Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το FBI παραδέχεται ότι υπάρχει Ισλαμικό Κράτος και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ

Ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ δήλωσε την Τετάρτη ότι και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ ερευνώνται υποθέσεις τζιχαντιστικού ριζοσπαστισμού.

«Και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ έχουμε ανοιχτές υποθέσεις τρομοκρατίας που συνδέονται με διάφορες διαστάσεις της [τρομοκρατικής] απειλής, αλλά και στις 50 πολιτείες ερευνούμε υποθέσεις ριζοσπαστικοποίησης που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος», δήλωσε ο διευθυντής του FBI σε Επιτροπή Ασφαλείας του Κογκρέσου, σε ακρόαση σχετική με απειλές που σχετίζονται με την εθνική ασφάλεια.

Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το FBI παραδέχεται ότι υπάρχουν πυρήνες ή άτομα που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ.

Πηγή Tribune


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]