Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλέξης: Αχυράνθρωπος σε διατεταγμένη αποστολή;

Τα τελευταία χρόνια ζούμε άκρως ενδιαφέρουσες καταστάσεις, σχεδόν πρωτοφανείς για μια χώρα που τις πρόσφατες δεκαετίες ζούσε στον κόσμο της, σε καθεστώς εικονικής πραγματικότητας, ή μάλλον επίπλαστης ευμάρειας, ακούγοντας Τσαλίκη και λατρεύοντας την Μενεγάκη.

Τον τελευταίο όμως χρόνο ζούμε απίθανα τρελές καταστάσεις, που αποδεικνύουν δυστυχώς την ανωριμότητα ενός παιδήλικα λαού, που ενώ αρέσκεται στο να πιστεύει ότι αποτελεί κάτι το ξεχωριστό, στην πραγματικότητα άγεται και φέρεται από δημαγωγούς του χειρίστου είδους, έχοντας καταντήσει ο περίγελος όλου του πολιτισμένου (και μη) κόσμου, εξαιτίας του πολιτικού παλιμπαιδισμού του…

Γι αυτό και η αγανάΧτηση, για αυτό και η «αντίσταση», γι αυτό και τα κινήματα στυλ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, που μας πήγαν χρόνια πίσω, και γι αυτό στο φινάλε η Πρώτη Φορά Αριστερά, που άλλα υποσχέθηκε και άλλα κάνει, με αποτέλεσμα σήμερα να εφαρμόζεται στα κεφάλια μας το πιο σκληρό μνημόνιο όλων των εποχών, και να μην ακούγεται κιχ… ή μάλλον να ακούγονται μπράβο για την … αποφασιστικότητα της κυβέρνησης.

Με τις υπουργάρες της να περνάνε μέτρα φωτιά, σημειώνοντας όμως ότι το κάνουν με μισή καρδιά, και ότι οι φόροι και οι περικοπές δεν είναι στον ιδεολογικό τους πυρήνα!!!

Μα αν δεν είναι οι φόροι στον ιδεολογικό τους πυρήνα, τι σόι αριστεροί είναι;

Θα μου πείτε, βρίσκουν και κάνουν, αφού ο σοφός λαός έδιωξε τους δεξιούς φιλελεύθερους που βάζανε φόρους, για να έρθει η αριστερά να τους καταργήσει! Ήμαρτον πχια… Αριστερά σημαίνει κράτος, παροχές, επιδόματα, κλπ. Άρα φόροι επί φόρων…

Τέλος πάντων, να ήταν αυτή η μόνη βλακεία των Ελλήνων ψηφοφόρων…

Το τι μέτρα λοιπόν προβλέπονται και το τι μέτρα περνάνε ή θα περάσουν στο εγγύς μέλλον, δεν λέγεται. Τσουνάμι πραγματικό… Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του πιο τρελαμένου αγαναΧτιστή!

Και όμως… οι ψηφοφόροι του εδραίου Σύριζα, που ήθελαν και δεύτερη παρτίδα τρέλας, δεν μιλάνε, δεν ακούγονται, ενώ την ίδια ώρα η αποσυνάγωγη πλέον Νέα Δημοκρατία ασχολείται με τον Τζίτζι, τον Βαγγέλα, και τον Παπαμιμίκο, και οι ΑνΕλ με τα παράσημα, τα κόκκινα χαλιά, και τις παλέτες του συγκαμένου.

Έτσι, η μόνη αντιπολιτευτική φωνή έρχεται από την άκρα Αριστερά, και λίγο από το ΚΚΕ (που απλά διεκπεραιώνει την κερδοφόρα γιαλαντζί επανάστασή του).

Προσωπικά, χρόνια τώρα είχα πάρει χαμπάρι την ψευδεπίγραφη Αριστερά που ενσάρκωνε ο Σύριζα, την πολιτική απάτη που εκπροσωπεί, και την πλήρη ανικανότητα των άεργων στελεχών του, φοβούμενος για αυτά που θα μας έρθουν αν τυχόν ποτέ κυβερνήσει.

Τελικά διαψεύστηκα. Αυτά που μας ήρθαν ήταν πολύ χειρότερα από αυτά που περίμενα. Και όμως… ο σοφός λαός ζήτησε κι άλλα, με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα Δεύτερη Φορά Αριστερά, πλήρως ανεξέλεγκτη και παράλληλα απόλυτα αντιλαϊκή, και να μη μπορεί κανείς να πει τίποτα.

Σε κάτι άλλο που επίσης έπεσα έξω είναι το γεγονός ότι η αποτυχία του Σύριζα την οποία ανέμενα, νόμιζα ότι θα οφείλεται αποκλειστικά στην ένδεια των θέσεών του, και στην ανεπάρκεια των ανθρώπων του. Κάτι που σε μεγάλο βαθμό ισχύει, και το βλέπουμε καθημερινά.

Η αλήθεια όμως ίσως να είναι διαφορετική, και ίσως να αγγίζει την συνωμοσιολογία. Διότι πως αλλιώς να εξηγηθεί αυτή η σκληρή επέλαση επί του λαού, από μια δήθεν φιλολαϊκή αριστερή κυβέρνηση;

Πώς να εξηγηθεί αυτό το μένος εναντίον του απλού κοσμάκη, την ίδια ώρα που τα μεγαλοστελέχη του Σύριζα χαριεντίζονται με τους εργολάβους (αν δεν είναι και τα ίδια εργολάβοι),τους επιχειρηματίες, και όλους αυτούς τους εκπρόσωπους της διαπλοκής που ο Αλέξης θα πατούσε κάτω σαν χταπόδια;

Πως εξηγείται η ομολογία για κρυφές συνεννοήσεις με τον Ομπάμα; Μήπως και ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγινε κομμουνιστής στα ύστερά του;

Μπα… δεν το νομίζω. Κάτι άλλο παίζει.

Τι ακριβώς; Ίσως αυτό που κάποιοι πιστεύουν εδώ και καιρό, ότι δηλαδή ο Αλέξης είναι ο νέος frontman του παγκόσμιου κεφαλαίου, όπως ο Ανδρέας κάποτε ήταν ο frontman των Αμερικανών.

Τότε, το πρόβλημα ήταν ο ψυχρός πόλεμος, και η σκληρή παγκόσμια ανταγωνιστικότητα μεταξύ ΗΠΑ-ΕΣΣΔ, μεταξύ καπιταλισμού και κομμουνισμού. Γι αυτό και επελέγη ο «σοσιαλιστής» Ανδρέας μπας και χαλιναγωγηθεί το μεταπολιτευτικό αριστερό μένος των Ελλήνων, που απειλούσε την νοτιοανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ, μια διαχρονικά ευαίσθητη γεωπολιτική και όχι μόνο περιοχή.

Σήμερα, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, ο στόχος των «μεγάλων» είναι να μπουν τα κεφάλια μέσα. Να εξαφανιστεί η μεσαία τάξη, που στοιχίζει πιο πολλά απ όσα βγάζει, και ο πλανήτης να περιέλθει σε μια δυστοπική οικονομική ισοπέδωση, όπου η πυραμίδα θα μικρύνει, με τους πολύ πλούσιους στην κορυφή και τους άπειρους φτωχούς στη βάση (και ενδιάμεσα οι κατασταλτικοί μηχανισμοί: Εφορίες, αστυνομία, κόμματα, χρήσιμοι ηλίθιοι συνδικαλιστές, κλπ)
Και για να γίνει αυτό χρειάζεται κάποιος «αριστερός» αχυράνθρωπος. Κάποιος καμικάζε, που ο απλός λαός τον εμπιστεύεται.

Δεν μπορείς να περάσεις αντιλαϊκά μέτρα με δεξιά κυβέρνηση, διότι ο αγανακτισμένος πολίτης θα αντιδράσει. Αν π.χ. ο Σαμαράς σκέφτονταν (που και να έκανε) το 1/10 αυτών που κάνει ο Τσίπρας, θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα προ πολλού οι αγωνιστές του λαού στην πλατεία Συντάγματος.

Τώρα όμως ο Αλέξης αλωνίζει, και ο μέσος πολίτης όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά τον χειροκροτεί κιόλας. Σύνδρομο της Στοκχόλμης και όχι μόνο.

Οπότε; Ή όλα είναι σικέ… και ζούμε ανάμεσά τους σε ένα μάτριξ, με τον Αλέξη όντως να βαράει τους ζουρνάδες κι εμείς με τις μπουτούδες να χορεύουμε τσάμικο, αντί για την Μέρκελ, ή ο λαός μας τα έχει όντως χαμένα, επιβεβαιώνοντας τον Λιακόπουλο και τον συγκαμένο που χρόνια τώρα επιμένουν ότι μας ψεκάζουν οι μασόνοι αφού.
Κάθε άλλη ερμηνεία είναι δεκτή…

Strange Attractor
Πηγή Ορθογράφος



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πολύ καλό Άρθρο… Αν και δεν υπάρχει σήμερα «Δεξιά» ή «Αριστερά», (και τα δυο ελέγχοντα από ένα κεφάλι), παρά μόνο Φασισμός στην Κορυφή, διάλυση της μεσαίας τάξης και πραγματικής παραγωγικότητας, αυταρχισμός, και απέραντος φτωχο-κουμμουνισμός στην βάση… Αυτό είναι ήδη εμφανές στην Ελλάδα, αλλά επίσης και το blueprint της παγκόσμιας τυραννικής τάξης που έχετε… Για αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αγαπημένο τους παΐδι! Αυταρχισμός στην ουσία, μέσω μιας επαγγελματικής επικοινωνιακής παραπλάνησης … δηλαδή ότι το χειρότερο!

    Δυστυχώς η πραγματική παραγωγική τάξη εξαφανίζετε με ασύλληπτα γοργούς ρυθμούς, και μένουν μόνο οι εξαρτημένοι τεμπέληδες που θέλουν ακόμη περισσότερη κρατική ανάμιξη στις ζωές όλων! Καλά να πάθουν, αλλά εμείς τι φταίμε?! Απόλυτη Δημοκρατία είναι επίσης όταν 2 λύκοι και ένα πρόβατο που ψηφίζουν τι είναι για βραδινό γεύμα, αλλά και το πρόβατο έχει δικαιώματα… Άρα η ψήφος των τυφλών για την καταστροφή όλων δεν είναι σωστή δημοκρατία… αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα….

    Υπάρχει κανένα κόμμα που πραγματικά να θέλει αληθινή παραγωγή, (αγροτιά, ενέργεια και βιομηχανία), ελεύθερο πραγματικό ανταγωνισμό με fair-play, μεγάλο βαθμό εθνικής και οικονομικής ανεξαρτησίας, μικρή κυβέρνηση με λίγους δημόσιους απόλυτα ελεγχόμενους από τους πολίτες, και πολύ λίγη φορολογία? Εάν ναι, αυτό είναι η μόνη συνταγή την επιτυχίας! Και η ΝΔ ή οι ΑΝΕΛ που κανονικά έπρεπε να είναι έτσι, βλέπουμε ότι και αυτοί είναι ένα άλλο ΣΥΡΙΖΑ που βασίζετε σε μεγάλο κράτος και καταπίεση… Όσο για την ΧΑ, καλά θα κάνει να ασχολείται με τα παραπάνω θέματα, και όχι με «εθνικότητες»! Η εκκλησία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αφύπνιση, είναι επίσης μέρος του συστήματος και απόλυτα πουλημένη!

    Ακόμη δεν είδαμε τίποτα….. Φτώχια, καταπίεση, και ….θάνατος…. στο κοντινό μέλλον… Και όχι μόνο στην Ελλάδα…. Είναι παγκόσμιο το φαινόμενο… και ο Ομπαμα, ναι, ήταν πάντα φανατικός κομμουνιστής (με μέθοδο ΣΥΡΙΖΑ) … που επίσης δουλεύει για την νέα παγκόσμια τάξη… Λυπάμαι που δεν το ξέρατε… Στην Αμερική αυτή η πληροφορία είναι πασίγνωστη πια… Βασικά η Ανατολή έγινε «δύση», και η Δύση, «ανατολή»! Μόνο που όλοι δουλεύουν προς τον ίδιο σκοπό…
    Η Λύση? Όπως έγινε ο κόσμος, χωρίς πραγματική παραγωγικότητα, και με απόλυτη εξάρτηση για ένα μισθό πείνας, πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.. Καθολική Αφύπνιση και ΜΗ συνεργασία είναι μια καλή αρχή θα έλεγα… αλλά μόνο η αρχή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε αρθρογράφε κάνετε λάθος .Ο κύριος Σαμαράς και η Κυβερνήσή του μείωναν συνέχεια τις συντάξεις ,απέλυσαν τους υπαλλήλους της ΝΕΤ, την δημοτική αστυνομία ,1500 καθηγητές μέσης εκπαίδευσης ,εξίσωσε το πετρέλαιο θέρμανσης με το κίνησης και τον Αύγουστο του 2014 μετά τις ευρωεκλογές εγκατέλειψε την 5η αξιολόγηση ,επειδή τα προαπαιτούμενα ήταν ακριβώς τα σημερινά που ψηφίζει η αριστερή Κυβέρνηση. Έχετε βέβαια δίκιο ότι μία δεξιά κυβέρνηση δεν μπορούσε να ψηφίσει τέτοια προαπαιτούμενα με διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος , την μεγάλη φορολόγηση ,οι 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων που θα γίνουν λιγότερες επειδή το θέλουν οι δανειστές ,τον ΕΝΦΙΑ , το ΦΠΑ23% ,κλπ. Η ΕΕ αλλάζει χρώμα και από Ευρώπη της αλληλεγγύης έγινε η Ευρώπη της Γερμανίας και Γαλλίας .Δεν υπάρχει ηγέτης που θα οδηγήσει την Ευρώπη εκτός κρίσης . Κανένας ηγέτης όλοι μετριότητες μετριοτήτων .Σωστό το ενιαίο νόμισμα ,αλλά έπρεπε να είναι μέσα όλοι ,με κριτήρια και όχι συνθήκες οι δε πλούσιες χώρες να εποπτεύουν τις φτωχότερες και να επενδύουν σε έργα ,βιομηχανίες με προγράμματα από τον προυπολογισμό των Βρυξελλών και όχι να τις δανείζουν με μνημόνια .Ευρώπη συμφερόντων και μόνον δεν μπορεί να προχωρήσει . Καλύτερη η διάλυση από την σημερινή κατάσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]