Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Αντράκι της φακής" ο Νταβούτογλου απειλεί με καταρρίψεις τους Ρώσους!

Επίδειξη “αποφασιστικότητας” από τον Αχμέτ Νταβούτογλου που όμως θα πρέπει να προσέχει τι δηλώνει δημόσια γιατί μπορεί να το βρει μπροστά του.

Η Τουρκία δεν θα διστάσει να καταρρίψει στρατιωτικά αεροσκάφη τα οποία παραβιάζουν τον ενάεριο χώρο της, δήλωσε ο πρωθυπουργός της, Αχμέτ Νταβούτογλου, λίγες ώρες μετά την κατάρριψη αγνώστου ταυτότητας μη επανδρωμένου αεροσκάφους από την τουρκική πολεμική αεροπορία.

Η κατάρριψη έγινε εντός του τουρκικού εναερίου χώρου, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.
«Καταρρίψαμε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος την Παρασκευή. Εάν ήταν επανδρωμένο, θα πράτταμε το ίδιο. Οι κανόνες εμπλοκής μας είναι γνωστοί. Όποιος παραβιάζει τα σύνορά μας, θα λαμβάνει την αναγκαία απάντηση», τόνισε ο κ. Νταβούτογλου, σε προεκλογική εκδήλωση του ισλαμοσυντηρητικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, του οποίου ηγείται.

Από το 1974 η τουρκική αεροπορία κάθε μέρα παραβιάζει κάθε όριο νομιμότητας και λογικής στο Αιγαίο. Η συμπεριφορά της έχει σκοτώσει κόσμο. Έχοντας τις πλάτες και τις ευλογίες της Δύσης ο Νταβούτογλου μπορεί να δηλώνει ότι θέλει για να μαζέψει μερικά “ψηφαλάκια” παραπάνω. Γνωρίζει ότι αν η Άγκυρα τολμήσει να καταρρίψει “επανδρωμένο αεροσκάφος” των Ρώσων ίσως τη 1η Νοεμβρίου να μην γίνουν καν εκλογές στη Τουρκία.

Ας αφήσει λοιπόν τους “ανατολίτικους τσαμπουκάδες”, γιατί όσα λέει μπορεί και να χρησιμοποιηθούν εναντίον του. Δεν έχει περάσει και τόσος καιρός για να έχει ξεχαστεί η κατάρριψη του φωτογραφικού αεροσκάφους της Τουρκίας από τα αντιαεροπορικά της Συρίας.

Πηγή OnAlert


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]