Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Νταβός και ο γκαβός

Μάρδας: Έχουμε βρει το νησί που θα μετατρέψουμε σε «θερινό Νταβός»

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου

Η πολιτική του "θα" έχει αντικατασταθεί εδώ και πολύ καιρό από άναρθρες κραυγές ρομποτικών ανθρωπάριων που δεν ωροδούν προ ουδενός προκειμένου να εκτελέσουν εντολές αφεντικών. Χωρίς αίσθημα ανθρωπιάς αλλά και χωρίς ψήγματα ανθρώπινης νόησης απευθύνονται σε έναν λαό που ουσιαστικά δεν ακούει πια το τι λέγεται από τους κυβερνήτες του αλλά κι αν ακούει μάλλον μπερδεύεται στην μετάφραση.

Η περίπτωση του υφυπουργού εξωτερικών, Μάρδα, δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες κυβερνητικές, όμως είναι γεμάτη οράματα από την εποχή που ήταν όργανο των Βρυξελλών και ελάμβανε μέρος ως μέλος στην ομάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις διαπραγματεύσεις του "Γύρου της Ουρουγουάης" .

Αφού τακτοποίησε τα θέματα της γεωργίας και της κλωστοϋφαντουργίας με τον "γύρο της Ουρουγουάης, είπε να τελειώνει και με το θέμα των ουρακοτάγων που αποκαλούνται και Έλληνες. Έτσι σε πανηγυρική ατμόσφαιρα μέσα στο πανηγυρτζίδικο κυνοβούλιο μας ενημέρωσε πως βρήκε νησί και θα το μετατρέψει σε "θερινό Νταβός". «Έχουμε προσδιορίσει ένα νησί και υπάρχει μελέτη το οποίο έχουμε ονομάσει ως "νησί της τέχνης και της τεχνολογίας" και θα το μετατρέψουμε σε θερινό Νταβός, ώστε να έρχονται τα κράτη και να φιλοξενούν τα συνέδρια και άλλες οργανώσεις»

Είναι ακριβώς αυτό που έλειπε από την Ελλάδα αυτή την στιγμή για να αναπτυχθεί η χώρα. «Έχουμε 35 διεθνείς μελέτες, όπως τόνισε, που έχουν σχέση με το εξαγωγικό εμπόριο και από εκεί θα αντιγράψουμε τις πρακτικές στον επενδυτικό νόμο»,συνέχισε ο σωτήρας. Αν μας ενημέρωνε βέβαια και για το κόστος αυτών των μελετών θα ήταν ένα ακόμη εγκεφαλικό για τον κάθε Έλληνα που ψάχνει εναγωνίως μεροκάματο.

Γιατί να το κάνει όμως, μήπως θα του ζητήσει κανένας λογαριασμό; Εντολές μοιράσματος πακέτων εκτελεί. Εντολές που στον σφαγμένο Έλληνα μοιράζουν γκιλοτίνες, ενώ στους ημέτερους χρήμα. Διότι αυτές οι τύπου Νταβός συνεδριάσεις στην Ελλάδα δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε και μην μας πουν για τουρισμό διότι αν ήθελε να το εκμεταλλευτεί αυτό, υπάρχουν διαθέσιμοι χιλιάδες προορισμοί στην Ελλάδα.

Το νησί που βρήκε ο Μάρδας έχει και ιαματικά λουτρά να αναζωογονούνται οι σύνεδροι των οποίων φυσικά όλα τα έξοδα θα πληρώνει η Ελλάδα. Επίσης, προανήγγειλε ότι θα οργανώσει τους εξαγωγείς ώστε να συνδεθούν με διεθνή δίκτυα διανομών αφού -όπως εξήγησε- στόχος είναι οι επενδυτές να συνδέονται με τις χώρες και όχι με κάποιες φιέστες. Ποιους εξαγωγείς αλήθεια εννοεί κανείς δεν καταλαβαίνει. Όμως καταλαβαίνει απόλυτα τα διεθνή δίκτυα για τα οποία εργάζεται ο κάθε Μάρδας.

«Έχουμε προσδιορίσει ένα νησί και υπάρχει μελέτη το οποίο έχουμε ονομάσει ως "νησί της τέχνης και της τεχνολογίας" και θα το μετατρέψουμε σε θερινό Νταβός, ώστε να έρχονται τα κράτη και να φιλοξενούν τα συνέδρια και άλλες οργανώσεις», συνέχισε απτόητος. Πάλι δεν ξέρουμε τίποτε για το κόστος της μελέτης αλλά μάθαμε το όνομα, θα είναι το νησί της τέχνης και της τεχνολογίας.

Όλα αυτά θέλουν ένα ειδικό νησί στην Ελλάδα η οποία βρίθει τόπων συνεδριακού τουρισμού υψηλών προδιαγραφών. Όμως στα έτοιμα δεν θα διατεθούν κονδύλια αλλά και ο επιχειρηματίας θα πρέπει να πληρωθεί.

Πρέπει να είσαι το λιγότερο γκαβός για να μην ΑΚΟΥΣ αυτά που πλασάρουν επίσημα στον Ελληνικό λαό. Το ότι έγιναν ειδικοί στους ουρακοτάγκους δεν τους καθιστά και σωτήρες.
Η Ελλάδα μπορεί τώρα να κοιμάται ήσυχη, ο Μάρδας δεν κάνει μόνο "επενδύσεις" αλλά αναβαθμίζει τις τέχνες και την τεχνολογία.

Πηγή "Στον Τοίχο"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]