Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τέλος των ψευδαισθήσεων και της αλαζονείας της κυρίας Μέρκελ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Αγγέλα Μέρκελ, η κόρη ενός πάστορα της κομουνιστικής ανατολικής Γερμανίας συνδεδεμένη με όλα τα σκοτεινά κυκλώματα εκείνης της περίφημης μυστικής υπηρεσίας της Stasi, η αρχιτεκτόνισσα της υποδούλωσης της Ευρώπης στην γερμανική οικονομική δικτατορία, η αρχιτεκτόνισσα της προέκτασης της γερμανικής κατοχής προς τα ανατολικά προς την Ρωσία, φαίνεται πως η λαμπρή της καριέρα βαδίζει προς ένα πραγματικά δραματικό τέλος.



Οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας της μέσα στην ίδια την Γερμανία αυξάνονται καθημερινά καθώς η πυριτιδαποθήκη των μουσουλμάνων μεταναστών που με τις εντολές της Νέας Τάξης θέλησε να επιβάλλει στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη, μάλλον θα αποδειχτεί η Λυδία λίθος της πολίτικης της κατάρρευσης.

Χαρακτηριστικές σκηνές αποδοκιμασίας της : Στο Heidenau, στο Aschaffenburg και μέσα σε ένα στούντιο όπου την γιουχάισαν την Μέρκελ οι Γερμανοί. Όπως φαίνεται ξυπνάνε όλο και περισσότερο.

Κάπου όλα εδώ πληρώνονται!

Kanzlerin in Heidenau – «Wir sind das Pack» – Merkel wird ausgebuht


Angela Merkel ausgebuht in Aschaffenburg 18.07.2013 [HD ] Original Full-Version
Merkel wird ausgebuht! Was die Lügenpresse nicht zeigt


Στα χνάρια του Χίτλερ: Άλλος ένας παλαβός δικτάτορας που κατέστρεψε την Γερμανία, όπως τώρα τα καταφέρνει άριστα η κ Μερκελ, έλεγε ότι δεν διατάζει το κράτος αλλά… εμείς διατάζουμε.


Adolf Hitler – Rare Moments in Colour

Τα ίδια και από την φράου Μέρκελ. «Εμείς είμαστε η ομάδα», λέει η Μέρκελ και αμέσως το κοινό την γιουχάιζε.



Μέχρι και οι λαθρομετανάστες άρχιζαν να καταλαβαίνουν ότι η Μέρκελ δεν πάει καλά και λένε να σταματήσετε να κάνετε προπαγάνδα να έρχονται όλο και πιο πολλοί λαθρομετανάστες γιατί η κατάσταση δεν υποφέρεται πλέον. Η κατάσταη είναι δραματική και συνάμα εκρηκτική. Στέκονται μέσα στην βροχή επί ώρες, και περιμένουν να πάρουν νούμερα για να εξυπηρετηθούν στο ταμείο υγείας και πρόνοιας . Τι θα γίνει αν αρχίσει και χιονίζει , ήδη υποφέρουν από την βροχή στους κατακλυσμούς , άρρωστα παιδιά, καταστάσεις απερίγραπτες.

Λαθρομετανάστες: «Τέλος με τους λαθρομετανάστες, μην φέρνετε άλλους μέσα στη χώρα»!!! Γιατί η βόμβα θα σκάσει και ποιους θα πάρει!



Πηγή NikosXeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]