Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάπας: “Κομμάτι” του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου οι επιθέσεις στο Παρίσι

Σοκαρισμένος από τις επιθέσεις στο Παρίσι εμφανίστηκε ο Πάπας Φραγκίσκος σε δηλώσεις που έκανε το Σάββατο στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό “TV 2000”.

Ο Ποντίφικας δήλωσε συγκλονισμένος από τα γεγονότα, τα οποία, όπως είπε, «δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από θρησκευτικούς ή ανθρώπινους λόγους» και τα οποία χαρακτήρισε ως ένα “κομμάτι” του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου!

Ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας ήταν φανερά επηρεασμένος και συναισθηματικά φορτισμένος στις τηλεφωνικές του δηλώσεις, στις οποίες σημείωσε:

«Είμαι συγκλονισμένος. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Πώς έγινε από άνθρωπο; Δεν μπορεί να υπάρξει δικαιολογία θρησκευτική ή ανθρώπινη. Είναι απάνθρωπο…. Βρίσκομαι στο πλευρό όλων εκείνων που υποφέρουν και της Γαλλίας, την οποία αγαπώ τόσο πολύ».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Brainwashing Kids for Jihad
    https://www.youtube.com/watch?v=0i3Aev26N8w

    Πλύση εγκεφάλου_ Μικρός τζιχαντιστής και οι 72 παρθένες -
    https://www.youtube.com/watch?v=CfgElgdnqPA

    Children of the Future Jihad
    https://www.youtube.com/watch?v=_hBuiSP8X6E

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]