Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα κόκκινα! Πληροφορίες πως οι Τούρκοι έριξαν ρωσικό μαχητικό!

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν ένα ρωσικό τζετ, το οποίο όπως λένε παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

Όπως φέρονται να αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά όπως μεταδίδει και η Daily Mail μία μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε το Σάββατο στην πόλη Χουραϊτάν της βόρειας Συρίας, την ώρα που στον ουρανό βρίσκονταν τρία μαχητικά αεροπλάνα.

Οι φήμες για την κατάρριψη του αεροσκάφους έρχονται να επιδεινώσουν το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο χώρες, μετά από την πρόσφατη παραβίαση του τουρκικού αεροπορικού χώρου από ένα ρωσικό βομβαρδιστικό πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την Daily Express, ένας δημοσιογράφος μετέδωσε μέσω ανάρτησής του στο Twitter ότι τα τρία τουρκικά αεροσκάφη έσπευσαν στο σημείο μετά από επιθετική συμπεριφορά (lock-on) κάποιων MIG-29, δηλαδή αεροσκαφών που χρησιμοποιεί η ρωσική πολεμική αεροπορία στις επιδρομές της.

Πηγή Tribune

Σχόλιο ιστολογίου: Να τονίσουμε πως η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί και πιθανότατα αποτελεί μέρος του ψυχολογικού πολέμου που επιχειρεί η Τουρκία, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις στο εσωτερικό της χώρας (μετά και την σφαγή των Κούρδων ειρηνικών διαδηλωτών), αλλά και προκειμένου να προκαλέσει περαιτέρω το ενδιαφέρον των ΗΠΑ. Δυστυχώς, ο "σουλτάνος" Ερντογάν είναι ικανός για τα χειρότερα, τόσο για τον ίδιο και την Τουρκία, όσο και για τον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής. Ο χαρακτήρας του ενδεχομένως να τον παρασύρει σε κινήσεις που θα λειτουργήσουν καταλυτικά για μία, πολύ μεγαλύτερη των προβλεπομένων, σύγκρουση...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ισως προκαλει ο Ερντογαν την Ρωσια με εντολη των αφεντικων του ΗΠΑ και αλλων φανατικων της Μεσης Ανατολης, ωστε να δικαολογησουν μια ενδεχομενη αντιπαραθεση Ρωσιας - ΝΑΤΟ με τις ευλογιες των ΗΠΑ. Ολα τα σεναρια ανοιχτα με τους αδιστακτους αμερικανους να κανουν τα παντα για την κυριαρχια του πλανητη και την επιβολη των σκοτεινων σχεδιων της παγκοσμιοποιησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]