Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέλος για τον αρχηγό της ΜΙΤ στην Τουρκία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Ένα από το πιο διαπλεκόμενα και «σκοτεινά» πρόσωπα κατά την διάρκεια της τελευταίας θητείας του Ερντογάν σαν πρωθυπουργού στην Τουρκία, είναι ο νυν και όχι ακόμα για πολύ αρχηγός της τουρκικής υπηρεσίας της ΜΙΤ, ο Χακάν Φιντάν.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Άγκυρα, ο Χακάν Φιντάν αναμένεται να αποχωρήσει από την αρχηγεία της ΜΙΤ μετά τις εκλογές της 1 Νοεμβρίου. Κατά πάσα πιθανότητα όπως αναφέρεται, θα αναλάβει το πόστο κάποιας πρεσβείας της Τουρκίας στο εξωτερικό.

Ο Χακάν Φιντάν έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα από πολλές τούρκικες εφημερίδες για πολλές «σκοτεινές» υποθέσεις όπως ότι έστελνε κρυφά όπλα και πολεμοφόδια στους Τζιχαντιστές, ενώ το όνομα του έχει διαπλεχτεί με πολλά σκάνδαλα όπως αυτό των Ιρανών κατασκόπων, αλλά και των «υπογείων» δραστηριοτήτων του γιου του Ερντογάν, του Μπιλάλ Ερντογάν. Ο ίδιος σίγουρα γνωρίζει πάρα πολλά για το παρασκήνιο και το Βαθύ Κράτος της Τουρκίας.

Σαν πιο πιθανός αντικαταστατής του αναφέρεται ο νυν εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν, ο οποίος επίσης όπως και ο Φιντάν είναι πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Ερντογάν.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]