Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πληρώνουν την εγκληματικά ανεύθυνη πολιτική τους

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Οι τρομοκρατικές αιματηρές επιθέσεις στην γαλλική πρωτεύουσα που στοίχισαν την ζωή σε πάνω από 130 άτομα με δεκάδες τραυματίες, είναι το αντίτιμο μιας εδώ και χρόνια ανεύθυνης και καταστροφικής πολιτικής της Γαλλίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών στο συριακό πρόβλημα.

Την απ” ευθείας αυτή κατηγορία κατά της Γαλλίας, εξαπέλυσε ο αρχηγός του Ιρανικού Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Mesud Cezayiri, λέγοντας πως η Γαλλία πληρώνει την υποστήριξη που είχε παρέχει μαζί με άλλες συμμαχικές της χώρες στο ISIS, με αποτέλεσμα αυτό να γιγαντωθεί και να δημιουργήσει πυρήνες μέσα στα ευρωπαϊκά κράτη και σήμερα να αποτελεί μια εκρηκτική πυριτιδαποθήκη που απειλεί να ανατινάξει όλη την Ευρώπη.

Ο Ιρανός αρχιστράτηγος κατηγόρησε με βαριές φράσεις και τις ΗΠΑ για την εδώ και χρόνια ανεύθυνη και καταστροφική τους πολιτική στην Συρία, καθώς και στην Λιβύη και στο Αφγανιστάν, γιατί είχε στηρίξει στην πραγματικότητα όλα τα εξτρεμιστικά ισλαμικά κινήματα με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα.

Το πρόβλημα αλλά και το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτές τις επιθέσεις αυτοκτονίας, όπως απειλούν οι ίδιοι οι Τζιχαντιστές, καθώς όπως έχει επαληθευτεί, διατηρούν μεγάλες δυνάμεις αυτοκτονίας σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Και για εμάς, αλήθεια τι θα γίνει μετά από αυτά τα εκρηκτικά γεγονότα με το συνεχιζόμενο κύμα όλων αυτών από την Τουρκία προς την χώρα μας;

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]