Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεδιάντροπα, αριστερά, δίχως κιχ και μαζέψτε μαργαρίτες

Γράφει ο Δημήτρης Παφίλας

Η κατάσταση μετά τις εκλογές πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι δρόμοι σφύζουν από κίνηση – την οποία ρυθμίζουν οι τροχονόμοι- οι πολίτες πηγαίνουν στη δουλειά και καμία διαμαρτυρία, κανένα πλακάτ. Εν τω μεταξύ, όμως, έχουν κοπεί οι συντάξεις και ουδεμία διαδήλωση, κανένα παράπονο.

Υπουργοί της κυβέρνησης, όπως ο κ. Γ. Κατρούγκαλος, ο κ. Ξυδάκης ομολογούν ότι, δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Ο δεύτερος μάλιστα ανακάλυψε – μετά τις εκλογές – ότι δεν πληρώνονται εισφορές ότι υπάρχουν οι άνεργοι, οι αδήλωτοι εργαζόμενοι, γι αυτό δεν πληρώνονται οι πόροι για να δοθούν οι συντάξεις. Όλα αυτά τα δηλώνουν ξεδιάντροπα διότι ας μην ξεχνάμε, έχουμε πρώτη φορά Αριστερά. Οι περισσότεροι από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεχάσει ότι δήλωναν πως θα πληρώσουν οι άλλοι, και όχι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Ο τραγέλαφος συμπληρώνεται από την υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Φωτίου, η οποία μιλούσε σε κανάλι για τα κοινωνικά παντοπωλεία, τα κοινωνικά τιμολόγια κλπ. Ο δαίμονας του τρέιλερ, όμως, στο κάτω μέρος της οθόνης μας ενημέρωνε ότι κόβονται 130.000 επιδόματα θέρμανσης. Ποιος υπουργός της παλιάς συγκυβέρνησης θα είχε τέτοιο θράσος; Το παζλ συμπληρώνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τ. Αλεξιάδης, ο οποίος ετοιμάζει επιδρομές στα σπίτια όχι για 10 χιλιάρικα, αλλά για μεγαλύτερα ποσά. Μάλιστα, κόβονται συντάξεις, επιδόματα, ετοιμάζονται επιδρομές και δεν ακούγεται ούτε ένα κιχ. Διότι είναι διαφορετικό να κόβει τις συντάξεις ένας "αριστερός" που μιλά αγγλικά τα οποία ούτε τα καμάκια της δεκαετίας του 1990 δεν μιλούσαν.

Αντίθετα, εάν τολμούσαν να προχωρήσουν σε αυτά τα μέτρα οι Σαμαράς- Βενιζέλος τότε θα ξήλωναν τους δρόμους στην Αθήνα.

Συμπερασματικά: Τα μέτρα θα ψηφιστούν δίχως να ακουστεί κιχ – κάποιες διαδηλώσεις 300 ατόμων για τις ιδιωτικοποιήσεις σε ΟΛΠ- ΟΛΘ έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν. Και οι συνταξιούχοι; Προς το παρόν γελούν με τα αστεία του Λαζόπουλου – ο οποίος έδωσε τα ρέστα του για να έλθει η σημερινή κυβέρνηση - Χάχανα, γέλια, εκδρομές. Να μην ξεχάσουμε να μαζέψουμε και τις μαργαρίτες.

Πηγή NewMoney


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!! Ο ...ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ...ΧΑ Ι ΔΕΥΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]