Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Τσίπρας υλοποιεί το ήπιο σχέδιο Grexit του Σόιμπλε

Όσοι νομίζατε ότι με τις 17ωρες διαπραγματεύσεις του Τσίπρα "αποφεύχθηκε το σχέδιο του Σόϊμπλε για Γκρέξιτ", κάνετε λάθος!

Ο Τσίπρας έχει ήδη αρχίσει να βγάζει την Ελλάδα, από την ΕΕ.

Πρώτα με τα κάπιταλ κοντρόλς, που είναι ασύμβατα με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο...
Δεύτερον με τη δημιουργία ενός νέου χρέους 25 δισ., που θα χρειαστούν νέοι φόροι για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι Τράπεζες...
Και τρίτον με το παράλληλο νόμισμα (ΙΟU), με το οποίο θα πληρώνονται δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι.

Παράλληλα θα λεηλατείται και η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί με την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη και την επίσημη πτώχευση της χώρας!

Ουσιαστικά, σήμερα υλοποιείται ένα σχέδιο πλήρους αφαίμαξης της Ελλάδας από το ευρώ. Εάν η περίπτωση ελεγχόταν ιατρικά, ο υπεύθυνος γιατρός θα οδηγούνταν δια βίου στην φυλακή, αφού χωρίς αίμα κανείς δεν ζει.

Όμως, στην περίπτωση της Ελλάδας, κανείς δεν ενδιαφέρεται αν η χώρα θα επιζήσει. Οι ευρωπαίοι (βλ. Γερμανοί) θέλουν να πάρουν όλα τα ευρώ (πόσα δισ. είναι άραγε;) και να μην ανακοινωθεί πτώχευση της χώρας, για να μην πληρώσουν οι γερμανικές τράπεζες τα «παράγωγα» (τραπεζικός τζόγος) για τη διάσωση ή την πτώχευση της Ελλάδας.

Το σχέδιο είναι τέλειο. Η χώρα μετατρέπεται σε «ζόμπι», άλλοι (βλ. γερμανοί και αμερικανοί) θα απορροφήσουν το σύνολο του πλούτου που διαθέτει και ο Αλέξης ανέλαβε να «τακτοποιήσει» τις λεπτομέρειες, καταστρέφοντας και τον όρο «αριστερά» στην Ευρώπη…

Ο Τσίπρας τελικά, έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και αποδεικνύεται πως ήταν ο "κρυμμένος άσος" της Μέρκελ και του Σόιμπλε για την Ελλάδα...

Να είμαστε καλά να ντρεπόμαστε, όσοι από εμάς μπορούν ακόμη να νιώσουν ντροπή!

Ιωάννα

ΥΓ: Το ευρώ θεωρείται η τελευταία άμυνα της χώρας, ως συναλλαγματικό νόμισμα (για όσο διάστημα θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για την αγορά αναγκαίων πρώτων υλών), σε περίπτωση που η Ελλάδα αποφασίσει να εγκαταλείψει την δολοφονική αγκαλιά της γερμανικής Ευρώπης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]