Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρέπει να φύγουν, αλλιώς θα οδηγηθούμε σε εσωτερικό αιματοκύλισμα

Του Στρατή Μαζίδη

Αν υπάρχει κάτι το οποίο εκπλήσσει αρκετούς ουδέτερους παρατηρητές είναι το πως η ελληνική κοινωνία με 8 χρόνια ύφεσης και 5 1/2 μνημονίων δεν έχει οδηγηθεί σε εσωτερικό σπαραγμό.

Αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης. Η αλήθεια είναι όμως πως για όσα ζούμε σήμερα, υπάρχουν υπεύθυνοι, πολλοί εκ των οποίων και ανάμεσα στο λαό καθώς μεγάλο τμήμα του δεχόταν να απολαμβάνει τα πελατειακά προνόμια και να παρασιτοζωεί σε βάρος των άλλων.

Ωστόσο η ακραία και τοποτηρήτρια του Δ' Ράιχ, κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, φαίνεται πως πέρα από όλα τα άλλα, πράττει και ότι καλύτερο μπορεί ώστε τελικά να σφαχτούμε και μεταξύ μας.

Για παράδειγμα οδήγησε ο πρωθυπουργός τη χώρα σε ένα άκαιρο δημοψήφισμα το οποίο προκάλεσε πολλές ζημιές. Μια από αυτές ήταν ο διχασμός του κόσμου. Στο ίντερνετ αλλά δια ζώσης στήθηκαν ομηρικοί καυγάδες και ανταλλάχθηκαν βαριές κουβέντες.

Και τώρα;

Τώρα η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει τους πραιτωριανούς να μαζέψουν λεφτά.

Η πρώτη κατοικία δεν προστατεύται πλέον (και για ορισμένες περιπτώσεις όχι άδικα) ωστόσο τι θα γίνει αν κάποιος απελπισμένος ρίξει μια τουφεκιά σε όποιον μπουκάρει στο σπίτι του για να τον πετάξει έξω;

Σήμερα διαβάζουμε ακόμη ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλλει κι άλλο χαράτσι σε μισθωτούς κι ελεύθερους επαγγελματίες (και μάλιστα στο τζίρο διότι πια κέρδη δεν υπάρχουν). Γιατί; Για να πληρώνει τις συντάξεις των 45ρηδων. Ρουφά το αίμα των μεν για να πληρώνει τους αργόσχολους.

Κόβει δηλαδή το ψωμί του εργαζόμενου, αυτού που κοπιάζει, οδήγει σε λουκέτο τον μικρό επιχειρηματία που δουλεύει, γιατί τους ζητά να πληρώσουν τις συντάξεις των πρόωρα συνταξιοδοτηθέντων. Το να κόψει ακαριαία την πληρωμή όλων των πρόωρων συνταξιούχων μέχρι να γίνουν πχ 60 ετών, ούτε που το σκέπτεται.

Αυτά είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα της σημερινής κατάστασης κατά την οποία η κυβέρνηση βυθίζει πλέον τόσο πολύ το μαχαίρι μέσα στην υγιή σάρκα ώστε πλέον αρχίζει να διαφαίνεται το κόκαλο.

Γενικά για να συντηρούν τους πελάτες τους οι τελευταίες κυβερνήσεις, δημιούργουσαν από το πουθενά χρέη και τα φόρτωσαν σε μέχρι χθες έντιμους και ανθηρούς οικονομικά συμπολίτες μας, τους οποίους εξώθησαν στην εξαθλίωση και στη συνέχεια τους κατέσχεσαν ότι έχουν για να ζήσουν οι πρώτοι.

Η συντήρηση των παθογενειών αρχίζει μοιραία πλέον να αναδεικνύει τις αντιθέσεις ανάμεσα σε τμήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Η σημερινή κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, αντί να κάνει τη διαφορά κινούμενη με δικαιοσύνη, επιλέγει σταθερά συγκεκριμένες ομάδες διότι δεν την ενδιαφέρει να φτιάξει ο τόπος αλλά να παραμείνει στην εξουσία με κάθε κόστος.

Αυτό μπορεί πια να μας οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις όσο θα τρυπάει το κόκαλο και θα κραυγάζουν τα θύματα.

Για αυτό πρέπει να φύγουν. Είναι φοροπαράφρονες, ανθρωποφάγοι και στη νιοστή χειρότεροι αυτών που διαδέχθηκαν.

Πηγή FreePen


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Προδότες ειναι σε αποστολη και γνωρίζουν οτι για λιγο θα προσποιούνται οτι κυβερνάνε .
    Οπως και οι αλλοι .
    Μια συμμορία ειναι ολοι τους και Στρατος τους τα διποδα που έφεραν και οι βολεμένοι Γενιτσαροι που υπηρετούν το καθεστώς .
    Μπλέξαμε ...καλη δυναμη και οτι σας φωτίσει ο Θεός .
    Αρκετοί διάλεξαν την γενικη ανυπακοη απο το καθεστώς και αποσύνθεση απο τα πλοκάμια του .
    Προετημάστηκαν ολα αυτα τα χρονια γιατι δεν πίστεψαν ουτε λεπτο οτι οι εκλογες θα τους ελευθερώσουν .
    Κατάλαβαν νωρίς οτι και 301 ειναι για τα μπάζα .

    Πάντως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΠΑΣΗΣ ΘΥΣΙΑΣ και σύντομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]