Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γελάει ο πλανήτης! Η Τουρκία θα πολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος

Δεν είναι ανέκδοτο αλλά κάπως έτσι ακούγεται. Η Τουρκία, η χώρα που υποστήριξε και εξόπλισε το Ισλαμικό Κράτος, σχεδιάζει να εξαπολύσει «μέσα στις προσεχείς ημέρες» μια στρατιωτική επίθεση εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, την οποία θεωρεί βασικό ύποπτο για την αιματηρή επίθεση του περασμένου μήνα στην Άγκυρα, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου.

«Έχουμε σχέδια να δράσουμε στρατιωτικά εναντίον τους μέσα στις προσεχείς ημέρες (…) θα δείτε», δήλωσε ο Σινιρλίογλου στη διάρκεια μιας διάσκεψης για το μέλλον της Μέσης Ανατολής στο Αρμπίλ (Ιρακινό Κουρδιστάν), σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

«Το Νταές (αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους) απειλεί τον τρόπο ζωής μας και την ασφάλειά μας», δήλωσε ο Σινιρλίογλου, «οφείλουμε όλοι να σχηματίσουμε ένα κοινό μέτωπο εναντίον αυτού του κινδύνου».

«Ακόμη κι αν η επέκταση του Νταές περιορίσθηκε χάρη στη διεθνή προσπάθεια στην οποία συμμετέχουμε, η απειλή δεν έχει ακόμη εξαλειφθεί», επέμεινε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Ο Σινιρλίογλου δεν διευκρίνισε σε ποια χώρα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί αυτή η στρατιωτική επιχείρηση.

Εντάξει! Οι Τούρκοι ξέρουν ότι κανείς δεν παίρνει σοβαρά τις ασυναρτησίες τους, για αυτό και ο Τούρκος υπουργός είπε «θα δείτε…». Τι να δούμε; Αυτό που μένει να δούμε είναι να γίνεστε τρία κομμάτια, για αρχή, να σωθεί η ανθρωπότητα.

Πηγή Tribune


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]