Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύμα ισλαμιστικής τρομοκρατίας στο Ισραήλ – Τζιχαντιστές σφάζουν αμάχους

Πρωτοφανές κύμα ισλαμιστικής τρομοκρατίας σαρώνει το Ισραήλ από το πρωί της Τρίτης.
Απανωτές επιθέσεις «μοναχόλυκων» μαχαιροβγαλτών στα Ιεροσόλυμα και στην πόλη Ραάνα, έχουν βυθίσει στο αίμα και στον τρόμο το Ισραήλ.

Το πρωί της Τρίτης έγινε η πρώτη επίθεση στη Ραάνα. Ακολούθησαν δύο διαφορετικές επιθέσεις στα Ιεροσόλυμα. Μετά συνέβη ακόμα μια επίθεση στη Ριάνα.

Χαρακτηριστικό του τρόμου που εξαπλώνεται στη χώρα είναι και ένα περιστατικό που ένας Ισραηλινός Εβραίος μαχαίρωσε έναν άλλο Ισραηλινό Εβραίο γιατί τον νόμισε για Ισραηλινό Άραβα.

Στις 09.00 το πρωί της Τρίτης ένας 32χρονος Ισραηλινός τραυματίστηκε ελαφρά από Παλαιστίνιο μαχαιροβγάλτη στην πόλη Ραάνα στο κεντρικό Ισραήλ, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου. Ο Παλαιστίνιος ισλαμιστής στη συνέχεια λιντσαρίστηκε από άλλους Ισραηλινούς πολίτες που έσπευσαν να εκδικηθούν το μαχαίρωμα του συμπατριώτη τους και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.

Στις 10.10 δύο Παλαιστίνιοι ισλαμιστές μπήκαν μέσα σε λεωφορείο στα Ιεροσόλυμα. Ο ένας άνοιξε πυρ εναντίον των επιβατών, ενώ ο άλλος τους χτύπαγε με μαχαίρι. Μαχαίρωσαν συνολικά 16 επιβάτες, από τους οποίους οι 8 τραυματίστηκαν σοβαρά. Δύο οι νεκροί επιβάτες. Πρόκειται για πραγματική σφαγή αμάχων. Από τους Παλαιστίνιους τζιχαντιστές, ο ένας σκοτώθηκε και ο άλλος τραυματίστηκε σοβαρά.

Παράλληλα, σε άλλο σημείο των Ιεροσολύμων, Παλαιστίνιος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε τρεις Ισραηλινούς, τους οποίους και τραυμάτισε. Στη συνέχεια κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και μαχαίρωσε ακόμα έναν άνθρωπο. Ο τζιχαντιστής έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Μέχρι στιγμής τα ισραηλινά Μέσα μιλάνε για 3 νεκρούς Ισραηλινούς Εβραίους.

Ισλαμιστές της Χαμάς οπλισμένοι με καλάσνικοφ μέσα στα Ιεροσόλυμα

Ενώ η ισλαμιστική τρομοκρατία με επιθέσεις μαχαιροβγαλτών εξαπλώνεται στα Ιεροσόλυμα, η ισλαμιστική τουρκόφιλη οργάνωση της Χαμάς (το παλαιστινιακό παρακλάδι των Αδελφών Μουσουλμάνων), ανάρτησε ένα βίντεο στο διαδίκτυο όπου δείχνει Παλαιστίνιους ισλαμιστές οπλισμένους με ημιαυτόματα όπλα στη βορειοανατολική συνοικία Σουαφάτ των Ιεροσολύμων.

Στο βίντεο βλέπουμε τρεις τζιχαντιστές της Χαμάς, με καλυμμένα πρόσωπα, εξοπλισμένους με καλάσνικοφ και M-16.

Το βίντεο ανησυχεί τις ισραηλινές Αρχές, διότι εάν υπάρχουν ένοπλοι της Χαμάς μέσα στα Ιεροσόλυμα, την πρωτεύουσα του Ισραήλ, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο το κύμα ισλαμιστικής τρομοκρατίας που αυτή τη στιγμή διεξάγεται με μαχαιρώματα να περάσει στην επόμενη φάση, δηλαδή στα χτυπήματα με πυροβόλα όπλα.

Ο ένοπλος της Χαμάς που μιλά στο βίντεο ορκίζεται στις οικογένειες των «μαρτύρων», δηλαδή των μαχαιροβγαλτών που επιτίθενται σε Ισραηλινούς, ότι η θυσία τους για τον παλαιστινιακό αγώνα δεν θα ξεχαστεί.



Πηγή Tribune


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Πολυ φοβαμαι οτι ο αγωνας των Παλαιστινιων για ενα ανεξαρτητο κρατος θα αμαυρωθει απο αυτες

    τις επιθεσεις των τζιχαντιστων!

    Χανεται το ηθικο ερεισμα των Παλαιστινιων, γεγονος που "δικαιωνει" τον Σιωνισμο !

    Και να φανταστει κανεις οτι κατα του καθεστωτος Ασσαντ υπηρξαν και ισραηλινες αεροπορικες

    επιδρομες προς οφελος των τζιχαντιστων!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιβεβαιώνεται ποιοί δημιούργησαν και ενίσχυσαν τους τζιχαντιστές και τα συμφέροντα που προωθούν.

      Διαγραφή
  2. Μια ματια στον χάρτη και ειναι φανερο οτι δεν θα αφήσουν τα Τσακάλια τους Παλαιστινίους να εκμεταλλευτούν το κοίτασμα πετρελαίου που τους αναλογεί σαν λαος . Η ΑΟΖ της Παλαιστινης ειναι το κλειδί για να δει κάποιος ποιος διοικεί την οποιαδηποτε Χαμας .
    Ομως λαος δίχως Πατριδα ....και στα δικα μας ....
    Εδω να δείτε τι θα γίνει σε μια διαλυμένη αποικία οταν αμολυσουν τα σκυλια της κόλασης .
    Αθεο δεν ψήφισαν αυτοι που ψήφισαν ; Ε λοιπόν διαβολια και τρυβόλια θα θερισουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]