Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικό "μπαξίσι" στην επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία

  • Αισχρή τουρκική προπαγάνδα που εμφανίζει τους Έλληνες λιμενικούς σαν δολοφόνους των λαθρομεταναστών στο Αιγαίο
  • Απαιτείται άμεση διερεύνηση και αποκάλυψη της τουρκικής προβάκτσιας από τις ελληνικές αρμόδιες υπηρεσίες
Επειδή οι Τούρκοι δεν είναι παιδάκια και αφελείς όπως κάποιοι άλλοι, που ποτέ δεν μπόρεσαν να καταλάβουν πως δουλεύει ο κόσμος, ή έστω στοιχειωδώς να γνωρίζει την ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, φρόντισαν να κάνουν στην ελληνική πλευρά ακόμα ένα «δώρο» που δεν ήταν τίποτε άλλο από μια άθλια επικοινωνιακή προβοκάτσια, με στόχο να «αποδείξουν» ότι οι Έλληνες πνίγουν τους μετανάστες στο Αιγαίο…

Πριν λίγη ώρα, η τουρκική «Χουριέτ» που βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση από το ισλαμιστικό καθεστώς των Ερντογάν – Νταβούτογλου και αναζητά προφανώς ευκαιρίες για να παραστήσει το «καλό παιδί» μπας και αποφύγει τις συνήθειες διώξεις που υφίστανται όσοι αντιτίθενται στον «σουλτάνο», ανήρτησε στην ιστοσελίδα της ένα άθλιο κείμενο που συνοδευόταν από βίντεο, του οποίου το περιεχόμενο προσπαθούσε να χειραγωγήσει…

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Τούρκος ναύαρχος, αρχηγός της Ακτοφυλακής, Χακάν Ουστέμ, έδειξε το επίμαχο βίντεο που είχε γυρίσει τουρκικό σκάφος στον Έλληνα ομόλογό του που είχε επίσης μεταβεί στην Τουρκία στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας του να μην βυθίζει η ελληνική πλευρά τα σκάφη των μεταναστών που προσεγγίζουν στα ελληνικά νησιά!

Η προβοκάτσια (βλ. τουρκική αλητεία) είναι ακόμα χειρότερη, αφού ο Έλληνας αρχηγός, αντιναύαρχος Αθανασόπουλος, φέρεται να… σοκαρίστηκε από το βίντεο, υποσχέθηκε στον Τούρκο να απόσχουν οι δυνάμεις του από τέτοιες πρακτικές!

Αν δε κανείς παρακολουθήσει το βίντεο, το πρώτο πράγμα για το οποίο θα αναρωτηθεί, είναι για το πόσο βλάκας θα πρέπει να είναι ο Έλληνας Λιμενικός να προχωρήσει στη βύθιση του τουρκικού σκάφους, με το τουρκικό μερικά μέτρα απέναντι να φωτίζει με προβολέα το σημείο!



Επιπρόσθετα, την πρακτική του σκισίματος των λέμβων από τους ίδιους τους μετανάστες ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα της εκ νέου προώθησης στα τουρκικά παράλια δεν την έχει ακούσει κανείς, όπως οι Τούρκοι δεν κατάφεραν ποτέ να εντοπίσουν το πως χιλιάδες βάρκες τις οποίες προμηθεύουν Τούρκοι και ξεκινάνε από τα παράλια που υποτίθεται είναι ταγμένος να ελέγχει ο Τούρκος ναύαρχος-προβοκάτορας, βρίσκονται στα χέρια των δουλεμπόρων του γειτονικού κράτους-μαφία.

Είναι σαφές, ότι ο Έλληνας ναύαρχος έχει την απόλυτη ευθύνη να βγει και να ενημερώσει τι ειπώθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του, εάν δέχθηκε ότι υπήρχε περιστατικό βύθισης της λέμβου, ώστε αν ισχύει να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι εμπλέκονται και πως σκοπεύει να αντιδράσει στις τουρκικές προβοκάτσιες που στόχο έχουν να δείξουν την ελληνική πλευρά ως υπεύθυνη, τη στιγμή που είναι τραγικό θύμα.

Πηγή Defence-Point

Σχόλιο ιστολογίου: Άλλη μία απόδειξη της "τουρκικής φιλίας" προς την Ελλάδα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]