Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί μένουν στο σκοτάδι τα κόκκινα δάνεια των βουλευτών;

Μνημείο υποκρισίας και κυνισμού συνιστούν οι πράξεις και ενέργειες βουλευτών της Επιτροπής Θεσμών και όχι μόνο, οι οποίοι ξεψαχνίζουν τα κόκκινα δάνεια άλλων ενώ αφήνουν πίσω τα δικά τους, των συναδέλφων τους και των κομμάτων τους.

Παρόλο που η συγκεκριμένη λίστα των Κυπρίων βουλευτών με τα κόκκινα δάνεια των πολλών εκατομμυρίων ευρώ είδε το φως της δημοσιότητας από τον περασμένο Μάρτιο, εντούτοις, καμία συζήτηση και κανένας κοινοβουλευτικός έλεγχος δεν έγινε μέχρι σήμερα στην κυπριακή Βουλή προκειμένου να διαπιστωθούν:

Πρώτον, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκαν αυτά τα δάνεια σε βουλευτές και σε στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Δεύτερον, εάν δόθηκαν με επαρκείς εξασφαλίσεις.

Τρίτον, εάν τα δάνεια των βουλευτών συγκαταλέγονται στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και εάν ναι, ποιες ενέργειες έγιναν.

Τέταρτον, εάν έτυχαν οποιασδήποτε ευνοϊκής μεταχείρισης σε ό,τι αφορά στην παραχώρηση αυτών των δανείων και στους όρους που περιλήφθηκαν.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη λίστα αφορά βουλευτές και συνδεδεμένα πρόσωπα με αυτούς που έλαβαν δάνεια μόνο από την Τράπεζα Κύπρου. Για τα υπόλοιπα τραπεζικά ιδρύματα υπάρχει πλήρης συσκότιση.

Το κωμικοτραγικό είναι ότι ο Γενικός Εισαγγελέας ψάχνει να βρει ποιος διέρρευσε τη λίστα και όχι το περιεχόμενό της.

Πηγή Philenews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]