Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Γάλλοι σκοτώνουν τζιχαντιστές, η Τουρκία όμως...

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Για θάνατο αριθμού τζιχαντιστών, και ανάμεσά τους «πιθανώς» και γάλλους υπηκόους, από τα νέα πλήγματα της γαλλικής αεροπορίας στη συριακή επικράτεια μιλούν αξιωματούχοι από το Παρίσι. Οι αναφορές μιλούν για έξι άτομα.

Γάλλος αξιωματούχος που επικαλείται μεταξύ άλλων το Reuters ανέφερε πως «τα γαλλικά πλήγματα στη Συρία σκότωσαν τζιχαντιστές και ανάμεσά τους μπορεί να βρίσκονταν και Γάλλοι».

«Γίνεται λόγος για περίπου έξι, οι οποίοι ήταν μέλη οργάνωσης που δεν είχε σχέση με την συριακή κυβέρνηση» ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας πως «στην παρούσα φάση, δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε».

Οι γαλλικές επιδρομές, υπενθυμίζεται, είχαν ξεκινήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου. Η γαλλική κυβέρνηση είχε υπογραμμίσει ιδιαίτερα τον κίνδυνο μαχητών της ISIS που προέρχονται από τη Γαλλία και είχε τονίσει πως οι επιχειρήσεις θα επικεντρωθούν και στην αντιμετώπιση της ενδεχόμενης απειλής από μαχητές που μπορεί στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Ευρώπη.

Οι τζιχαντιστές της Συρίας δηλώνουν ότι στηρίζουν την Τουρκία κατά της... τρομοκρατίας!

Ομάδα ανταρτών στη Συρία, ανακοίνωσε ότι συμπαρίσταται στην τουρκική κυβέρνηση και στον τουρκικό λαό ενάντια στην «τρομοκρατία».
Ο «Ισλαμικός Στρατός» ή « Τζαΐς αλ Ισλάμ» επισημαίνει ότι «εγκληματικά χέρια» προσπαθούν να επισκιάσουν την τουρκική κυβέρνηση, «η οποία είναι έντιμη και υποστηρικτική» στις θέσεις υπέρ του λαού της Συρίας που αναζητά την ελευθερία του.
Η ομάδα είναι γνωστό ότι διατηρεί μια ισχυρή παρουσία στη Δαμασκό και έχει ισχυρούς δεσμούς με την τουρκική κυβέρνηση.
Χθες εξέφρασε την «πλήρη αλληλεγγύη της με την τουρκική κυβέρνηση και έστειλε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».
Ο «Τζαΐς αλ Ισλάμ» δεν θα λησμονήσει ποτέ τη γενναιόδωρη στάση της τουρκικής κυβέρνησης και του λαού της Τουρκίας στην αποδοχή των προσφύγων και των «καταπιεσμένων».
Προχθές, στο κέντρο της Άγκυρας, πραγματοποιήθηκε μια τρομοκρατική επίθεση που σκότωσε περισσότερους από 120 άτομα ενώ ο αριθμός των τραυματιών είναι εκατοντάδες.

Την ίδια στιγμή, στην Τουρκία του Ταγίπ Ερντογάν, οι κρατικές υπηρεσίες προχώρησαν σε συλλήψεις υπόπτων τζιχαντιστών, μετά την πρόσφατη εγκληματική βομβιστική ενέργεια κατά των Κούρδων. Δηλαδή, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και η κρατική ασφάλεια γνώριζαν την ύπαρξη και τις εν γένει δραστηριότητες φονταμενταλιστών ισλαμιστών φίλα προσκείμενων στους τζιχαντιστές (ISIS) και δεν τους είχαν συλλάβει...! Προχώρησαν όμως στην σύλληψή τους, ως υπόπτων για την τρομοκρατική ενέργεια που στοίχισε την ζωή σε 100 και πλέον Κούρδους (ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς λόγω της σοβαρότητας των τραυματισμένων), ενώ οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 200...

Αυτά συνέβησαν στην Τουρκία, οι αρχές της οποίας έχουν τοποθετημένες κάμερες σχεδόν παντού, ενώ ταυτόχρονα έχουν ένα τεράστιο δίκτυο πληροφοριοδοτών σε ολόκληρη τη χώρα...! Η τουρκική κυβέρνηση, λοιπόν, όχι μόνο δεν συλλαμβάνει εγκαίρως τζιχαντιστές ή εν δυνάμει τζιχαντιστές που ζούνε στην επικράτειά της, αλλά τους "επιτρέπει" να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν μία τεράστιου μεγέθους εγκληματική ενέργεια...

Ο "συνασπισμός" των σύριων τζιχαντιστών στον Ερντογάν και οι συγκρίσεις μεταξύ Γαλλίας και Τουρκίας, στην αντιμετώπιση των τζιχαντιστών είναι περιττές. Όμως, χρειάζονται, για να αντιληφθούμε ποιό ακριβώς είναι το καθεστώς που σήμερα κυβερνά την Τουρκία, καθώς και που είναι διετεθειμένο αυτό το καθεστώς να προχωρήσει, προκειμένου να καλύψει συνεργάτες του ή να καλύψει τον δικό του εγκληματικό ρόλο απέναντι στη διεθνή κοινότητα.
Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα έχει πολύ σοβαρά υπόψη της η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να περάσει σε έναν άμεσο σχεδιασμό αντιμετώπισης ακραίων καταστάσεων, που πιθανότατα θα επιχειρήσει να υλοποιήσει η κυβέρνηση Νταβούτογλου (μετά από εντολές του "σουλτάνου" Ερντογάν) εις βάρος της Ελλάδας...

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]