεί ο κ. Τσίπρας. Η μόνη δυνατή λύση είναι να τον συναντήσω, να του εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη και συμβαίνει, γιατί η κλιμάκωση της όλης υπόθεσης θα του βγει ολέθρια»
 
Ο πρώην υπουργός δεν μπορεί να κατανοήσει, όπως μου είπε, το γεγονός ότι οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου πήγαν στον Αρειο Πάγο καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά για «παραβίαση απορρήτου» με τη διαρροή της συνομιλίας του συμβούλου του υπουργού Δικαιοσύνης. Έχει ήδη αρχίσει «πόλεμος» με απρόβλεπτες εξελίξεις, αφού ο κ. Πανούσης λέει για αυτούς που πήγαν να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά ότι είτε δεν γνωρίζουν νομικά είτε είναι άτομα αφελή. Αλλά δεν σταμάτησε εδώ...

Περί κατασκοπείας και άλλων τινών

Χαρακτηρίζει «ανόητες» τις όποιες αιχμές έχουν αφήσει εις βάρος του κυβερνητικά στελέχη περί... «κατασκοπείας» επειδή δήθεν έγινε διαρροή εγγράφων της ΕΥΠ λέγοντας: «Ο Πρωθυπουργός με προέτρεψε να καταθέσω τις σοβαρές, όπως τις χαρακτήρισε, καταγγελίες στη Δικαιοσύνη, όπως και έπραξα. Τι είδους διαρροές λένε ότι έκανα; Και τα λένε όλα αυτά υποτίθεται αριστεροί;».

Επιπλέον αναφέρει ότι οι μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΥΠ (που έγιναν με εντολή εισαγγελέως) με τις απειλές δεν στρέφονται εναντίον της πατρίδας αλλά εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του. Συνεπώς ποια κατασκοπεία; διερωτάται. Και καταλήγει με μια προειδοποίηση: «Να είστε βέβαιοι ότι στο τέλος όλοι αυτοί που κλιμακώνουν τις επιθέσεις θα χάσουν».

Πηγή "Το Βήμα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]